straspol Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 Ceny nákupů a prodejů si píšu abych měl přehled. No při úročení 00prd v bance to mám radši na ruce. Peníze budou my nebudem. :-)... a my nebudem a hodinky zůstanou...
financ Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 (upraveno) Ceny nákupů a prodejů si píšu abych měl přehled. No při úročení 00prd v bance to mám radši na ruce. Peníze budou my nebudem. :-)Taky si to píšu a pro jistotu mám soubor zašifrovaný ... a my nebudem a hodinky zůstanou...A hodinky ti manželka a děcka rozprodaj na bazoši za pár kačekedit: Strašná představa Upraveno 22. března 2015 uživatelem financ
Honza.manta Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 Ceny nákupů a prodejů si píšu abych měl přehled. No při úročení 00prd v bance to mám radši na ruce. Peníze budou my nebudem. :-) Tak nějak mi mluvíš z duše. ... a my nebudem a hodinky zůstanou... To je přesně ten moment, který mne už míjí, já si chci ty hodinky užívat a těšit se s nima, dokud tu jsem, potom mi je to fakt šumák.
straspol Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 Jo, já si to taky píšu, ale nepomáhá to. :-)Já si to NEPÍŠU... Kdyby to doma našli, mňál bych peklo...
straspol Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 A hodinky ti manželka a děcka rozprodaj na bazoši za pár kačekedit: Strašná představaTy bys kamarádům tu radost nepřál?
guzmic Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 Ty bys kamarádům tu radost nepřál?To by byla radost :-D Prodám Heuer asi je to fake chybí tam Tag...
straspol Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 (upraveno) To by byla radost :-D Prodám Heuer asi je to fake chybí tam Tag... Prodám konvolut hodinek s mnoha malými ciferníky na velkém ciferníku. Po natažení sice tikají, ale nejdou , zn. ,,na díly". Upraveno 23. března 2015 uživatelem straspol
financ Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 Ty bys kamarádům tu radost nepřál?radši to dopřeju rodině. V tomto směru jsem klidný, hodinky si užívám teď, co s nima kdo pak udělá mě už nezajímá. A kdyby mě náhodou kleplo, v sejfu u kolekce mám flešku s cenama a dokumentací co k čemu patří.
guzmic Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 radši to dopřeju rodině. V tomto směru jsem klidný, hodinky si užívám teď, co s nima kdo pak udělá mě už nezajímá. A kdyby mě náhodou kleplo, v sejfu u kolekce mám flešku s cenama a dokumentací co k čemu patří.já bych radši flašku dovnitř papír kde budou ceny. A na lahvi nápis: v případě nouze rozbij sklo :-D
straspol Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 radši to dopřeju rodině. V tomto směru jsem klidný, hodinky si užívám teď, co s nima kdo pak udělá mě už nezajímá. A kdyby mě náhodou kleplo, v sejfu u kolekce mám flešku s cenama a dokumentací co k čemu patří. .... zaheslovanou, samozřejmě
VintageLover Odesláno 23. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2015 Díky Maro. Přesně tak, radši fotky pánové, držme se toho.
financ Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 Same keci, žadne hodinky :-)Maro, to mi nedělej. Oranzadky krásný. .... zaheslovanou, samozřejmě hahaha.
Dzos Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 Trochu Vás, Hujeři, naruším :).Pondělní kávička.
VintageLover Odesláno 23. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2015 Trochu Vás, Hujeři, naruším :).Pondělní kávička.pondeli.jpgNádhera Ríšo. Asi se kouknu po nových.
Dzos Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 ????? ?????? 20150323_094001.jpg????? ??? ???? ????? Nádhera Ríšo. Asi se kouknu po nových. Díky Karle, bez tebe by to nebylo Věřím tomu, že další určitě najdeš.
Fester Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 Konečně zase spolu, patříc do tohoto vlákna...
VintageLover Odesláno 23. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2015 ????? ??? ???? ????? Díky Karle, bez tebe by to nebylo Věřím tomu, že další určitě najdeš.Děkuju. Je toho více, co chci. Musím tomu dát čas.
VintageLover Odesláno 23. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2015 Kdyby někdo chtěl Longiny...http://www.ebay.de/itm/LONGINES-CHRONOGRAPH-DIVER-8229-2-EXTREMLY-RARE-MUST-HAVE-FOR-COLLECTORS-/131464028974?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e9bdde32e
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se