mclusky Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Odesláno 28. února 2014 Možná lehce OT, ale když se teda tady řešila ta vintage závislost, znáte tuhle stránku? http://modernvintageclassicwatches.com/ Já si tam jednou začas chodím zvednout krevní tlak a zpříjemnit den, mají tam úžasné kousky
Pirx Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Odesláno 28. února 2014 Super fotka, ty chrona jsou dost dobré, ale ty v pravo jsou ještě lepší!!! Zrovna nedávno jsem na ně koukal v stříbrné a rozhodl se, že na ně budu číhat. Za mě nejhezčí elektriky od Omegy To teda jsou !!! Akorat je trosku problem, ze pak zjistis, ze se delaly ve verzi full gold, pak rolled gold, pak modrej cifernik, stribrnej cifernik, vsechny samozrejme ve dvou ruznych pouzdrech (tah vs. remen), to uz je 8 kusu, no a pak to same jeste jednou dokola se strojkem Megasonic day/date, a vsechny proste NUTNE potrebujes...
Rodkopf Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Odesláno 28. února 2014 To teda jsou !!! Akorat je trosku problem, ze pak zjistis, ze se delaly ve verzi full gold, pak rolled gold, pak modrej cifernik, stribrnej cifernik, vsechny samozrejme ve dvou ruznych pouzdrech (tah vs. remen), to uz je 8 kusu, no a pak to same jeste jednou dokola se strojkem Megasonic day/date, a vsechny proste NUTNE potrebujes... IMG_4163.jpgJe to Tvoje fotka? Krásná sbírečka! To už se pak pěkně dolaďuje k outfitu. Já jsem skromný, stačí mi jedny, stříbrné a pak už fakt dost!
financ Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Odesláno 28. února 2014 (upraveno) To teda jsou !!! Akorat je trosku problem, ze pak zjistis, ze se delaly ve verzi full gold, pak rolled gold, pak modrej cifernik, stribrnej cifernik, vsechny samozrejme ve dvou ruznych pouzdrech (tah vs. remen), to uz je 8 kusu, no a pak to same jeste jednou dokola se strojkem Megasonic day/date, a vsechny proste NUTNE potrebujes... IMG_4163.jpg Moc pěkný to máš. To vypadá, že ti jedny stříbrný na tahu přebývají :-)Ha, nepřebývají, to je daydate .-( Upraveno 28. února 2014 uživatelem financ
Pirx Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Odesláno 28. února 2014 Dekuji Ty daydate jsou s Megasonic strojkem. Vsech 16 modelu asi ale nenasbiram... uz takhle kupuju baterky po bednach...
Rodkopf Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Odesláno 28. února 2014 Je to Tvoje fotka? Krásná sbírečka! To už se pak pěkně dolaďuje k outfitu. Já jsem skromný, stačí mi jedny, stříbrné a pak už fakt dost! Abych nebyl pořád OT: Na sklíčko už mám připravenou Polywatch pastu, ale více by jim slušel antireflex
VintageLover Odesláno 6. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Tak už jsou kompletní i se sponou.
kuncák7 Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Ale jo Karle, trochu je beru na milost , ošklivý rozhodně nejsou. Gratuluju.
VintageLover Odesláno 6. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Ale jo Karle, trochu je beru na milost , ošklivý rozhodně nejsou. Gratuluju.Počkej, to ale nejsou Monaca. Kdyby to byly vony, tak jsem v balíku - počítám, že milion bych za ně dostal... A to si nedělám prdel. Tohle jsou Monzy PVD.
kuncák7 Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Počkej, to ale nejsou Monaca. Kdyby to byly vony, tak jsem v balíku - počítám, že milion bych za ně dostal... A to si nedělám p...l. Tohle jsou Monzy PVD. To vím, mě se hlavně jedná o tu úpravu PVD, tu beru na milost ( z milosti ). Mě se prostě moc nelíbí skoro u žádnejch vintage kousků, ale ten řemen a tvé fotky to trochu zlepšujou.
kuncák7 Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 A kdyby to byla Monaca, tak bych o tom jistě věděl, minimálně z nějakého tvého "pomateného" vlákna alá prodej Moonů a dalších kousků , což jsem nezaznamenal.
varjag Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Karle, jsou super. Teď ale nutně potřebuješ kožené řidičské rukavice...jo a taky veterána,vlastně
VintageLover Odesláno 6. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Karle, jsou super. Teď ale nutně potřebuješ kožené řidičské rukavice...jo a taky veterána,vlastně Martine, vím o tom. Horší je to, že to teď prostě nejde... Šetří se na jiné věci. A tak, ty rukavice by šly...
kuncák7 Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Jestli ty rukavice najdu, na sraz ti je donesu. Na auto musis setrit uz sam :-))
VintageLover Odesláno 6. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Jestli ty rukavice najdu, na sraz ti je donesu. Na auto musis setrit uz sam :-))Děkuju To budu, už přemýšlím nad barvou.
kuncák7 Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Děkuju To budu, už přemýšlím nad barvou. Tak jestli mohu poprosit, tak pvd upravu u auta fakt nee-))
VintageLover Odesláno 6. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Tak jestli mohu poprosit, tak pvd upravu u auta fakt nee-))Ne? Ta Corvette je trošku hezčí...
varjag Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 twl, ta kačena by byla náhodou stylová
vladislavkh Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 PVD, PVD, tak se Karle zastav v KH, pro ty Monzy v chromu a je to.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se