Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Super fotka, ty chrona jsou dost dobré, ale ty v pravo jsou ještě lepší!!! Zrovna nedávno jsem na ně koukal v stříbrné a rozhodl se, že na ně budu číhat. Za mě nejhezčí elektriky od Omegy 

Omega%20Constellation%20F300%20Square%20

To teda jsou !!!

Akorat je trosku problem, ze pak zjistis, ze se delaly ve verzi full gold, pak rolled gold, pak modrej cifernik, stribrnej cifernik, vsechny samozrejme ve dvou ruznych pouzdrech (tah vs. remen), to uz je 8 kusu, no a pak to same jeste jednou dokola se strojkem Megasonic day/date, a vsechny proste NUTNE potrebujes... :death:

post-5784-0-30192900-1393605726_thumb.jpg

Odesláno

To teda jsou !!!

Akorat je trosku problem, ze pak zjistis, ze se delaly ve verzi full gold, pak rolled gold, pak modrej cifernik, stribrnej cifernik, vsechny samozrejme ve dvou ruznych pouzdrech (tah vs. remen), to uz je 8 kusu, no a pak to same jeste jednou dokola se strojkem Megasonic day/date, a vsechny proste NUTNE potrebujes... :death:

attachicon.gifIMG_4163.jpg

Je to Tvoje fotka? Krásná sbírečka! To už se pak pěkně dolaďuje k outfitu. :) 

Já jsem skromný, stačí mi jedny, stříbrné a pak už fakt dost! :) 

Odesláno (upraveno)

To teda jsou !!!

attachicon.gifIMG_4163.jpg

Moc pěkný to máš. To vypadá, že ti jedny stříbrný na tahu přebývají :-)

Ha, nepřebývají, to je daydate .-(

Upraveno uživatelem financ
Odesláno

Je to Tvoje fotka? Krásná sbírečka! To už se pak pěkně dolaďuje k outfitu. :)

Já jsem skromný, stačí mi jedny, stříbrné a pak už fakt dost! :)

Abych nebyl pořád OT: 

Na sklíčko už mám připravenou Polywatch pastu, ale více by jim slušel antireflex  :cool02:

post-11236-0-60963300-1393610263_thumb.png

Odesláno

Ale jo Karle, trochu je beru na milost :clap: , ošklivý rozhodně nejsou. Gratuluju.

Počkej, to ale nejsou Monaca. :D

Kdyby to byly vony, tak jsem v balíku - počítám, že milion bych za ně dostal... A to si nedělám prdel. :)

Tohle jsou Monzy PVD. ;)

Odesláno

Počkej, to ale nejsou Monaca. :D

Kdyby to byly vony, tak jsem v balíku - počítám, že milion bych za ně dostal... A to si nedělám p...l. :)

Tohle jsou Monzy PVD. ;)

To vím, mě se hlavně jedná o tu úpravu PVD, tu beru na milost ( z milosti :clap: ). Mě se prostě moc nelíbí skoro u žádnejch vintage kousků, ale ten řemen a tvé fotky to trochu zlepšujou.

Odesláno

A kdyby to byla Monaca, tak bych o tom jistě věděl, minimálně z nějakého tvého "pomateného" vlákna alá prodej Moonů a dalších kousků :lol2: , což jsem nezaznamenal.

Odesláno

Karle, jsou super. Teď ale nutně potřebuješ kožené řidičské rukavice...jo a taky veterána,vlastně :cheers:

Martine, vím o tom. :D Horší je to, že to teď prostě nejde... Šetří se na jiné věci. :)

A tak, ty rukavice by šly... :D

post-21738-0-34025200-1394132940_thumb.jpg

Odesláno

Děkuju :)

To budu, už přemýšlím nad barvou. :D

Tak jestli mohu poprosit, tak pvd upravu u auta fakt nee-))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...