lubo777 Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Tak tyhle Meisterky vypadaj pořádně veliké.Kolik mají průměr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Hned bych jedny bral rarebirds.de Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Hned bych jedny bral rarebirds.deImageUploadedByTapatalk1430755927.435175.jpgnejlíp oboje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 a otázka za tři bludišťáky pro místní osazenstvo:logo kterého výrobce hodinek vidíte na obrázku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 (upraveno) a otázka za tři bludišťáky pro místní osazenstvo:logo kterého výrobce hodinek vidíte na obrázku?Tag Heuer a to sem nepatříiii :-). Na Hujera tam je jedno poutko navíc Upraveno 4. května 2015 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Nekaž mi radost, navíc to je řemen na Libyjské pilotky ;-) Odesláno Ťapinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Nekaž mi radost, navíc to je řemen na Libyjské pilotky ;-)Odesláno Ťapinoutak jestli je pro tebe, to druhý poutko je zbytečný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paradajka Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Mate velmi pekne kusky, obzvlast Hujerky a Moony . Ja po dlhom case a ozdravnej kure u hodinara som nasadil Fortisky. Ja viem pekny kozeny rally remen by im pristal viacej, ale pre mna su na tom vytahanom kovovom jednoducho neodolatelne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 tak jestli je pro tebe, to druhý poutko je zbytečný :lol2: Přesně to jsem si řekl, když jsem to viděl :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrufino Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Tak tyhle Meisterky vypadaj pořádně veliké.Kolik mají průměr?46 mm bez korunky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Přezuto a je to mooooc pohodlné a povedené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Pěkný to máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Anela je kouzelník. .zvláště ten bílej mě bere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Nojo- má to kou... grády, fakt na ně ten řemen pěkně sedne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Dnešní parkoviště na Vypichu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Pěkný, pěkný... Moje jsou teď na léčení u pana hodináře, snad mi dá dohromady dva tři pěkné kousky... a kromě toho čekám ještě jeden přírůstek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Jo, z toho bílého jsem obvzláště poprděný, teď mě ty hodinky baví ještě víc a to jsou malé,otlučené s prasklým sklem a pérem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Prasklý péro obzvlášť Tě musí strašně bolet, soucítím s Tebou !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Pěkný, pěkný... Moje jsou teď na léčení u pana hodináře, snad mi dá dohromady dva tři pěkné kousky... a kromě toho čekám ještě jeden přírůstek ses rozjel. Primky nestačí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se