tommasini Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 V 7. 2. 2024 v 14:01, ponorka9 napsal: ale pěkný jsou! mám něco hodně podobného, nejnovější přírustek do kolekce chronoAvií, odhaduju přelom 70/80 let, kdy už Avii (a nejen ji) docházel dech na vlastní modely... To máte pravdu s těmi Herbery. Microbrand. Dělali i pěkný potápky. A to sdílení to taky sedí. Objevil jsem od jiné značky třeba tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 @tommasini kamaráde, to je moc příjemný kousek...Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 Ahoj, děkuji moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 10. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2024 před 23 hodinami, tommasini napsal: ty sou ... tak pridam taky neco k tematu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 10. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2024 Miestokráľ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 10. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2024 před 1 minutou, jožko napsal: Miestokráľ Tyhle jsou nejvíc to bych taky chtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 10. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2024 před 6 minutami, Borra napsal: Tyhle jsou nejvíc to bych taky chtěl Áno,Viceroy sú najznámejšie a najrozšírenejšie Autávie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 10. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2024 Tady lítaj neskutečný kousky, všichni tu ukazujete moc krásný hodinky a dost často v pozoruhodně zachovalém stavu!! Já tu můžu ukazovat jen tyto, ale jsem za ně moc rád, protože jsou to krásný hodinky v parádním stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 10. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2024 před 3 hodinami, Borra napsal: Tady lítaj neskutečný kousky, všichni tu ukazujete moc krásný hodinky a dost často v pozoruhodně zachovalém stavu!! Já tu můžu ukazovat jen tyto, ale jsem za ně moc rád, protože jsou to krásný hodinky v parádním stavu. Ty znám . Parádní stav ať dělají radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 10. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2024 před 2 hodinami, VintageLover napsal: No jo, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 10. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2024 Gratulace Karle, pro mě jedny z top autávek. 11063V považuju u automatických autávií za nejpovedenější model pouzdra a ta černá je prostě klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 10. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2024 před 6 hodinami, radek123 napsal: ty sou ... tak pridam taky neco k tematu Však ty tvoje taky. Ta luneta je boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2024 Díky moc Martine, už je mám 3 roky. Za mě jsou nejhezčí ty, co mají plastové sklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 10. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2024 před 2 hodinami, VintageLover napsal: Karle to je nádhera. Ty jsi prostě king. A ta účtenka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2024 Díky moc Tome, podle mě jsou tady mnohem větší kingové, ale moc sem nepíšou. Já už tolik nenakupuju, teď mě zaměstnávají děti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 10. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2024 No tak to je krásný zaměstnávání. Kam se hrabou hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 10. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2024 před 17 minutami, VintageLover napsal: Díky moc Martine, už je mám 3 roky. Za mě jsou nejhezčí ty, co mají plastové sklo. 1163, pak 1163, pak dlouho nic a pak 1163 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se