mrazik Odesláno 14. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Co je to prosím za gumku na té předposlední fotce?Něco neznačkovýho ala Béčka. Lze koupit třeba zde:http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p9753h304s315-Watch-strap-Caldonaz.html
mrazik Odesláno 14. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2013 spodne dve. Nebudes sa zbavovat toho zeleneho origo remena, ked ti je maly? Zatím prodej neplánuju. Mám ještě objednanou spostu řemenů, tak budu zkoušet co padne nejlíp. Potom možná jo.
Kostra Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Něco neznačkovýho ala Béčka. Lze koupit třeba zde:http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p9753h304s315-Watch-strap-Caldonaz.htmlDěkuji.
Peta-Biker Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 (upraveno) Ty jo, na Tvoji pacince jsou jak 36 Primky, ale jsou fakt super. Upraveno 14. září 2013 uživatelem Peta-Biker
McStinger Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Řemen je a vypadá skvěle, nicméně pro mne je krátký. Kupoval jsem u creationwatches. Ten remeň je naozaj špicový, obzeral som ho svojho času na limitke SSA147.
Martin JJJ Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Odesláno 15. září 2013 Pásek bych tam nechal gumový... sekne tomu asi nejlíp... :-) Nicméně strapy mají taky své kouzlo.. přijde mi, že toto je takový ten typ hodinek kdy se to mění podle nálady a sluší tomu všechno....
mrazik Odesláno 2. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2013 Seika prodělala plastiku. Součástí operace je safír s antireflexem a nový zelený žralok.
dandy Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2013 Velmi pekné hodinky, antireflex a zafír ich ešte viac posunuli výš. Nedávno som aj ja vyberal podobné Seika, ale tie tvoje mi nejako unikli pri výbere, škoda. Sú parádne. Gratulujem.
Jeronimo Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Hodinky mají něco do sebe. Zajímalo by mě, jak jsou na tom ručičky a indexy s lumi. Například proti monstrům.
mrazik Odesláno 23. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Hodinky mají něco do sebe. Zajímalo by mě, jak jsou na tom ručičky a indexy s lumi. Například proti monstrům.Porovnání s Monstrama nemám. Čas jde však pohodlně odečítat celou noc. Lumi je jeden z parametrů, když nakupuju.
vikio.82 Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2014 Mna oslovil ten cierny (koza?) s cervenym presitim...nech ti sluzia k radosti!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se