brownwld Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 Furt me bavi… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yen.da Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 před 21 hodinami, Lucky Lucaso napsal: Hezky to mas. To jsou ty z aukra? Jo ty z Aukra, chtěl jsem je už dlouhou dobu, tak jsem je vzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 Gratulace - cokoliv s valjouxem 72 je vždy super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 před 20 hodinami, M3maniac napsal: Zatím jsem na ně koukal jen na malem telefonu, ale na monitoru vypadaji hodně zachovale !!! Buď ležely v šuplíku nebo maj novou lunetu? Moc pěkné na ty roky. Gratulace ještě jednou. Diky Rendo. Jsou to NOSky, bohužel ale bez papírů. Full set v tomhle stavu je ale cenově úplně jjnde... Až se vrátím domů, dám víc fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 Moc pěkné, užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 Krasne prirastky. Gratulujem vsetkym novym majitelom vintage chron Dobre zacina rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 před 22 hodinami, brownwld napsal: Furt me bavi… Máš to pěkné, mi dorazili dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 Takové hodinky nemůžou přestat bavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 sorry…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 tvl, kazdy tyzden nove hujerky, parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 před 6 minutami, M3maniac napsal: sorry…. Super! Co te vlastne primelo je vzit? Jeste 4. ledna si psal: “Carrery jsou pěkné jen tato třetí verze je pro mě nejméně atraktivní ( indexy )” A ty uz mas prvni verzi, ne? Kazdopadne samozrejme cim vic kusu, tim lip! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 Ten názor mám pořád stejný, prostě první generace cifru s tenkými indexy se mi líbí víc, ale zas proč nemít i jedny carrery s 3. generací, ale hlavně mám je v bílé. Jsou moc pěkné a zachovalé a strojek byl před pár měsícema servisován k tomu pěkná cena tak nebylo co řešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 Sorry, už je tu týden nedám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 19. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 (upraveno) Upraveno 19. ledna 2023 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 19. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 19. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smejky33 Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 Dneska tedy super naloz. K tomu bude chtit se parkrat vratit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 Nádhera jako vždy, jestlipak víte , které z těch aut bylo první sériové vyráběné auto z dálkově ovládaným centrálem Já pořád 1153 , jsem se asi zamiloval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 před 5 hodinami, M3maniac napsal: Nádhera jako vždy, jestlipak víte , které z těch aut bylo první sériové vyráběné auto z dálkově ovládaným centrálem Já pořád 1153 , jsem se asi zamiloval. To nevím, ale gratuluji k nákupu od K.S. Také jsem o nich chvilku přemýšlel...právě i kvůli slušné ceně. Má tam i slušné XV. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se