Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsme fakt blázni. Blbá papírová krabička, a kolik je schopná udělat radosti...

Jinak o těchto Poljotech se mi v noci i zdálo a jdu do nich. Nenašla by se dobrá duše a nevyfotila mi je na jedné fotce k porovnání velikosti s něčím univerzálním? Nejlépe s PS I? Klidně SZ díky!

Sporty u sebe nemám, ale proti nim jsou Poljoty díky korunkám a tlačítkům obrovské hodinky, mám ruku 21,5 a můžu je v celku nosit a to jsou 38 na 46mm

Odesláno

ten za 500,- byl v Itálii a když jsem dotyčnému napsal, tak se divil, kde jsem ten inzerát našel , protože ho prodal už před dvěma roky a byl v plné délce a NOS :frusty:

Odesláno

chlapi, hujeří znalci, v těch krabičkách mám opravdu hokej..víte někdo /nebo lze to někde dohledat/, ke kterým HEUER modelům byla helmička a ke kterým která krabička /racingová, plastová, papírová/ ???? moc díky.

Odesláno

Pánové, také se přidávám do klubu Autaviáků !!!

Nebyly levný, musely se řešit tlačítka (předchozí "prase" hodinář? převrtal původní otvory a dal tam neorigo tlačítka), luneta je odrbaná, sklíčko naprasklé (není to až tak moc vidět), pozdro bylo dlouho ve službě a je to na něm znát a ještě nějaké další drobnosti (nebudu zdržovat ...), no prostě nekupte to :).

Ale jsem za ně moc rád, děkuji Financovi a Valisovi za spolupráci. :clap:

Ref. 1163, serial 270696, takže 1972 nebo 73.

post-27970-0-87071900-1421932538_thumb.jpg

Odesláno

Pánové, také se přidávám do klubu Autaviáků !!!

Nebyly levný, musely se řešit tlačítka (předchozí "prase" hodinář? převrtal původní otvory a dal tam neorigo tlačítka), luneta je odrbaná, sklíčko naprasklé (není to až tak moc vidět), pozdro bylo dlouho ve službě a je to na něm znát a ještě nějaké další drobnosti (nebudu zdržovat ...), no prostě nekupte to :).

Ale jsem za ně moc rád, děkuji Financovi a Valisovi za spolupráci. :clap:

Ref. 1163, serial 270696, takže 1972 nebo 73.

attachicon.gifheuer_b.jpg

Moc pěkné, ani ta odrbaná luneta mi na nich nevadí. Mají aspoň takový punc starých, ale přesto nádherných hodinek.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...