jankoxxx Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března Dneska..Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Bundeswehr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Rodinná sešlost. Někteří příbuzní se nedostavili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března před 41 minutami, Dzos napsal: Rodinná sešlost. Někteří příbuzní se nedostavili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Dorazil nový řemen. Je příjemnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března V 3. 3. 2024 v 9:15, jožko napsal: Bundeswehr Z jakýho jsou prosím tě roku? Vypadají velmi zachovale, co jsem hledal tak počátek sedmdesátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Rok výroby-netuším-produkované od r,1967 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Už jsou trochu vybledlý, tak jako já Aktuálně Omega neposkytuje výpis z archivu, ale podle dostupných informací a další výpisů, která jsou k dispozici, je tento kus vyroben někdy mezi 1.11. - 20.11.1971 .... což vzhledem k tomu, že já jsem se narodil 10.11.1971, vypadá jako slušný úlovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března To je neuvěřitelný s tím datumem. Jestli to dobře chápu, tak jsi koupil a neznal jsi datum a takhle to vyplynulo. To je hustý. Moc gratuluju. A jsou krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Zdravím 1971 s NOS DON premoonama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března (upraveno) před 2 hodinami, tommasini napsal: To je neuvěřitelný s tím datumem. Jestli to dobře chápu, tak jsi koupil a neznal jsi datum a takhle to vyplynulo. To je hustý. Moc gratuluju. A jsou krásný @tommasini že budou někdy přelom 70/71 jsem tušil, ale že to vyjde takto, mě příjemně překvapilo @VintageLover hustý ! Upraveno 6. března uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března KUR.A tady to jede, krásné to máte pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března tojo, voba kousky super! Karle, co je prosím tě DON? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března (upraveno) před 3 minutami, ponorka9 napsal: tojo, voba kousky super! Karle, co je prosím tě DON? Dot over 90 @ponorka9 https://www.fratellowatches.com/differences-in-omega-speedmaster-bezels/#gref Upraveno 6. března uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března (upraveno) před 39 minutami, VintageLover napsal: Zdravím 1971 s NOS DON premoonama. Tak to je hustý. Jak to mohlo v takovým stavu vydržet, to snad není možný. Já si taky užívám dědoušky, ale tam je to s patinou Upraveno 6. března uživatelem tommasini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března díky, tahle fičura mi zatím utekla, ale už zase můžu machrovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března před 40 minutami, Jarett napsal: @tommasini že budou někdy přelom 70/71 jsem tušil, ale že to vyjde takto, mě příjemně překvapilo Tak super, že se takhle zadařilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března před 26 minutami, Jarett napsal: Dot over 90 @ponorka9 https://www.fratellowatches.com/differences-in-omega-speedmaster-bezels/#gref Koukám na ten článek a ty by si tam neměl mít "accent over E" ne? Luneta z pozdějších moonů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března před 3 minutami, filltos napsal: Koukám na ten článek a ty by si tam neměl mít "accent over E" ne? Luneta z pozdějších moonů? Nene .. je tam drobná odřeninka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Zdálo se mi že accent je v opačném gardu Tím líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se