Rodkopf Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Vytahovat se budu, až sem začnu dávat fotky To jsme ale pacienti...gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 19. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Vytahovat se budu, až sem začnu dávat fotky Připojuji se ke gratulacím... snad se taky brzo vytasím s nějakým kouskem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Děkuju, doufam, že mi udělají radost. Dopřeju jim servis nejspíš u Valise. Jinak už docela dlouhou dobu mám doma tuhle Sovětskou svatou trojici... Ty do tohohle vlákna myslim taky zapadají. Musim udělat lepší fotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Parada,jeste OKEANy:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Děkuju, doufam, že mi udělají radost. Dopřeju jim servis nejspíš u Valise. Jinak už docela dlouhou dobu mám doma tuhle Sovětskou svatou trojici... Ty do tohohle vlákna myslim taky zapadají. Musim udělat lepší fotky...nádhera, myslím, žes to postnul do správného vlákna... Jen technický dotaz: stroje jsou osazeny kalibrem 3133? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Vpravo je myslim 31659,pokud se nemylim,zbytek 3133... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Parada,jeste OKEANy:-) Ty sháním už delší dobu - na Aukru byly před rokem za cca 5 tis. a já blbec to prošvih - na ebay se to pohybuje bohužel kolem 10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Ty sháním už delší dobu - na Aukru byly před rokem za cca 5 tis. a já blbec to prošvih - na ebay se to pohybuje bohužel kolem 10. To mi povidej,ja vul je zkousel asi dva roky zpatky na ebay a sly asi v prepoctu za 4litry,prislo mi to moc,ted bych si nafackoval.Tech je fakt hodne malo a jdou uz za raketky:-)Reedice me nebere... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 nádhera, myslím, žes to postnul do správného vlákna... Jen technický dotaz: stroje jsou osazeny kalibrem 3133?Jojo jak píše kolega villain83 vpravo kalibr 31659 a druhý dva kousky 3133, v podstatě se ale liší hlavně tím, že 31659 má hacking. OKEAN samo chybí, přiznám se, že sem v poslední době po něm nepátral, ale to co píšete o jeho cenách mě teda zaskočilo... Myslel sem, že vzácnější a cennější budou ty šturmanskie... Tyhle se dávaly absolventům ruských vysokých leteckých škol. Vždycky když je mám na ruce, honí se mi hlavou jestli se i tyhle proletěly Migem:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Já zase na aukru nechal origo šturmanskie, ne poljoty, kterých je všude hafo... a nevyšly nijak víc než poljoty.Jinak těhle chron s 3133/31659 je asi tak 1000 typů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Já zase na aukru nechal origo šturmanskie, ne poljoty, kterých je všude hafo... a nevyšly nijak víc než poljoty.Jinak těhle chron s 3133/31659 je asi tak 1000 typů... No hlavně těch reedic z devadesátých let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Tak už dorazily... Ale čeká je servis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Tak už dorazily... Ale čeká je servis...Koukals na strojek? Něco drhne nebo se nevrací či nefunguje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Tak už dorazily... Ale čeká je servis... Gratuluji, myslím, že jsi i tak dobře koupil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Nene šlapou v pohodě, ale potřebujou nový sklíčko, trošku přejet pouzdro a vyčistit stroj určitě taky... A nějaký to nový těsnění taky neuškodí...Jinak se zdají úplně v pohodě. Jedině vteřinovka chronografu po zapnutí rovnou poskočí asi o vteřinu a půl dopředu... To si myslim ale dá Valis dopořádku. Mám radost:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Základní očista a na kůži...Tady je vidět, že potlučený jsou... Ale slovy klasika, nic co by nešlo rozleštit:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Dneska mi dorazily Citizen 67-9119. Hned jsem je přehodil na rally řemen. Běží zatím dobře, flyback funkce chrona je parádní. Bude jen třeba natřít černou barvou lunetu tak jak to má být originálně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Dneska mi dorazily Citizen 67-9119. Hned jsem je přehodil na rally řemen. Běží zatím dobře, flyback funkce chrona je parádní. Bude jen třeba natřít černou barvou lunetu tak jak to má být originálně. P1030037.JPGKrása! Po nějakých japoncích se taky ohlížim:-) Kdes je sehnal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Dneska mi dorazily Citizen 67-9119. Hned jsem je přehodil na rally řemen. Běží zatím dobře, flyback funkce chrona je parádní. Bude jen třeba natřít černou barvou lunetu tak jak to má být originálně. P1030037.JPG Krása! Po nějakých japoncích se taky ohlížim:-) Kdes je sehnal? Ebay. Cena slušná, návštěva u hodináře je asi ale nemine. Taky sklíčko asi není originální, ale v reálu na ruce se mi tyhle hodinky strašně líbí, to jsem ani nečekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Už by si zasloužily bratříčka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se