VintageLover Odesláno 22. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Ještě nějakou dobu počkej, mám je rád.
kuncák7 Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Karle,opovaz se je prodat :-))),vzdyt fotis skoro jen je.
VintageLover Odesláno 22. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Protože to jsou nejlepší univerzály. Teďka mám na test tyhle...Snad jsem vystihl ten cifr, je to krása... P.S. Moje nejsou (zatím). Pracuju ale na tom, abych přemluvil rodinu k tomu, že na Vánoce si dárky dávat nemusíme a bude stačit jen pohoda u rodinného krbu a pohádky na Nově. Pokud mi to neprojde, vstoupím mezi Jehovisty a začnu nadobro střádat...
kuncák7 Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Chtel bych je taky testovat :-))),gratuluju. Ty tve moony jsou stejne bozi.
villain83 Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Ještě nějakou dobu počkej, mám je rád. Smarja,neodstava ti na ty fotce nejak koncovka tahu?Nebo blbe vidim a je to svetlem...
VintageLover Odesláno 22. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Smarja,neodstava ti na ty fotce nejak koncovka tahu?Nebo blbe vidim a je to svetlem...To je světlem a je to stará fotka.
VintageLover Odesláno 22. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Chtel bych je taky testovat :-))),gratuluju. Ty tve moony jsou stejne bozi.Dekuju, Martine. Ty Tvé Soccertime taky.
madrider Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Odesláno 23. října 2014 Protože to jsou nejlepší univerzály. Teďka mám na test tyhle...Snad jsem vystihl ten cifr, je to krása... P.S. Moje nejsou (zatím). Pracuju ale na tom, abych přemluvil rodinu k tomu, že na Vánoce si dárky dávat nemusíme a bude stačit jen pohoda u rodinného krbu a pohádky na Nově. Pokud mi to neprojde, vstoupím mezi Jehovisty a začnu nadobro střádat... Tohle jsou taky jedny z mých nej hodinek... :-)Carrera je prostě taková universální klasika, člověk si je může vzít k jakékoliv příležitosti. A navíc jsou bomba! :-)
financ Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Odesláno 23. října 2014 Carrery jsou nejpohodlnější Heuery, výborně se nosí.Stejný model a správný ručky.
madrider Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Odesláno 23. října 2014 Carrery jsou nejpohodlnější Heuery, výborně se nosí.Stejný model a správný ručky....ještě jednou :-), prostě nádhera. Na tohle já bych mohl koukat pořád :-)
bubuking Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Odesláno 23. října 2014 Carrery jsou nejpohodlnější Heuery, výborně se nosí.Stejný model a správný ručky. takový pohled nikdy neomrzí...prostě "star on the watches-sky"
kuncák7 Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Odesláno 23. října 2014 Carrery jsou nejpohodlnější Heuery, výborně se nosí.Stejný model a správný ručky.Ty máš taky všechno . Já jsem radši na autavie ( bohužel zatím jen ty tvé a Karla :-(( ) a na fotkách.
VintageLover Odesláno 23. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2014 A přitom jich tady je na fóru minimálně 15.
kuncák7 Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Odesláno 23. října 2014 A přitom jich tady je na fóru minimálně 15. To sice jo, ale u těhle dvou vím bezpečně rok zrození :-))))
financ Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Odesláno 23. října 2014 Ty máš taky všechno . Já jsem radši na autavie ( bohužel zatím jen ty tvé a Karla :-(( ) a na fotkách. A některý věci mám dokonce 2x :-)
bubuking Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Odesláno 23. října 2014 Provokatére.... Karle, špatně jsem se učili....
financ Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Odesláno 23. října 2014 Karle, špatně jsem se učili.... To je nas vic. Za chvilku budu mit akorat dvoje ponozky a dvoje spodky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se