tikzot Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Joo Daytony taky bejvaly za 200 dolců...bohužel nemohu dát druhou fotku s těmi hoďkami na ruce, ale co už;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Tak to máš recht :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raguss Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 chcelo by to stroj času, na chvíľu sa vrátiť a kúpiť pár kúskov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 22. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 (upraveno) Upraveno 22. října 2020 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Ta škodovka, jako fakt? To vidím prvně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Ta škodovka je fotomontáž. Ale vypadá to zajímavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Díky za info. Jsem si říkal. Už tak byl docela kravál od motoru. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 22. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Pár známých i neznámých fotek... V hlavní roli Moony, Speedmaster Mark II, Autavia, Carrera, Daytona, Monaco, Camaro, Navitimer, 6138 Seiko, atd... Nevěděl jsem, že Belmondo nosil i Autavie. Nebo Nicholson Moony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 za me tam nemusela byt ta slecna v cervenem. ale jinak je to dnes pecka a hlavne ta druha serie je skvela! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 (upraveno) před 3 hodinami, Anela napsal: za me tam nemusela byt ta slecna v cervenem. ale jinak je to dnes pecka a hlavne ta druha serie je skvela! Neboj priste bude treba kluk v cervenem Upraveno 22. října 2020 uživatelem Alex77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Pecka foto nálož jako vždy a červená mi vůbec nevadí Já dnes Cortiny, bábovku a kávičku. Pěkný večer všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 V 22. 10. 2020 v 14:56, Jan7 napsal: Díky za info. Jsem si říkal. Už tak byl docela kravál od motoru. . Byl i prototyp s motorem v predu, tam vy to slo, ale to byl sedan. Tady je o tom clanek: https://www.auto.cz/galerie/novinky/33019/skoda-120-s-prednim-pohonem-vazne-existuje-a-my-jsme-ji-ridili?foto=24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 A nebyt komancu, tak by asi neco i klaplo https://www.auto.cz/serial-zapomenute-prototypy-skoda-kombiky-ktere-neznate-91855 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Díky, ta bílá 120tka supr. Měli jsme takovou hnědovínovou. Samozřejmě motor v zadu. Věděl jsem o rapidu cabrio, ale 120kombi ee.Proto mě to zarazilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Celkem by mě zajímalo, co je tohle za tah: Vypadá to, že si jej jen tak na ty moony nedal. Koncovky podle všeho celkem sedí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 24. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Vypadá jak jubilee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 No čert ví, jubilee tenkrat letělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Ja pořád Cortiny, jsou strašně pohodlné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Tak ten tah jsem podle všeho vyřešil. Je to varianta od výrobce Holzer pro distributora Joskes. Nikdy předtím jsem něco takového neviděl... http://www.thewatchadviser.com/the-shop/omega-speedmaster-reference-145022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 A to jsem přemýšlel že je pustím Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se