VintageLover Odesláno 17. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 (upraveno) Dnešní úkol zní. Najdi na předchozí stránce Normu Jeane Mortenson. Upraveno 17. února 2022 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Před hodinou, VintageLover napsal: Dnešní úkol zní. Najdi na předchozí stránce Normu Jeane Mortenson. ma v tom byt chytak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Nevím jaký? Popiš mi to, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Norma se tam válí na rozloženém křesle a moc ji to sluší:) Ale nejlepší fotka je to hejno Stratosů:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 podle me by tam mohla byt dvakrat ale to vubec nevadi, ja si tu predchozi stranku jeste rad zopakuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Máš na mysli i tu kreslenou na letadle? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Nádhera, nádhera, nádhera ….. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 @M3maniac René, to je skvělý příběh. Samozřejmě Heuerky super, ale ty Aquastary, to je žrádlo. Na Aquastary jsem ujetej, ale tyhle deepstary a ještě s příběhem jsou prostě BOŽÍ. Gratuluji!!!!! (Kdyby tě někdy přestaly bavit, ozvi se mi) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Ty Aquastary nejsou moje od majitele jsem koupil ty silverstony. Měl jich plnou krabici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Před hodinou, ponorka9 napsal: Máš na mysli i tu kreslenou na letadle? :) myslel jsem jestli neni i tady na letadlo se jdu jeste podivat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Já myslel že k těm igenům jsi jen tak vzal i ty deepstary (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 před 6 minutami, Anela napsal: myslel jsem jestli neni i tady na letadlo se jdu jeste podivat Cleo Moore https://www.google.com/search?q=Cleo+Moore&rlz=1C1GCEV_en&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiWzoHG14b2AhU8wAIHHQYbCusQ_AUoAXoECAIQAw&biw=1280&bih=824&dpr=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 takze marilyn je jen ta s tim zvednutym kotnikem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Dnes jsem provětral Cortiny po dlouhé době a u toho se kochal, ta marodka je na pikaču … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 U nás mají kluci v muzeu na WC tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 ty říditka z yamahy vypadaj libově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 Moc pěkné já se pořád kochám s Clayem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beerlao Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 Jo Clay a Heuer ,tady je na jine foto s originál autogramem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 Jo, silverstone jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se