madmaxx Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 No mělo to grády ty dva roky nazpět ;-) Takhle se mi teď ukazuje záložka...jen musím dávat bacha před manželkou :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Co manželka, mně kolem kompu chodí děti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Po dlouhé době na ruce doktory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 No mělo to grády ty dva roky nazpět ;-) Takhle se mi teď ukazuje záložka...jen musím dávat bacha před manželkou :-D Kde se tam vzala ta hvězdička, včera večer tam nebyla ? . A edit příspěvku nevidím :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Kde se tam vzala ta hvězdička, včera večer tam nebyla ? . A edit příspěvku nevidím :).vzpomínka na filmy s hvězdičkou ;-) proč tam není edit netuším.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 když edituje admin (rootadmin), tak se edit neobjeví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 11. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 (upraveno) Dneska to bude slabší, protože mi zmizla složka s 800 fotkami... Upraveno 11. dubna 2019 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Nádhera - hodinky, auta, ženy prostě vše! Tak mě to dostalo, že pokukuji po vintage hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škardík Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 (upraveno) To asi každej kdo sem kdy vlez:D super jako vždy Upraveno 13. dubna 2019 uživatelem škardík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Ahoj všem, tak nějak bylo poslední dobou málo času, tak už ani nepamatuji kdy jsem se nsposledy kochal Karlovým nášupem který je vždy super. Tentokrát mě potěšila e30 :-) Tak tady je naše tříca, na kterou jsem sehnal dobový tuzerský kola :-) a jedny Heuer >Tag Heuer chrona. Pěkný víkend všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Ty staré fotky alf, porschaku a umazanych pilotu jsou bozi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 No, je fajn,ze Hujdolemanky taky vezmes nekdy ven... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 Neboj vezmu, konkrétně mám momentálně víkendovou lemánii :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 Paráááda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 Hezky pěkně borci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 pěkně, ten okruh miluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Blue Effect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 jsem z nich pořád paff ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 pekná modrá. Dneska bzučím na cestách, fotka včerejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se