Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak toto je prozatimní náhradník za Rado diver. Ano není to uplná náhrada, ale absolutně nemám jasno v tom co chci koupit. 

Jak již jsem v jiném vlákně zmínil zatím mi chybí u hodinek takový ten "wau efekt" . Zatím je situace taková, že jak rychle mne nějaké zaujmou tak stejně rychle i zájem opadne. 

Když padlo rozhodnutí, že si něco pořídím z nižšího levelu, tak nastala otázka co pořídit. Nabídek na poptávku moc nepřišlo, tak sem hledal sám. Zvažoval jsem různé diversky od Seika SKX00x nebo Steinhart Vintage military co má Kubson v nabídce , přes Hamilton khaki action. Nicméně jsem chtěl zkusit něco jemnějšího . Tam mne napadly Hamilton khaki field automatic nebo jazzmaster případně Seiko Sarb nebo SCVS či Certina DS1 . Dnes ráno jsem si řekl hned dnes něco koupím tudíž z výběru vypadly Seiko Sarb z důvodu nesehnatelnosti v ČR . Hamilton byl dlouho v čele říkám si khaki field automatic sem měl těmi nic nezkazíš , ale na druhou stranu zatím sem toho tolik nevyzkoušel aby jsem si musel kupovat něco co jsem již měl, Jazzmaster mi přišli moc uhlazené . V záloze jsem měl schované Seiko Spirit s krémovým dialem a ručičkama v barvě zlaté, navíc byly v ČR kousek od mého bydliště a za velmi pěknou cenu. Tak tedy proběhlo pár mailů s panem Šafářem z Azwatch, proběhla prohlídka  a obavy z toho jak budou působit v realu opadly a bylo hotovo. 

Za pár hodin nosení pár postřehů.

S velikostí hodinek překvapivě nemám problém, malé mi nepřijdou, ale menší už asi ne. Ciferník a jeho krémová barva je hodně zajímavá a má tendenci měnit odstíny dle dopadání světla. Zlaté ručky a indexy nepůsobí vůbec lacině jak na první pohled na fotkách vypadalo. Jednu věc co bych jim vytknul je tah, ten mi nepřijde nějak uplně úžasný. Chrastí, ale to to je asi dané středními články. Kdysi jsem tu četl stížnost na sponu a chabou regulaci na ní a problém kolik článků ubrat aby hodinky sedly na ruku tak jak mají, ale naštěstí mne se toto netýkalo, stačilo odebrat 2 články a bylo hotovo. Hodinky sedly na ruku jak pověstný hrnec na prdel.

Pokud jste měli moji slátaninu číst tak děkuji za pozornost. Pokud v textu najdete nějaké pravopisné chyby tak prosím zavřete obě oči, nejsem nejdokonalejší češtin.

Ještě přidám pár mobilovek

9653024087_e11a32b612_c.jpg

9655844702_90f72be1da_c.jpg

9655849236_205d127c2c_c.jpg

9655837430_4b4e379e95_c.jpg

a jedna foto jak to ladí s časoměřiči co nosí přítelka

9657298262_cbd183019a_c.jpg

Odesláno

Gratuluji ke koupi. Ať ti dlouho dělají radost. Vlastním je cca 6 měsíců a pořád je rád nosím. Doporučuji dokoupit kožený řemen a střídat..

post-7418-0-98479800-1378146552_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Gratuluju, tohle jsou milionový hodinky, měl jsem 003, tedy černej cifr. S láskou vzpomínam na neuvěřitelnou přesnost +1s/14 dní. Kdyby člověk nebyl k.okot a furt se za něčim nehonil, tyhle by mu vydržely do futrálu...

Upraveno uživatelem Locque
Odesláno

Já té kůži moc nedám, ale asi se po nějaké také poohlédnu. Chtěl bych zkusit něco ne tak uhlazeneho. Kdysi jsem tu videl fotku tuším Datejustu na takové vintage kůži a vypadalo to velmi dobře

Odesláno

Pripajam sa ku gratulaciam... Pisal som do 'co mate na ruke', no dam to aj sem nech tam neplevelim... Z fotiek aj ked zvacsuju, vyzeraju ze su ti skor velke ako male :D

Tu kozku urcite skus, v zime bude fajn. Ta hneda co ma guca im krasne sedi. Nebal by som sa zvolit aj tmavsi odtien ;)

Odesláno

Pripajam sa ku gratulaciam... Pisal som do 'co mate na ruke', no dam to aj sem nech tam neplevelim... Z fotiek aj ked zvacsuju, vyzeraju ze su ti skor velke ako male :D

Tu kozku urcite skus, v zime bude fajn. Ta hneda co ma guca im krasne sedi. Nebal by som sa zvolit aj tmavsi odtien ;)

misoo je to nafoceno tak hloupe , ze vypadaj velke. 

Odesláno (upraveno)

Gratuluju, tohle jsou milionový hodinky, měl jsem 003, tedy černej cifr. S láskou vzpomínam na neuvěřitelnou přesnost +1s/14 dní. Kdyby člověk nebyl k.okot a furt se za něčim nehonil, tyhle by mu vydržely do futrálu...

Radimk by na to mohl napsat seminární práci,jak koupit,prodat a pak toho litovat.Ještě že SARB033 mám doma :)

Jinak gratuluju k dobrému výběru.

Upraveno uživatelem bohus76
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Jsou parádní.... Mám jejich bráchy, SCVS 003. Bohužel jen na kůži, tah, který ti moc nesedí, k nim nemohu tak cca. rok sehnat :-) Jinak je to ale skvělá volba, myslím, že u mě zůstanou.

Upraveno uživatelem Dimmu Borgir

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...