Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

M-72

Tak je to kompletní 😁

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

M-72

145.013 145.026 145.036

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

VintageLover

293883

Odesláno

... A mohol by mi uz niekto zrusit ucet na ebay :)

Nedražili se náhodou teď před pár dny? 

Opravdu parádní kousek!!! I s papírama a krabičkou? Poklona

Odesláno

.. Ano koncili pred 3 dnami a su fakt komplet, z casti este vo folii... Na zivo neodolatelne..

Jsem ti je asi trošku zdražil. Jsou parádní, sundat z ruky a šup s nima do sejfu. Nádherný ladičky, imho nej ladičkový chrona (komplet řada Speedsonic)

Ti přišly docela rychle. Mě pošťáci drží zásilku odeslanou 18. února

Odesláno

Jsem ti je asi trošku zdražil. Jsou parádní, sundat z ruky a šup s nima do sejfu. Nádherný ladičky, imho nej ladičkový chrona (komplet řada Speedsonic)

Ti přišly docela rychle. Mě pošťáci drží zásilku odeslanou 18. února

Obavam sa ze na ruke chvilu zostanu, som skor nositelsky ako zberatelsky typ :)

A musim uznat ze 2 dni delivery z mexika som este nazazil, aj ked colne konanie som si zariadil sam

Odesláno

Obavam sa ze na ruke chvilu zostanu, som skor nositelsky ako zberatelsky typ :)

A musim uznat ze 2 dni delivery z mexika som este nazazil, aj ked colne konanie som si zariadil sam

Taky bych je nosil. Víc je nafoť. Budu rád i za fotky krabičky a papírů. 

S DPHčkem je ta cena už docela raketa

Odesláno

Tak vitej na palube :-)

Je jich celkem 8 variant, modry lobster, zrcadlovy lobster, normalni pouzdro nerez s modrym cifernikem lumi indexy/dlouhe rucky, totez s cifernikem z lobsteru, tj. nerez indexy/kratke rucky, (neni to bastl protoze je to v navodu), pak cerny cifernik (viz foto), potom cerny cifernik pro NASA s indexy na subcifernicich tistenymi dokola (1 kus v muzeu v Bienne, misto tahu NASA velcro) a take zlacene pouzdro s hnedym cifernikem s dlouhymi ruckami/lumi indexy a zlacene pouzdro se zlatym cifernikem s kratkymi ruckami a velkymi indexy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...