M3maniac Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Jako vždy paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Dnes Carrera 110.253 B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 @VintageLover bomba čtvrtek, tak jako vždy! Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 před 34 minutami, M3maniac napsal: Dnes Carrera 110.253 B Dobře Ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Ještě menší novoroční přídavek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 před 9 hodinami, M3maniac napsal: Dnes Carrera 110.253 B Jak jsem už říkal, jak je tam černá s oranžovou, tak se od nich nemůžu odtrhnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 KLAOJA dost dobrý, ale úplně nejlepší je De Lorean v betlémě. pecka Karle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Dobrý je to tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 před 3 hodinami, ponorka9 napsal: Jak jsem už říkal, jak je tam černá s oranžovou, tak se od nich nemůžu odtrhnout... Lásku k nim jsem hledal dlouho , pořád samá panda, ale maji své kouzlo, jiné kouzlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Maro slušnej oddíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Jsem se stavil v bance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 Pěkna sestava. Co máš za banku? V mojí mi nabízejí jen kreditku a půjčku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 11630 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 před 23 hodinami, Dzos napsal: Jsem se stavil v bance. Nebudou jedny k mání? Ty nejvic nahoře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 Zatím to tu jenom sleduji, některé kousky a sbírky jsou opravdu parádní Jeden přírustek, trošku jiné barvy A do fóra bych měl pls. dva dotazy: Pánove ty 11630 orange, Orangeboy se říká asi jenom těm prvním 1163 s oranžovými ručkami a bílými subcifry, nebo i těmto 11630, viz fotka výše? U fotek od MaraThon a teď i u VIntageLover jsou ty orange s tachy lunetou a na Onthedash ve verzi MH, nějak sem z toho zmatený, protože mám také s tachy, je to OK? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 Tachy i MH u 11630 jsou Ok. orange boy jsou 1163 viceroy místo cervene je oranžová. A gratulace k 114.603. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 děkují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 Já s MH lunetou, jen ta oranžová na ciru už je hodně vybledlá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 Taky MH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 Chlapci moc pěkný Autavia klub tady máte...Já se s dovolením taky vetřu :-)(datum jsem neřešil, vytaženo jen na "rychlocvak")Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se