Piplík Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 Pěkné to máte kluci, tak šťastné a veselé, ale hlavně hodně zdraví Já jsem se dnes kochal …. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Krásné vintage Vánoce všem ať nám to tiká i v roce 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 V 25. 12. 2022 v 23:56, madmaxx napsal: Krásné vintage Vánoce všem ať nám to tiká i v roce 2023 Tyhle Bulovy se mi pořád libí ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 Já dnes úspěšně naimplantoval chybějící díly do spony Heuer Monreal náramku, takže teď je vše, jak má být. Jako dárce posloužil NOS Fortis. Trochu mi to sice rvalo srdce, zničit tak pěkný náramek, ale tak už to holt na světě chodí. Díky všem, kteří mi s tím pomohli a hlavně Rendovi, který si kvůli tomu koupil celý Montrealy, jen aby to mohl nafotit a pomoct mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 Koukám, že fotky nejsou chrnologicky správně, ale vy si to určitě správně srovnáte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 (upraveno) Ať je ten rok 2023 lepší než ten ostatní. Z mého úhlu pohledu stál rok 2022 za starou bačkoru. Zdravím Honzu do Nortonového nebe... Upraveno 29. prosince 2022 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Dík za vzpomínku na Honzu a pěkné fotky. Taky bych Vám všem chtěl popřát vše nej do nového roku 2023. Hlavně zdraví, mír a životní pohodu. Já dnes připojím autavky u kterých má Heuer cesta začla a u kterých začlo i toto vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 před 23 hodinami, ponorka9 napsal: Já dnes úspěšně naimplantoval chybějící díly do spony Heuer Monreal náramku, takže teď je vše, jak má být. Jako dárce posloužil NOS Fortis. Trochu mi to sice rvalo srdce, zničit tak pěkný náramek, ale tak už to holt na světě chodí. Díky všem, kteří mi s tím pomohli a hlavně Rendovi, který si kvůli tomu koupil celý Montrealy, jen aby to mohl nafotit a pomoct mi No co bych pro Tebe neudělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 V 29. 12. 2022 v 12:58, ponorka9 napsal: Tyhle Bulovy se mi pořád libí ! Jo díky, trochu zahálely v krabici tak jsem je na svátky vyvenčil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Chlapci, díky za všechny příspěvky, mám tohle vlákno moc rád. Speciální díky patří samozřejmě Karlovi, za všechny ty úžasný fotky, co sem dává. Počítám, že ten kreslenej pilot tam není náhodou, tím zdravím i Honzu, který - ne jen - tady chybí. Tak ať se máte všichni v tom příštím roce líp, než v tom letošním a Aviím zdar! (ne, to všechno nejsou chronografy ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Šťastný Nový rok všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Pohodovy rok 2023 všem, co sem rádi chodí. Hlavně zdraví a spoustu zajímavých kousků sem do vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Přeji všem úspěšný rok, pevné zdraví a pohodu, hodně tikajících zážitků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smejky33 Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Dodatecne preji vse dobre do dalsiho roku. Tak at nam to tika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Nechci zakládat nové vlakno, tak se zeptam s dovolenim tady. Vzdy jsem chtel vyzkouset nejaky Heuery a ted mi byly nabidnuty 2 kusy do vymeny. Heuery ale bohuzel nejsou moje silna stranka, tak bych poprosil zkusenejsi o zhodnoceni... Oba kusy udajne v "all original condition", zkontrolovany hodinarem a jdou v poradku bez potreby servisu. Na co si dat pozor? Jak se vam zdaji podle fotek? Jaka je tak jejich cena? Ktery se vam zdaji lepsi? 1. Heuer Autavia 1163 2. Heuer Carrera 1153N Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Tak abychom ti poradili jestli je to výhodna směna musíš říct kolik dotyčný chce Na prvni pohled vypadaji pěkně. Detaily krok po kroku zkontroluj třeba tady: http://www.onthedash.com/watches/manual-wind-gmt-chronographs/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 před 1 minutou, M3maniac napsal: Tak abychom ti poradili jestli je to výhodna směna musíš říct kolik dotyčný chce Na prvni pohled vypadaji pěkně. Detaily krok po kroku zkontroluj třeba tady: http://www.onthedash.com/watches/manual-wind-gmt-chronographs/ To jsem napsat mohl, co? Ceni si oba kusy na 2 950 Eur. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se