varjag Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 Jako nový DSCN6449.JPGTahle barevná kombinace je nejhezčí. Už jsem je tu očumoval předtím, fakt paráda.
Palo S. Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 ... A mohol by mi uz niekto zrusit ucet na ebay Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rodkopf Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 ... A mohol by mi uz niekto zrusit ucet na ebay Nedražili se náhodou teď před pár dny? Opravdu parádní kousek!!! I s papírama a krabičkou? Poklona
Palo S. Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 (upraveno) .. Ano koncili pred 3 dnami a su fakt komplet, z casti este vo folii... Na zivo neodolatelne.. Upraveno 13. března 2014 uživatelem Palo S.
financ Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 .. Ano koncili pred 3 dnami a su fakt komplet, z casti este vo folii... Na zivo neodolatelne.. Jsem ti je asi trošku zdražil. Jsou parádní, sundat z ruky a šup s nima do sejfu. Nádherný ladičky, imho nej ladičkový chrona (komplet řada Speedsonic) Ti přišly docela rychle. Mě pošťáci drží zásilku odeslanou 18. února
VintageLover Odesláno 13. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2014 ... A mohol by mi uz niekto zrusit ucet na ebay Tvl, to čumím, to jsou vony...
Palo S. Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 Jsem ti je asi trošku zdražil. Jsou parádní, sundat z ruky a šup s nima do sejfu. Nádherný ladičky, imho nej ladičkový chrona (komplet řada Speedsonic) Ti přišly docela rychle. Mě pošťáci drží zásilku odeslanou 18. únoraObavam sa ze na ruke chvilu zostanu, som skor nositelsky ako zberatelsky typ A musim uznat ze 2 dni delivery z mexika som este nazazil, aj ked colne konanie som si zariadil sam
Kristian.nov Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 ... A mohol by mi uz niekto zrusit ucet na ebay Ty vole to je pecka
financ Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 Obavam sa ze na ruke chvilu zostanu, som skor nositelsky ako zberatelsky typ A musim uznat ze 2 dni delivery z mexika som este nazazil, aj ked colne konanie som si zariadil samTaky bych je nosil. Víc je nafoť. Budu rád i za fotky krabičky a papírů. S DPHčkem je ta cena už docela raketa
bithas Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 ... A mohol by mi uz niekto zrusit ucet na ebay luxus
Pirx Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 Tak vitej na palube :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Je jich celkem 8 variant, modry lobster, zrcadlovy lobster, normalni pouzdro nerez s modrym cifernikem lumi indexy/dlouhe rucky, totez s cifernikem z lobsteru, tj. nerez indexy/kratke rucky, (neni to bastl protoze je to v navodu), pak cerny cifernik (viz foto), potom cerny cifernik pro NASA s indexy na subcifernicich tistenymi dokola (1 kus v muzeu v Bienne, misto tahu NASA velcro) a take zlacene pouzdro s hnedym cifernikem s dlouhymi ruckami/lumi indexy a zlacene pouzdro se zlatym cifernikem s kratkymi ruckami a velkymi indexy.
kuncák7 Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 Pirx: jak jsem ti napsal do sz- gratuluju a zaroven blednu zavisti.
VintageLover Odesláno 14. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Mám ohromnou radost z toho, co se tu objevuje. Díky kluci a díky Pirxi - jsou nádherné.
Tikal Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Krása nesmírná, upřímná,leč zavilá gratulace
financ Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Mě s těma bzučivkama neskutečně serete. Až jsem si musel vytáhnout nějakou krabičku pro potěšení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 14. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Mě s těma bzučivkama neskutečně serete. Až jsem si musel vytáhnout nějakou krabičku pro potěšení IMG_20140314_115006.JPGA ty zase sereš mě, taková ošklivá krabička přitom...
Rodkopf Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Mě s těma bzučivkama neskutečně serete. Až jsem si musel vytáhnout nějakou krabičku pro potěšení IMG_20140314_115006.JPG Tak ji radši klidně zase schovej! Jsou bezchybné.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se