straspol Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Hmmm. Pěkný... Tak jsem to nepřechlastal, líbí se mi moc..všechny !!! Achjo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Prej se tu někdo sháněl po Flightmasterech: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 (upraveno) Jedny UG by se našly, ale jsou takový drobínek a možná i trošičku starší, než zaměření tohoto vlákna.A když už je tady móda kufříků, tak taky jeden přidám.PS: ty UG jsou úplně vlevo dole.Ale jo, vybral bych si A teď jsem si uvědomil, že nemám kufříček.... Upraveno 13. dubna 2015 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 až budu velký, chci být taky muž s Kufříkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Jedny UG by se našly, ale jsou takový drobínek a možná i trošičku starší, než zaměření tohoto vlákna.A když už je tady móda kufříků, tak taky jeden přidám.PS: ty UG jsou úplně vlevo dole. Richarde, obsah kufříku je parádní...bál bych se usnout....ta moravská větev je vůbec nějaká silná...zřejmě dobrej oddíl...že by Chvojkovice Brod ???? já se můžu pochlubit jenom novým řemenem na Carrerách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Dzos: no pěkný telekufr ...něco bych si vybral....já furt na trapáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Na ruce zatím nejsou, ale věřím, že brzy budou. Kdyby jste náhodou chlapi věděli, kde sehnat sklíčko prosím SZ. Předem děkuji. Pánové děkuji za pomoc, sklíčko dorazilo poměrně rychle a jak to hodinkám sluší. Ještě doladit řemen :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 No tak to je rozdíl! Gratulace k záchraně hodinek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Kdybyste někdo nevěděli co s prachama...http://www.ebay.com/itm/Mega-Rare-Heuer-PVD-Monaco-74033-vintage-chronograph-from-1974-/161671743134?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item25a463069e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 za refinished pouzdro? to si radsi koupit Autavie s GMT v original stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Nečetl jsem to celé, omlouvám se. Tak to není taková pecka, jak jsem si myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Karle, tys mi dal..já už jsem v tom ajfru aby mi neutekly, přihodil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madrider Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Radůstka na mojí chlupaté pracce.No krása :-) ...další krásnej přírůstek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 (upraveno) Jedna ze včerejška. Upraveno 15. dubna 2015 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Já pořád stejně: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Super oblekovky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 už se to blíží, sice nic nového, ale blíží se to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 Hrozně lžu, už se zase projevila moje silná slabá vůle.. Dnešní akvizice, po moři péče a lásky, ale bude tam i něco na servis. Odesláno Ťapinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2015 Já pořád stejně: P4150469.JPG Ty ti strašně závidim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2015 Tikal : Radku, ty roxy jsou pozlacený ? Velikost bude cca 37, že? Budou ti malé a počítám, že do kategorie 60-80 let se nevejdou? Prostě ti závidím, toť vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se