odklizec Odesláno 12. února 2006 Nahlásit Odesláno 12. února 2006 Na zaklade patecni zive zkusenosti s PRIM Rider, jsem mel pocit, ze by to chtelo jednodussi cifernik s mohutnejsima rucickama. Tak jsem si dneska trochu pohral. Dva "bezne" modely.. a neco pro drsne motorkare ..
JJ Odesláno 12. února 2006 Nahlásit Odesláno 12. února 2006 Klobouk dolů - ty dvě první verse se mi líbí mnohem víc než originál. A to rozlišení ruček tvarem je také velmi zajímavý nápad.
31682 Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Odesláno 13. února 2006 Ne, tady trvám na číslech na každé pozici! Ovšem ty lebky jsou úžasný komerční nápad. Znám pár týpků co by na ně stáli frontu. Ale ne za tuhle cenu. Jo, tihle chlapi..! Na hlavě šátek a na očích RayBan... Jak někde vidí lebku, hned to musí opajcnout nebo si jí aspoň nechat vykérovat ;-) Potom si na podebranou kérku přiloží led a celou hospodu obšťastní zkazkou o tom, jak jezdí rychle a debilní policajti je nikdy nepolapí. Bojme se jara, brzy budou otvírat silnice :-( Odklizeci, rychle si to nech patentovat, ale i tak si buďme jisti, že to nebude trvat ani rok a něco podobného si koupíme v každém legračním armyshopu za desetinovou cenu.
mnovace Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Odesláno 13. února 2006 Arnolde ty jsi fakt šikovný, myslím že tvé návrhy jen tak narychlo jsou daleko působivější než stávající číselník riderů. Mooc čar a ten průhled na strojek zrušit. Jinak super prace ta frézovaná karabina.
odklizec Odesláno 13. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2006 Ne, tady trvám na číslech na každé pozici! Popravde, mam i takovou verzi, ale jeste to neni ono. Taky si myslim, ze sportovni nebo outdorovy model, jakym maji byt ridery musi mit vsechny cislice a patricne vyrazne. Musm ale najit tu spravnou velikost a predevism ten spravny font. Zatim mam neco takoveho.. Asi jeste zmensim cisla hodin, mimo 3,6 a 9, ktere ustanou jak jsou. A jednicka u 1, 10 11 by nemela mit zobacek..myslim?
Ondraj Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Odesláno 13. února 2006 Na zaklade patecni zive zkusenosti s PRIM Rider, jsem mel pocit, ze by to chtelo jednodussi cifernik s mohutnejsima rucickama. Tak jsem si dneska trochu pohral. Fakt moc pěkná práce. (chápu i tu černou :-))
odklizec Odesláno 13. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2006 K tem lebkam by se jeste hodily rucicky jako z kostlivce To by podle mne motorkari neodolali!
Prokop Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Odesláno 13. února 2006 Návrhy jsou na první šlápnutí dobré. Myslím to vážně, i mě se na první pohled líbila ta druhá varianta. Problém nastává, když si uvědomíte, že tam chybí výryznější plochy pro luminiscečnční barvu a jednoznačnější minutérie. Další příspěvky myslím směřují správným směrem. Změnšení čísel (u posledního návrhu) mimo 3,6,9,12 bude potřeba. Možná by současným hodinkám prospělo, kdyby byly grafické čáry vyvedeny pouze lesklým transparentním lakem. Něčím je potřeba plochu rozbít, jinak to bude vypadat strašně placatě.
odklizec Odesláno 13. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2006 Otazka je, jestli hodinky tohoto stylu potrebuji jednoznacne oznaceni minut? Pokud se zamyslim nad jajich filozofii, pak lidem, kterym jsou primarne urcene, pujde o odecteni presneho casu az naposled Pocitam, ze ani vajicka si podle nich varit nebudou. Spis bych rekl, ze jim pujde o styl. Ciste muj odhad... Co se tyka te plasticity, neslo by na indexy dat vetsi vrstvu te luminiscencni barvy? Videl jsem to na nekterych vetsich hodinkach a krome toho, ze to vypada plasticky, maji ty hodinky i znacne vetsi svitivost. Zkusil jsem (znacne nedokonale) pridat minuty a zvetsit indexy hodin, ale nejsem si tim moc jisty. Uz se mi to zda trochu moc. Tady jsem upravil (zmensil hodiny) te druhe varianty. Tohle uz se zda byt lepsi, nez puvodni varianta. No a tady je pokracovani uletu..pracovne bych ten model nazval "lebky a hnaty" Ono to sice na jednu stranu muze vypadat komicky a "levne", spis jako nejaka hracka pro pubertaky, ale pri dobrem a do detailu provedenem zpracovani tech rucek to muze byt paradni kousek pro ty harlejare. Ale neberte mne moc vazne To jsem jen tak dneska testoval nas SW a ono je prece jen lepsi testovat na nejakem pratickem ukolu.
vanderB. Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Odesláno 13. února 2006 ten predposledni navrh je asi nejlepsi...ty hodinky mi predtim prisly nemastny neslany, ale ted! super!
PanzerBear Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Odesláno 13. února 2006 A co ta vterinovka, ostudo ? To nebude tenkej hnatecek ?
šarik Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Odesláno 13. února 2006 Tak to je síla. Já si myslím, že by se takový hodinky měly patentovat dřív, než se toho chytí žlutá konkurence a na tom si namastí kapsu. :cool:
odklizec Odesláno 13. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2006 Ja si na to zadna prava nedelam. Ja si jen hraju Kdyz budou cinani chtit, stejne si udelaji co budou chtit, patent nepatent, tak co?
Onisan Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 Je to opravdu pěkné. Ty hodinky považuji za skvělý nápad, ale až s takovými číselníky dostaly ten správný šmrnc
Jeremy Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 Vy byste si je někdo koupil? Je to hezké cvičení s photoshopem - hezká hra, bez ironie.. Ale být motorkář, asi sáhnu podle míry svého drsňáctví drobet někam jinam..
Lukáš Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 to Jeremy: A myslíš, že HD hodinky se hodí k mé Yamaze? Takové Prim Yamaha Rider s ladičkamy na číselníku, no to bude nádhera!!! Poté Yamahu prodám, koupím Kawu a vyměním pouze číselník. To je ta výhoda BTW: Určitě mají ty HD hodinky stojky od rejží, no to je tedy zábava
Jeremy Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 Onion - no tak jo Lukáš - každopádně tam jsou aijský strojky.. Mimochodem už ty potvory dělají nejen kopie valjoux 7751, ale cpou do svých strojků i Glycidur a Nivarox. Pouzdra se už taky naučili dělat - mnohdy mi přijdou i kvalitnější než originály. Kam to ten svět spěje..
Prokop Odesláno 14. února 2006 Nahlásit Odesláno 14. února 2006 Přiznám se, i mě se odklizecovi navrhy líbí. Přesto k nim mám určité výhrady. Použité ručky svým designem najdete v kdejakých hodinkách a absence minuterie činí z vteřinové ručky pouhý indikátor chodu. Nicméně je to už seriózní návrh, gratuluji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se