kuncák7 Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Karle,az te omrzej,tak vis,kam se obratit,ze? Kam na to chodis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Karle,az te omrzej,tak vis,kam se obratit,ze? Kam na to chodis?OK. Zatím je to tajné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Pěkné jaky to má stroj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 OK. Zatím je to tajné. Jo dik,jinak jsi tajemnejsi,nez hrad v karpatech :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Pěkné jaky to má stroj?Valžuk 7733 To Martin: Jojo, tak to má být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Valžuk 7733 To Martin: Jojo, tak to má být. Jako vždy povedené chrona! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Jako vždy povedené chrona! Díkes Marťas - ještě bych rád Stingraye a nějaké Argonauty, nevíš o něčem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Tak jsem se blbec upsal...Je tam Valjoux 23 - teď mám ještě větší radost. http://www.invenitetfecit.com/modeles/chronographe-nivada-chronomaster_en.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Tak jsem se blbec upsal...Je tam Valjoux 23 - teď mám ještě větší radost. http://www.invenitetfecit.com/modeles/chronographe-nivada-chronomaster_en.html Díkes Marťas - ještě bych rád Stingraye a nějaké Argonauty, nevíš o něčem? Nevím o ničem , jinak jsou pořád v ozdravovně a domů nepíšou, takže se budeš muset spokojit s vzácnou ( alespoň podle ebay ) verzí Nivad s parádním strojkem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Nevím o ničem , jinak jsou pořád v ozdravovně a domů nepíšou, takže se budeš muset spokojit s vzácnou ( alespoň podle ebay ) verzí Nivad s parádním strojkem! Tyhle bílé pandy jsem na eBayi nenašel. Tím líp vlastně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 Karle, moc pěkný to máš. Samý lepší kauf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 Karle, moc pěkný to máš. Samý lepší kauf Diky, Davide, nápodobně. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 A tady taky. To jsou muka . Taky budu muset začít hledat nějaký pandy. Tyhle bullheady byly taky dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 Pandy jsou nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 Tommasini- na tvé ruce, to se to nosí, vypadaj dobře ( ale co mám říkat já, měl jsem je a na ruce to vypadalo, že mám prstýnek na řemenu :-(((( ). Pěknej kousek.Vintagelover : Karle, tak aspoň napověz- kolik tě ta paráda stála, přesnost, a podobně? Nebuď labuť, tuhle značku neznám ( ale jdu studovat ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 No jo, zápěstí jak štangle lovečáku Ale zase mám problém s potápkami (kromě rolex, SMP) nebo pilotkami, to si nevybereš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 A tady taky. To jsou muka . Taky budu muset začít hledat nějaký pandy. Tyhle bullheady byly taky dobrý.Mně se líbí i ty Helmety. Bullheady jedině Breitling, Seiko nebo Omega. Ty Citizeny jsou maličký. Viz kuncák7. Pandy jsou nej 20140129_133641.jpg Tommasini- na tvé ruce, to se to nosí, vypadaj dobře ( ale co mám říkat já, měl jsem je a na ruce to vypadalo, že mám prstýnek na řemenu :-(((( ). Pěknej kousek.Vintagelover : Karle, tak aspoň napověz- kolik tě ta paráda stála, přesnost, a podobně? Nebuď labuť, tuhle značku neznám ( ale jdu studovat ). Martine, více Ti řeknu na sraze, nech se překvapit. Jinak, co se týče přesnosti, tak bomba - za 24 hodin jen pár vteřin do minusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 Jasne,to vydrzim.dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mclusky Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 Trochu OT, ale na Sbazaru jsou teď nádherný Fortisky, kdyby je někdo třeba chtěl zachránit. Akorát ta cena je možná lehce přepálená.http://www.sbazar.cz/vadam123/detail/4513816-hodinky-chronograf-chronograph-fortis-s-originalnou-krabickou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 Trochu OT, ale na Sbazaru jsou teď nádherný Fortisky, kdyby je někdo třeba chtěl zachránit. Akorát ta cena je možná lehce přepálená.http://www.sbazar.cz/vadam123/detail/4513816-hodinky-chronograf-chronograph-fortis-s-originalnou-krabickouTa cena je vzhledem ke stavu hodně mimo - ale holt - každý chce dobře prodat a každý chce dobře koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se