mrazik Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 (upraveno) Dnes u nás zazvonil kurýr DHL a předal mi toužebně očekávaný tikající balíček ( nejednalo se o časovanou nálož ). Při brouzdání tady a onde ve mě rostla touha po nových hodinkách. Éra pilotek mne již opustila a v současné době se nacházím ve stadiu potápek. Na mé zamilované ocelové ryby zatím šetřím, nicméně jsem se rozhodl si čekací čas spoření zpříjemnit mezičlánkem. Zadání bylo jasné. Velikostí 42 až 47 mm. Vodotěsnost na plavání, lumi čitelná celou noc, ideálně mechaniky, safír a do určité míry neokoukanost. Z některých požadavků jsem musel slevit. V tomto případě jsem oželel safírové sklíčko. Ostatní parametry zvolený kus plní na jedničku. Hodinky jsou novinkou letošního roku a jsou osazeny kalibrem 4R37 s 24 kameny a hackingem. Kalibr umožňuje kromě automatického i manuální nátah. Při natahování strojek jemně vrní jako předoucí kotě. Leštěná luneta s plastickými lakovanými indexy má průměr 40 mm. Hodinky samotné mají 42 mm do průměru a 13 mm do výšky. Pouzdro je leštěné, dýnko má tradičně průhled na strojek. Působí velmi robustním a solidním dojmem. Šířka pro řemínek je 22 mm. Hodinky jsou na kombinovaném řemeni, kdy je nylon podšitý kůží kontrastním bílým stehem. Bohužel řemen je patrně dělaný primárně pro občany ze země původu, neboť na mém zápěstí horko těžko zapnu řemen na první dirku. Už mám objednán balíček alternativních řemenů i tahu, tak to nějak pořeším. Ciferník je částečně plastický, datum je umístěn mezi 4 a 5. Na 10 je subciferníček s 24h ukazatelem. Horní korunka slouží k seřizování času, datumu a natahování, spodní je na ovládání vnitřní lunety kompasu. WR 100m. Líbí se mi a mám z nich radost. Pokud se mi ještě podaří časem naroubovat safír, budu vrnět i já. Zítra za světla se pokusím spáchat víc fotek lepší kvality. Teď jen pár představovacích. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. září 2013 uživatelem mrazik
Peta-Biker Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 Super výběr! Pěkné fotky, akorát bych vyměnil řemen!
Juraj11 Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 (upraveno) Gratuluju-krásné hodinky.Už se těším na fotky a ten řemen je náhodou super Upraveno 13. září 2013 uživatelem Juraj11
mrazik Odesláno 13. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2013 Řemen je a vypadá skvěle, nicméně pro mne je krátký. Kupoval jsem u creationwatches.
Exiztence Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 Nejsou úplně moje kafe, ale detaily a fotky jsou krásné ať dělají radost
vraby Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 gratulace,jsou pěkné. Koukal jsem už po nich,ale odradila mě ta namalovaná šipka na cifru.
People Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 Krasny priklad toho, ze nie je potrebne davat za hodinky statisice. Kvalitne spracovane hodinky, ktore vydrzia a netreba sa o nich bat a za super peniaz. Kolko parady!
lucid Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 Řemen je a vypadá skvěle, nicméně pro mne je krátký. Kupoval jsem u creationwatches. Též by mne zajimal zdrojVždyť ho uvedl: www.creationwatches.com, akorát v nadpise je asi překlep, mělo by se jednat o model SSA055K1.
mrazik Odesláno 13. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2013 Jo je to tak, uklepl jsem se. Omlouvám se.
mrazik Odesláno 13. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2013 Požádal jsem moderátora o opravu. Práce kvapná ...
Chorche Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 Super výběr! Pěkné fotky, akorát bych vyměnil řemen!Přesně tak, taky bych přezul. Ale jinak jsou tato Seika vynikající, svébytné hodinky s koulema, gratuluju!
Peta-Biker Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 Ony budou parádní i ty modré a za ty prachy jsou výborné.
Chorche Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Na těch mi trochu vadí oranžová, ale za ty prachy bych si asi zvykl
mrazik Odesláno 14. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Strojek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mrazik Odesláno 14. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Variace na téma řemen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
People Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 spodne dve. Nebudes sa zbavovat toho zeleneho origo remena, ked ti je maly?
Kostra Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Co je to prosím za gumku na té předposlední fotce?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se