vendaf Odesláno 23. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 (upraveno) Hoši máte pravdu. Dnes jsem si je dal opět na ruku a oni normálně sedí. Takže to nechám osudu a po týdnu prodejní vlákno zamknu. Koupím s k nim jedny PP a zbytek prodám. Upraveno 23. září 2013 uživatelem vendaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Pro mě osobně je věcný kalendář větší pecka než třeba tourbillon. Ta dlouhodobost a matematika mě fascinuje víc než to vrtění.Tak jsem rád, ze jsi je vzal na milost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 23. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 Máš pravdu, že ten stroj je vážně fascinující. Jen mě mrzí, že místo průhledu na něj je plné dýnko s podobiznou jeho stvořitele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2013 To je právě to sebevědomí značky. Průhled jsem neměl na doppelchronech, a přitom ta Habringova nástavba stojí za to. Není ani na big pilotech a tam je taky rajcovní stroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Ty hodinky jsou úžasné, dej jim šanci. Bandi má pravdu, věčný kalendář je pecka a tento je od ikony. Myslím, že by jsi časem prodeje litoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2013 Chtěl jsi něco extra a to se Ti dokonale podařilo,jak disainem,tak technikou.Přesně jak píše Bandi,turbo je označováno za vrcholnou hodinářskou komplikaci,ale takovejhle věčnej kalendář,to je nářez.Snad se spřátelíte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 25. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 (upraveno) Pánové, jen opakuji, že máte pravdu. Denně se na ten cifr dívám a neustále žasnu nad tou úžasnou komplikací. Co je vážně neuvěřitelné je fakt, že KK dokázal veškeré funkce řídit pouze korunkou. O tom se např. PP může jen zdát. Ti mají ne vše speciální tlačítka. Už nehovořím o designu plastických indexů ve zlatě s luminem!!! Jakákoliv Calatrava stojí více, umí jen čas a datum a ve zhoršených světelných podmínkách jsou k ničemu. Toto od PP umí jen Aquanauty a Nautily. Je fakt, že od PP si chci Aquanauty do sbírky koupit. Jenže se v posledním modelu nedají prakticky sehnat:-((( Upraveno 25. září 2013 uživatelem vendaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2013 Asi máš pravdu, čím dál častěji přemýšlím, že prodej zruším. Na tomto fóru stejně asi není nikdo, kdo by je za tu cenu koupil, ale uvidím.já tady ty samé taky neprodal a to byly podstatně laciněji, nakonec je koupil jeden "asi" spekulant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se