ponorka9 Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2022 před 2 hodinami, M3maniac napsal: Jak to myslíš s tím že se válím? to není fotka z pláže Já se v neděli válím, tudíž kdo má neděli, tak se válí :):) Ten GF vypadá dost zachovale, co spona? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2022 Já to bral tak že neděle a vánoce jsou sváteční dny kdy se člověk většinou veselí a raduje a já se z toho kousku moc raduji. A co se týče stavu tak se raduji hodně, podle mě je někdo nosil 2-3 roky svátečně a pak skončily někde v šuplíku, jsou podle mě velmi zachovalé a neleštěné, patrně někdo dělal jen servis strojku kdy praskla vtěřinovka u středu, proto jdou i velmi přesně, za den udělaly cca 8 sec. Spona velmi zachovalá, logo nepřeleštěné a hlavně včetně origo krabičky Je to vždy nervozita ty nákupy na dálku co vlastně koupíš, ale byl jsem velmi mile překvapen a za pomoc patří velké díky Martinovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2022 Tak to gratuluju ještě jednou, já to pochopil tak, že jsi dokoupil jen tah....máš těch Carrer tolik, že se v tom neorientuju:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2022 Díky, no to je tak když kvůli tahu musíš koupit i hodinky a jako bonus dostaneš krabku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2022 před 17 minutami, M3maniac napsal: Díky, no to je tak když kvůli tahu musíš koupit i hodinky a jako bonus dostaneš krabku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2022 před 20 minutami, M3maniac napsal: Díky, no to je tak když kvůli tahu musíš koupit i hodinky a jako bonus dostaneš krabku Jojo, jsem tady správně - jeden chronomag-or vedle druhého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2022 Tak snad nám zůstane na drahý plyn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 (upraveno) Upraveno 18. srpna 2022 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 (upraveno) Upraveno 18. srpna 2022 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smejky33 Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 dnes opet paradni vintagechronoctvrtek . monica, kashmir a tech heuerek a dalsich kousku btw byla to cameron na tom skate? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 Díkes. Přesně, Cameron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 Ty fotky blesku a Buddhy jsou boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 Jako vždy bombička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 Jsou fakt boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 (upraveno) Jojo, pěknej nášup, jen co je pravda. Ty Autávky se třema sčítačema mi nedaj spát...teda krom Verunky Zemanovic, ta mě kdysi zajistila víc bezesných nocí Úkol tedy zní - najdi Veroniku Zemanovou Upraveno 18. srpna 2022 uživatelem ponorka9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 Petře, tak teď si mě dostal. Tuhle paní znám, ale nikde ji tam nevidím. Která by to měla být? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 Možná bylo přání otcem myšlenky, když na ni teď koukám, tak je to asi jen podoba...Ale stejně mě to potěšilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 Tohle bude nějaká novodobá šťáva. VZ frčela tak kolem milénia, ne? A kdo neví, o koho jde, tak se bavíme o této paní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 před 13 minutami, VintageLover napsal: Tohle bude nějaká novodobá šťáva. VZ frčela tak kolem milénia, ne? A kdo neví, o koho jde, tak se bavíme o této paní. Jojo, Verunka už bude poněkud starší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se