VintageLover Odesláno 31. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 No fakt Carroll Shelby driving a Ferrari at the 1958 Cuban GP Carroll Shelby in his signature bib overalls driving a Ferrari at the 1958 Cuban Grand Prix. Prior to the start of the race world champion Juan Fangio was kidnapped by rebels under the command of Fidel Castro. He was released later unharmed. Also, during the race a car went off course and into a group of spectators killing six. You can see the crash by going to: www.youtube.com/watch?v=whRzseltCBY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 A podle me je Carol i ten dedek u Maserati... dle wiki F250 ridil... a vizual sedi celkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 před 3 hodinami, ponorka9 napsal: Gratulace k novém přírustku! Taky se připojuji s gratulací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Ta hnědá vata nemá chybu u te e30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 před 3 hodinami, ponorka9 napsal: Pěkný! Tak přihodím taky jedny s Lemanií, i když trochu jinou....Pěkný vintážní chronovíkend všem! Moc pěkné, jinak taky teď čekám na balík a jsem nervózní jak čert co přijde, v jakém stavu to přijde, jestli vůbec něco přijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Když jsme u toho ferrari tak dnes jsem v Ostravě potkal toto a řídil ho bývalý hokejista Roman Polák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Hodinky jsem nestihl, jen jsem mu pochválil káru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Před hodinou, M3maniac napsal: Taky se připojuji s gratulací Díky všem. Zase jsem se tady do vlákna mohl vrátit s hujerkami. Taky mám ještě něco na cestě (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Tak Carrery cal.15 jsou zpět a fit, nešel samonátah a jeden čudlík nebyl origo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Musel jsem dneska zase “potěžkat” BIGy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Moc pěkné železo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 před 9 hodinami, ponorka9 napsal: Nákup vintážek na dálku, to je vždycky adrenalin Hlavně při rozbalování Většinou se držím v nižších cenových relacích, tak me to nestve...tyhle byly za ok cenu, ale prodejce dala s hodinkama, tak jsem očekával, ze popis bude vice odpovídat realitě...asi me ceka troska dohadování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 V 31. 3. 2023 v 11:06, ponorka9 napsal: Pěkný! Tak přihodím taky jedny s Lemanií, i když trochu jinou....Pěkný vintážní chronovíkend všem! Parádní. To jsou od Pepy tady z fóra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 Pěknou neděli všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 Před hodinou, tommasini napsal: Parádní. To jsou od Pepy tady z fóra? Díky. Jsou z fóra, ale od Piplíka. Už jsem chtěl mockrát pustit, ale vždycky je dám na ruku a rozmyslím si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 před 1 hodinou, tommasini napsal: Pěknou neděli všem. Taky parádní kousek. Na Béčka moc nejsem, ale pár kousků udělali moc pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 Taky přeju pěknou neděli. Dnes dvojčata Carrery 1553. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 V 31. 3. 2023 v 20:12, Rodkopf napsal: Většinou se držím v nižších cenových relacích, tak me to nestve...tyhle byly za ok cenu, ale prodejce dala s hodinkama, tak jsem očekával, ze popis bude vice odpovídat realitě...asi me ceka troska dohadování Buď v klidu, prodávají se za dost když jsou pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 před 15 minutami, ponorka9 napsal: Díky. Jsou z fóra, ale od Piplíka. Už jsem chtěl mockrát pustit, ale vždycky je dám na ruku a rozmyslím si to Já jsem nad nimi taky několikrát uvažoval, ale to zlato asi není pro mě, zatím. Ale jsou krásné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 Neboj se toho, má to své kouzlo i když to není echt gold od helenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se