Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Dakujem...naozaj..nosia sa uzasne...To zuzenie na konci na 18mm je fakt super. Mal som to na Alpinach..najprv som krutil nosom, ale v reali je to super pohodlne.

V priamom porovnani s "macho" Avengermi....su take druhoplanove. A to je super. Nie je to priamy utok na prvu signalnu.:-)

Skusim zajtra nafotit duel kompaktom..Ajfon to dako nezvlada..resp ja to s nim nezvladam..

post-4349-0-12905700-1379089825_thumb.jpg

post-4349-0-10098300-1379089826_thumb.jpg

post-4349-0-12850600-1379089827_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

I kdyby hned, tak do toho ti nic neni.

Milý maxipse, Tvoje počínání tady na fóru vyvolává řadu emocí. V podstatě si tu postuješ hodinky, ok. Jakmile máš příležitost, do někoho se nasereš. Už mě to nebaví. Když proběhly první rozepře okolo tvé osoby, zastával jsem presumpci neviny. Zmizík mi měl za zlé, že jsem tě odsud nevykopnul a tvrdil, že se všechno se nedá postihnout pravidly. Že mod by měl fórum moderovat, řídit. S odstupem času mu musím dát za pravdu.

Tento post ti píšu i do soukromé zprávy a ber ho jako poslední varování. Pokud budeš dál tady na fóru vyvolávat nevoli ostatních členů, tak máš u mě ban, i když neporušíš formálně žádné pravidlo.

Díky za pochopení

Odkaz ke komentáři

gratulace,opravdu nej verze aquatimer a na gumě jsou nejpeckovější :notworthy:

na tahu taky pěkný,ale myslím že guma jim sedne víc

to Roman I.

děkuju,myslím že nejsem sám kdo ty jeho vyblitky nemusí vidět :death: ,nikoho to tu stejně nezajímá!

Odkaz ke komentáři

tah je fakt super. V minulosti som mal problemy s tahom, ktory sa ku koncu zuzoval na 18mm. Neviem, kto z tunajsich Bardov mi vtedy povedal,ze je to moc komfortne...ale na to casom pridem sam. Neviem, uz o ake hodiky slo..a je to nakoniec jedno.

Kazdopadne mu musim dat za pravdu...Tie uzke konce , ci uz napr. MM300, alebo toto su na bezne nosenie takt ovela pohodlnejsie

..Ale strasne ma bavi ich menit. Sudruhovia z IWC to vymysleli uzasne

Upraveno uživatelem Leviathan
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...