pavel58 Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2022 Dneska přišly. Můj rok narození. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 (upraveno) Upraveno 6. října 2022 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 V 22. 9. 2022 v 12:59, ponorka9 napsal: Gratulace jonyyymu i Seamastrovi k pěkným kouskům a velké díky Karlovi za dnešní fotonášup! Já chtěl tyhle Carrery tak poslat do lázní, ale jsou takový celkově docela nevýrazný, že mi k nim ta patina a opotřebení docela sedí, tak je občas vezmu tak, jak jsou. No a je jasné, že jsem línej a datum nepřetáčím, foto je fakt dnešní Renda dnes nemá nic na zápěstí ? Ahoj, nějak jsem přehlédl tvůj dotaz a asi jsem měl ty stejné co dnes. A klidně je nechej v patině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 Jinak jako vždy bomba Karle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 9. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2022 Karle díky, zpříjemnilo mi to odpoledne na veletržním stánku. Rendo, Carrery jsou Carrrery:) nějak se mi nosí líp, než Autávky. Tedy než 11630 určitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gustavbu Odesláno 11. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2022 dnes konecne takto vdaka autorovi tohto vlakna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 12. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 A já takto. Bratříčci. Děkuji za super pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gustavbu Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 před 11 hodinami, VintageLover napsal: A já takto. Bratříčci. Děkuji za super pokec. asi nemohli ist do lepsej spolocnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gustavbu Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 s absolutne skvelou knizkou / Time for a change, discovering vintage Enicar, vrelo odporucam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 (upraveno) Za 65€ to vypadá na fajn bichli. https://monochrome-watches.com/book-review-time-for-a-change-discovering-vintage-enicar/ EDIT: Tak 75€ https://enicar.org/product/the-enicar-book-brand-new-and-smoking-hot/ Upraveno 13. října 2022 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 (upraveno) Upraveno 13. října 2022 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 13. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 Dnes je to teda dobrá nálož, hlavně ta první várka Díky. A na závěr Monika... ta tu bývá často, že by "femme fatale"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 Asi Jo. A teď druhé poobědove kolo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gustavbu Odesláno 13. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 (upraveno) před 5 hodinami, VintageLover napsal: Za 65€ to vypadá na fajn bichli. https://monochrome-watches.com/book-review-time-for-a-change-discovering-vintage-enicar/ EDIT: Tak 75€ https://enicar.org/product/the-enicar-book-brand-new-and-smoking-hot/ určite to za to stojí (má to inak 1,5 kg, rozmer je 25x25x5cm)- nielen pre fanúšikov Enicar. Mám pár kníh o hodinkách a tu je vidno, že to robil fakt autor s láskou ku značke a nie peniazom (a grafiku knizky robila baba bud z CR, alebo SK dokonca).. Upraveno 13. října 2022 uživatelem gustavbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 Jo, vím která. Eliška Slováková 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2022 (upraveno) Upraveno 20. října 2022 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se