villain83 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 ty jo,tak já čekal,že to hupsne ještě vejš,ale kdo ví,co stojej díly....takovejch srdcařů tady zase tolik není.
Kristian.nov Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Tak pán z Antik-hodinky dělá velkej výprodej na Aukru... http://aukro.cz/prodam-soubor-naramkovych-hodinek-se-stopkami-i4726353610.html
villain83 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Link uz tady je,ta cena je nesmyslna.Je tam dost zajimavejch a cennejch kusu,ale ne az tolik,to by nedal snad ani blazen.Myslim,ze kdyby nekdo nabidnul rekneme 70%,nebo i min,rad si placne.
Kristian.nov Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Má vystavený komplet jeho stránky... Já od něj kupoval, ty moje Marky 4.5... Je dost nesmlouvavej a dost strohej, nepříjemnej pán... Pochybuju, že by s nim byla domluva... No každopádně nasbíral hustý kousky... Viděl si ty ostatní věci?
kuncák7 Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Má vystavený komplet jeho stránky... Já od něj kupoval, ty moje Marky 4.5... Je dost nesmlouvavej a dost strohej, nepříjemnej pán... Pochybuju, že by s nim byla domluva... No každopádně nasbíral hustý kousky... Viděl si ty ostatní věci?Potvrzuju,je fakt trochu neprijemnej,ale nektery kousky jsem videl a fakt pekny.
Dzos Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 Krása, to jsou ty z Antik-hodinky? Ciferník je modrý nebo je tam AR ? Modrý jsem ještě neviděl, zatím vždy jen ty šedočerný.
Kristian.nov Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 Krása, to jsou ty z Antik-hodinky? Ciferník je modrý nebo je tam AR ? Modrý jsem ještě neviděl, zatím vždy jen ty šedočerný.Jojo z Antik-hodinky... AR tam není a cifr je normálně černej... jen to hodilo takovej odlesk na světle:-)
pebe Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 kupoval jsem od nej pouzdro na GUBky a prakticky domluva zadna, budto chces nebo nech byt...
JZED Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 (upraveno) Páteční odlehčení..... Upraveno 31. října 2014 uživatelem JZED
Tikal Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 to mělo být na bludišťáka, kde to jsem
VintageLover Odesláno 31. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2014 Páteční odlehčení..... Jak to, že nemáš zaplý stopky?
Dzos Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 Dnes tyto - dávám takové rychlofoto mobilem, tak omluvte sníženou kvalitu obrazu . Mají jednu zásadní chybu ........ nejsou moje .... alespoň zatím . Mám je v zápůjčce k seznámení.Na ten tah se prosím nedívejte, je strašný PS: nejsem si jistý, jestli je vše origo. Je to ref. 73663. Nezdá se mi hlavně ručka minutového sčítače. Taky jsem byl na pochybách s cifrem, protože jsem ho v této kombinaci skoro nenašel/neviděl, ale snad by měl být o.k. Jo a ještě jednu věc jsem zjistil, mají originál sklíčko, ale omega ! (s logem uprostřed) - na té spodní fotce to je trochu vidět.
madrider Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 ...Tak ty jsou nadherný ;-) ... můžu jen závidět :-)
malymarek Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 Dnes tyto - dávám takové rychlofoto mobilem, tak omluvte sníženou kvalitu obrazu .foto2a.jpg Mají jednu zásadní chybu ........ nejsou moje .... alespoň zatím . Mám je v zápůjčce k seznámení.Na ten tah se prosím nedívejte, je strašný foto1a.jpg PS: nejsem si jistý, jestli je vše origo. Je to ref. 73663. Nezdá se mi hlavně ručka minutového sčítače. Taky jsem byl na pochybách s cifrem, protože jsem ho v této kombinaci skoro nenašel/neviděl, ale snad by měl být o.k. Jo a ještě jednu věc jsem zjistil, mají originál sklíčko, ale omega ! (s logem uprostřed) - na té spodní fotce to je trochu vidět.dal bych od nich ruce pryč, fuj to teda jejak jsi psal sklíčko originál (omega)pravý sčítač tam nepatříručička vteřinová opravdu krásný odstín červené oproti oranžové barvě zbytku hodinekplus celková neopakovatelná patina nebo spíše rez ? bude to unikát jako z aukraale nejsem odborník, stačilo srovnat fotografie
Kristian.nov Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 Ta centrální vteřinovka neni originál, tipnul bych, že je z Poljotů 3133... Jinak je jich škoda jak jsou dokur...ý... Pač jinak jsou to jedny z nej autavií. Dát je ale do kupy, by stálo sakra ranec...
blackhead Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 Nojo, jak rikaji kolegove centrali vterinovka a ta na scitaci mitut nejsou origo ale jinak pouzrdo i tlacitka jsou pekny, zalezi za kolik mas nabidku ...Dnes tyto - dávám takové rychlofoto mobilem, tak omluvte sníženou kvalitu obrazu .foto2a.jpg Mají jednu zásadní chybu ........ nejsou moje .... alespoň zatím . Mám je v zápůjčce k seznámení.Na ten tah se prosím nedívejte, je strašný foto1a.jpg PS: nejsem si jistý, jestli je vše origo. Je to ref. 73663. Nezdá se mi hlavně ručka minutového sčítače. Taky jsem byl na pochybách s cifrem, protože jsem ho v této kombinaci skoro nenašel/neviděl, ale snad by měl být o.k. Jo a ještě jednu věc jsem zjistil, mají originál sklíčko, ale omega ! (s logem uprostřed) - na té spodní fotce to je trochu vidět.
financ Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 Mě se líbí patina na lunetě. Ale jinak děs. Výměna sklíčka, a dvou ruček znamená ránu na sklíčko a tahle improvizace napovídá, že uvnitř nemusí být všechno OK a dílů z Poljotů tam může být víc
JZED Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Odesláno 31. října 2014 (upraveno) Jojo jak pisou kluci, ale na nove rucky by se dalo vydelat prodejem toho origo skla na moony, ne? :-) jak pise blackhead, pokud nejsou za ranec, tak by nebyly marny, zalezi na nabidce.. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 31. října 2014 uživatelem JZED
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se