tacTic Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Krásný dobrý den vespolek,rád bych si pořídil nějaké pěkné hodinky z WWII, ideálně nějaké "důstojnické oblekovky" (nevíc moc přesně jak to nazvat, zkrátka vojenské hodinky ve stylu oblekovek), případě letecké nemáte někdo tip, na co se zaměřit, co hledat? děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Ahoj, zamer se na tuhle sekci fora:http://forum.chronomag.cz/index.php?/forum/51-vojenské-hodinky/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Prvně bych se rozhodl, jestli chci originál, nebo moderní repliku Pak bych si vybral stranu WWII, kterou budu reprezentovat, případně rovnou zemi Pak bych si srovnal v hlavě rozpočet Pak bych se znova zeptal chronomagu, aby mi poradili, co mám naštudovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tacTic Odesláno 13. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 mel jsem na mysli nemecke hodinky (proto jsem to dal do sekce nemecke hodinky ) a radeji bych originalrozpocet bych si predstavoval idelane okolo 5 tis. (jestli je to realne) diky za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/63666-arsa/?hl=arsa máš na mysli něco takového...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tacTic Odesláno 13. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 jsou pekne, ale myslel jsem spise neco takoveho:http://i.ebayimg.com/t/Vintage-military-style-German-CCCP-WW2-WAR2-pilots-watch-Luftwaffe-/00/s/NTMzWDgwMA==/z/VgkAAOxyUgZSMPHF/$(KGrHqJ,!lQFIetijf,KBSMPHE4hZw~~60_3.JPG nebo http://cdn103.iofferphoto.com/img3/item/517/492/036/wwii-the-original-german-watch-elite-officer-waffen-ss-0b32.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Aha, to se ti fakt líbí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 ty LÜFTWAFFE jsou dobrej plagiát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tacTic Odesláno 13. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 (upraveno) jeste tyhle se mi libi: http://cdn.iofferphoto.com/img3/item/484/798/415/german-ww2-nazi-swastika-old-wrist-watch-working-2fa4.jpg libi se mi ty hodinky, ne smysleni apod.nejsem zadny extremista nebo neco podobneho Upraveno 13. září 2013 uživatelem tacTic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Takový hodinky se vyrábí na Ukrajině za par korun. Je to šrot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tacTic Odesláno 13. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Takový hodinky se vyrábí na Ukrajině za par korun. Je to šrot.myslis ty LÜFTWAFFE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 myslis ty LÜFTWAFFE?varovat by tě mělo i to, že správně je LUFTWAFFE, to že tam Číňan přidá přehlásku je na úrovni Graf von Monte Wehro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Takový hodinky se vyrábí na Ukrajině za par korun. Je to šrot. myslis ty LÜFTWAFFE? Myslím všechny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Mám dojem, že asi nenajdeš to, co hledáš...originální hodinky pro vojáky si na ty barvičky či obrázky letadýlek moc nepotrpěly. A ceny budou budou asi taky trochu jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Myslím všechny :-) Plný souhlas! Všechny ty hodinky se slepicema, bleskama, svastikama jsou jen velkým lákadlem pro neznalé Myslel jsem, že hledáš něco slušného a ne takový šunt, pěkné německé válečné hodinky se dají na ebay koupit za cca 150-250Euro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 (upraveno) Sorry, ale já myslím že všechny tři co si sem postnul jsou šrot :-) Kup si použtý Steinharty Beobachtungsuhr, nebo nový Laco ve Quartzu, obojí koupíš kolem 5 tis, pokud chceš "repliky". Já měl v první třídě hodinky s Mickeymousem (než jsem si pořídil v poleltí pořádný Poljoty) a myslím, že byly mnohem lepší než ty tvý ukrajinský střepy :-D Upraveno 13. září 2013 uživatelem vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tacTic Odesláno 13. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 vyborne, dekuji Vam za informace, ty LÜFTWAFFE jsem poznal i ja ze to neni original, jen jsem chtel ukazat "styl". vzhledem k tomu ze nejsem odbornik proto se ptam. Moje puvodni predstava byla hodinky s releativne velkym (radeji svetlym) cifernikem s orlici. Nejblize k nim maji ty co jsem nasel jako posledni: (http://cdn.iofferphoto.com/img3/item/484/798/415/german-ww2-nazi-swastika-old-wrist-watch-working-2fa4.jpg)jestlize jsou to ale jen "lakadla pro neznale" tak diky za info a klidne se obejdu i bez toho, jeste ze jsem se zeptal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Já bych doporučil nákup prozatím odložit a nějaký čas se hodinkám věnovat teoreticky. Zjistíš třeba to, že hodinky z období II. sv. války jsou většinou, na dnešní poměry, nenositelně maličké (o stavu hodinek ani nemluvím). A spoustu dalších věcí. A je i dost pravděpodobné, že za dobu studia hodinek několikrát změníš představu o tom co koupit a proč. Chtěl jsi radu, tohle je ta moje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 (upraveno) Tady máš odkaz na pěkné shrnutí WWII německých hodinek na blogu afrikaba, jestli tě to ještě zajímá. Do pěti tisíc se dá určitě vejít, já jsem se vešel hravě a k tomu mi šlapou i dneska jako hodinky (+3s/den). http://forum.chronomag.cz/index.php?/blog/1/entry-146-co-nosili-na-zapesti-vojaci-wehrmachtu-za-2-svetove-valky/ E: jestli chceš mít na cifru ty idiotské znaky, tak asi neuspěješ. Navíc bych měl možná i obavy s oplétačkama se zákonem, pokud se nepletu. Upraveno 9. října 2013 uživatelem luidis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se