Tikal Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Krásný den přeji, dlouho jsem sem nic nedával a dlouho jsem si neudělal vintážní chronoradost, tak to napravuji. Povedlo se mi koupit z Aukra Seiko UFO. Od pohledu mi připadaly v původním a na svůj věk (04/1973) i v pěkném stavu. Když přišly, tak mi mírně poklesla čelist. Jsou bez zásahu kutila, jen chybí ručka na horním čítači /není problém, mám doma/ a byla vyháknutá a zdeformovaná pružina páky chronografu. Ten je zatuhlý, jde přes páky spustit, stejně tak i automatický nátah. Manuální nátah funguje bez problémů a hodinky se za 24h vešly do -5s /podle puštěných stopek :-)/ . Datum překlápí bez problémů. Kompletní servis je samozřejmě v plánu. Sklo je pekelně dodřené, ale pokusím se ho v rámci původnosti zachránit. Nejlepší třešíňka na doru je původní, poměrně vzácný President tah značky Stelux, který je bohužel zkrácený a sehnat díky je tudíž asi pasé... Zde je zmíněný a je k tomu i video na YT https://vintagewatchinc.com/seiko/6138-chronograph/ufo/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 před 34 minutami, Tikal napsal: ... Nejlepší třešíňka na doru je původní, poměrně vzácný President tah značky Stelux, který je bohužel zkrácený a sehnat díky je tudíž asi pasé... Takže zkusíš shodit? Jinak hodinky krásné, to všechna čest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 VOLE na obvod 17cm to nedostanu... Ruky, jestli mi jako rozumíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 super Ufá, ja stale Hujer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 (upraveno) BTW podle mě nosil Juan Manual Fangio Soccery Seamaster ref. 145.020. Co myslíte? Upraveno 3. srpna 2022 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Přesně ty jsem tipoval, ale nemel jsem odvahu. Přeci jen nebyl to weltmeister v kopané Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 před 6 hodinami, VintageLover napsal: BTW podle mě nosil Juan Manual Fangio Soccery Seamaster ref. 145.020. Co myslíte? Dobre ty! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 (upraveno) Upraveno 4. srpna 2022 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 (upraveno) Upraveno 4. srpna 2022 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 1. Najdi Davida Gilmoura 2. Kde na fotce je Rod Stewart? 3. Co nosí na ruce Barry Sheene - hned na druhé fotce 4. Najdi Sissy Spacek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 (upraveno) 1. "s kapelou" v zeleném tričku Upraveno 4. srpna 2022 uživatelem Zdenek1307 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Tak chlape ten výběr fotek je dnes famózní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 (upraveno) Rod se opírá o Lamborghini Miura. Upraveno 4. srpna 2022 uživatelem Dave123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetrys Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 2.Rod Stewart - černobílá fotka, s bundou přes rameno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 před 6 minutami, Dave123 napsal: Rod se opírá o Lamborghini Miura. Yes před 6 minutami, peetrys napsal: 2.Rod Stewart - černobílá fotka, s bundou přes rameno To je De Niro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 V dobách kdy lovil jeleny a jezdil taxikem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 (upraveno) Gilmour si pak jeste dava pava na fotce s Paul McCartneym Upraveno 4. srpna 2022 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se