SakalMarty Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2013 Mně se docela líbí netradiční řešení po obvodu cifru. Moje ML masterpiece to mají takto řešeno. Pouze minutovka a datumovka umístěná ve středu. Dokonalost nehledej, neexistuje, je to jenom stav mysli, že je něco dokonalýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 a kde je tam datumka ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 A kde je datumovka? Mě přijde, že jedno okýno ukazuje hodiny a druhé minuty. Taky je možný, že jedno je datum a druhý je který je týden, ale pak tam nevidim z čeho určit čas jsem zmatený - vysvětlete to někdo prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 A kde je datumovka? Mě přijde, že jedno okýno ukazuje hodiny a druhé minuty. Taky je možný, že jedno je datum a druhý je který je týden, ale pak tam nevidim z čeho určit čas jsem zmatený - vysvětlete to někdo prosím ...tomu mojemu humoru nikto nerozumie....TO BOL FOOOR :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 ...tomu mojemu humoru nikto nerozumie....TO BOL FOOOR :-D mno jo, ale opakovanej... nebo sem v příspěvku 39 slepej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Dokonala je ta moje samozrejme Ano, ta je perfektní. Jinak tedy spousta datumovek, i zde uvedených, je naprosto odpudivých, uživatelsky nepříznivých a jsou tam jen proto, aby byly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Super datumka a super hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas1870 Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Ja som nebol spokojný s viacerými dátumovkami až som zistil že pre mňa sú naj hodinky bez dátumu ten mám v kalendári, na stole, v mobile... A ciferník uprednostňujem čo najčistejší a najjednoduchší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Dokonala datumovka to neni, ale mechanismus je to slusnej: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 (upraveno) Nejlepší datumovka je na todlenctom. Je dokonce samostatně zasklená safírovým sklem s oboustranným antireflexem. Úplnou náhodou je mám taky. Zdroj: wehrwolf.se Upraveno 2. září 2013 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Neser! A souhlasim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Neser! A souhlasim:)Prodám ti je až přestanou svítit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Zejtra v poledne je vem ven a hned napiš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Zejtra v poledne je vem ven a hned napiš..Nikdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Prodám ti je až přestanou svítit.Maminko, jenže až přestanou svítit, tak vy už tady nebudete ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Mně se vždycky líbil UN tunýlek na Marine Chronometrech, i když je datum trochu utopený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Všichni jste mimo, jediná správná datumka je český "day/date". A je velkou chybou, že to dneska nikdo neumí (teda ne že by to tehdy pořádně někdo uměl). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Pro mě dokonalá datumovka je žádná datumovka. A když už tam musí bejt, tak ať je aspoň co nejjednodušší, vycentrovaná pěkně do okýnka, bez daydate a podobnejch volovin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Pro mě dokonalá datumovka je žádná datumovka. A když už tam musí bejt, tak ať je aspoň co nejjednodušší, vycentrovaná pěkně do okýnka, bez daydate a podobnejch volovin.taky si myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se