mclusky Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2013 Díky chlapci - wristshot na bratrově ruce - prudce nositelné... Jsou super, taky jsem si na ně brousil zuby 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radegh Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2013 Tak dneska jsem vzal na výlet - rozuměj služební cestu :-D tyhlety hodinky... mám je na ruce od rána, včera dostaly nový řemen a vůbec se mě je nechce sundávat. Veliká spokojenost!!! Omegu do každé rodiny :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 Suplikovka, na ruce jen na chvilku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 Suplikovka, na ruce jen na chvilku20131118_141843.jpg Neni to škoda aby byly v šuplíku?:-) Jsou nádherný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 Neni to škoda aby byly v šuplíku?:-) Jsou nádherný... Občas je vyvětrám. V šupliku mají sourozence, smutno jim tam není. :-)Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 Ty Carrery... to je lahoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 Ty Carrery... to je lahoda... pravda pravdoucí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 BWC Valjoux 7733 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 Občas je vyvětrám. V šupliku mají sourozence, smutno jim tam není. :-)Díky DSCN56571.JPG A já myslel, že tyhle Autavky tu má jenom Stepino a já:-)... A ty je schováváš v šuplíku:-) Vypadají v super stavu... Nedáš lepší fotku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 (upraveno) A já myslel, že tyhle Autavky tu má jenom Stepino a já:-)... A ty je schováváš v šuplíku:-) Vypadají v super stavu... Nedáš lepší fotku? Ony moc v dobrým stavu nejsou, potřebují poléčit. Pouzdro je v super stavu, luneta OK, tah už ujde (s tím jsem si pohrál), zbytek dostal na p...lAle už se na tom maká :-) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/53334-zrodily-se-hodinky/?p=1039679 Upraveno 18. listopadu 2013 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 Joj to je škoda... Ale pouzdro vypadá fakt super... Tak přeju ať se to podaří... Ty moje měly půl roční ozdravnou kůru u pánu Knespl a Majzík... Ale stálo to za to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 Joj to je škoda... Ale pouzdro vypadá fakt super... Tak přeju ať se to podaří... Ty moje měly půl roční ozdravnou kůru u pánu Knespl a Majzík... Ale stálo to za to... Sem bych je chtěl jednou dostat, moc pěkná práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Já sem nějak prošvih to tvoje renovační vlákno... To je pecka co děláš! A vzhledem ke zkušenosti si dovedu představit jak je to finančně nákladný... Ale stojí to za to!Fakt nádhera... Oživovat tyhle krásný hodinky by se mi taky líbilo... dovedu si představit jak pak na tý ruce hřejou když víš jak si jim vrátil duši... Mimochodem, kdybys náhodou při hledání dílů narazil na zachovalou vložku lunety k těmhle Autávkám, mysli na mě:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Teď aukrem proběhly nějaké vintage chrona fortisky za 7500,- na Kup teď!Bral to někdo z vás? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 19. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Bohužel ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Ty Fortisy původně nabízel za 700 Eur na ebay a najednou je hodil na aukro za 7500,-Kčtak čekám co udělá s těmi Monzami co má teď na ebay, třeba mi dá dárek k Vánocům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Teď aukrem proběhly nějaké vintage chrona fortisky za 7500,- na Kup teď!Bral to někdo z vás? Bral Byl sem rychlej, to tam za tu cenu nešlo nechat. Teď sem je byl zaplatit... Už se na ně těšim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Se nevytahuj, kdybych chtěl, mám je já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Vytahovat se budu, až sem začnu dávat fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Taky jsem mel cukani, asi deset minut pred viteznym prihozem :-)Gratuluji vitezi, tesim se na fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se