jankoxxx Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 pekne fotky ten AR a lumi je u B naozaj super. dnes rano ma cca o 5.30 prebudil mechur a ked som pozrel na nocny stolik tak tie moje stale svietili velmi slusne. na 6 rocne hodinky dost dobry vykon podla mna..
Kostra Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Napadne mi to připomíná název jednoho filmu :-))Správně , když se to vymkne kontrole, tak je to podobná nemoc Ale teď vážně, gratulace a přeju, ať už jsou to napodruhé ty pravé.
Ondrej71 Odesláno 13. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 (upraveno) Díky kámo Ondro gratulace a vypadá to na bedja syndrom díky tomu návratu opět k nimDěkuji Marceli, budu, aspon chvili :-)Prostě a jednoduše,stará láska nerezaví!Gratuluji Ondro a pořádně si jich užívej pekne receno :-)..konec dobrý..fšecko dobré.. taky jsem zvedavy ... diky Jsem zvědav, jak dlouho ti vydrží. V každém případě gratuluji. Také se mi občas zasteskne po mých bývalých titanových Chrono Avengerech. Ale opravdu jen občas.Moc díky Janko, od Tebe to obzvlášť potěší pekne fotky ten AR a lumi je u B naozaj super. dnes rano ma cca o 5.30 prebudil mechur a ked som pozrel na nocny stolik tak tie moje stale svietili velmi slusne. na 6 rocne hodinky dost dobry vykon podla mna..everything is under control :-)Správně , když se to vymkne kontrole, tak je to podobná nemoc Ale teď vážně, gratulace a přeju, ať už jsou to napodruhé ty pravé. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. listopadu 2013 uživatelem Ondrej71
LovecK Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Davam ti mesic, maximalne 2...
Ondrej71 Odesláno 13. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 optimisto .. Davam ti mesic, maximalne 2...
Ondrej71 Odesláno 17. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Pořád mě baví :smile: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ohm-Aztec Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Ondro, dobře jsi udělal! Co se někdy zase potkat?
Ondrej71 Odesláno 17. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 Jasne, tento týden by to možna šlo. Dam Ti vědet.
seven.of Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Juj Ondro ty fotky jsou bombovni :-) Cim jsi fotil? Jinak samozrejme nadhera jak live tak na fotkach :-)
Ondrej71 Odesláno 21. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Juj Ondro ty fotky jsou bombovni :-) Cim jsi fotil? Jinak samozrejme nadhera jak live tak na fotkach :-)iPhone 4 :-)
Ondrej71 Odesláno 27. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 Dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kostra Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 Klobouk dolů, ufoun umí. A samozřejmě taky šikovné ruce;-) Tvé fotky rybek mně vždycky dostanou.
Ondrej71 Odesláno 27. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 Klobouk dolů, ufoun umí. A samozřejmě taky šikovné ruce;-) Tvé fotky rybek mně vždycky dostanou.Děkuji, taková slova vždy potěší :-)
Návštěvník Radius Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 Když jsem měl Steelfish, nevěděl jsem, jestli nechci spíš Seawolf. Teď mám Seawolf a nevím, jestli nebyly hezčí Steelfish, chjo...
Ondrej71 Odesláno 30. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2013 (upraveno) Když jsem měl Steelfish, nevěděl jsem, jestli nechci spíš Seawolf. Teď mám Seawolf a nevím, jestli nebyly hezčí Steelfish, chjo...Seawolfy jsou taky skvělý, povedenej model Par dnešních hrátek s ajfounem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. listopadu 2013 uživatelem Ondrej71
Jiribartl Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2013 Tato barevná kombinace, měnící barvy od jasně modré, po brutálně černou, spojená s typicky béčkovou (teď nevím, proč ne s áčkovou ) lunetou, osobitý tah, má své kouzlo.
ony Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 Super hodinky dúfam že ich raz vyskúšam osobne.
Ondrej71 Odesláno 6. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 Par dnešních Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Pěkný fotky a lahůdka pro mně je tenhle původní terčík na vteřince.Ani pověstnej AR na béčkách nezklamal :-)
seven.of Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Koukám, že tě watche pořád baví :-) o to je dobře. Opravdu jsem si myslela, že fotíš nějakou zrcadlovkou :-)))) tím iP4 si mě teda opravdu dostal :-D netušila jsem, ze se iFounem dají udělat téměř umělecké fotky!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se