Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Link uz tady je,ta cena je nesmyslna.Je tam dost zajimavejch a cennejch kusu,ale ne az tolik,to by nedal snad ani blazen.Myslim,ze kdyby nekdo nabidnul rekneme 70%,nebo i min,rad si placne.

Odesláno

Má vystavený komplet jeho stránky... Já od něj kupoval, ty moje Marky 4.5... Je dost nesmlouvavej a dost strohej, nepříjemnej pán... Pochybuju, že by s nim byla domluva... 

No každopádně nasbíral hustý kousky... Viděl si ty ostatní věci?

Odesláno

Má vystavený komplet jeho stránky... Já od něj kupoval, ty moje Marky 4.5... Je dost nesmlouvavej a dost strohej, nepříjemnej pán... Pochybuju, že by s nim byla domluva... 

No každopádně nasbíral hustý kousky... Viděl si ty ostatní věci?

Potvrzuju,je fakt trochu neprijemnej,ale nektery kousky jsem videl a fakt pekny.

Odesláno

Krása, to jsou ty z Antik-hodinky? Ciferník je modrý nebo je tam AR ? Modrý jsem ještě neviděl, zatím vždy jen ty šedočerný.

Odesláno

Krása, to jsou ty z Antik-hodinky? Ciferník je modrý nebo je tam AR ? Modrý jsem ještě neviděl, zatím vždy jen ty šedočerný.

Jojo z Antik-hodinky... AR tam není a cifr je normálně černej... jen to hodilo takovej odlesk na světle:-)

Odesláno (upraveno)

Páteční odlehčení.....  :lol2:

post-23443-0-00546300-1414747255_thumb.jpg

Upraveno uživatelem JZED
Odesláno

Dnes tyto :rolleyes: - dávám takové rychlofoto mobilem, tak omluvte sníženou kvalitu obrazu :).

post-27970-0-45432700-1414768200_thumb.jpg

Mají jednu zásadní chybu   ........  nejsou moje :crying_anim02: .... alespoň zatím :). Mám je v zápůjčce k seznámení.

Na ten tah se prosím nedívejte, je strašný :wacko:

post-27970-0-36868600-1414768204_thumb.jpg

PS: nejsem si jistý, jestli je vše origo. Je to ref. 73663. Nezdá se mi hlavně ručka minutového sčítače. Taky jsem byl na pochybách s cifrem, protože jsem ho v této kombinaci skoro nenašel/neviděl, ale snad by měl být o.k.

Jo a ještě jednu věc jsem zjistil, mají originál sklíčko, ale omega ! (s logem uprostřed) - na té spodní fotce to je trochu vidět.

Odesláno

Dnes tyto :rolleyes: - dávám takové rychlofoto mobilem, tak omluvte sníženou kvalitu obrazu :).

attachicon.giffoto2a.jpg

Mají jednu zásadní chybu   ........  nejsou moje :crying_anim02: .... alespoň zatím :). Mám je v zápůjčce k seznámení.

attachicon.giffoto1a.jpg

PS: nejsem si jistý, jestli je vše origo. Je to ref. 73663. Nezdá se mi hlavně ručka minutového sčítače. Taky jsem byl na pochybách s cifrem, protože jsem ho v této kombinaci skoro nenašel/neviděl, ale snad by měl být o.k.

Jo a ještě jednu věc jsem zjistil, mají originál sklíčko, ale omega ! (s logem uprostřed) - na té spodní fotce to je trochu vidět.

dal bych od nich ruce pryč, fuj to teda je

jak jsi psal sklíčko originál (omega)

pravý sčítač tam nepatří

ručička vteřinová opravdu krásný odstín červené oproti oranžové barvě zbytku hodinek

plus celková neopakovatelná patina nebo spíše rez ?

bude to unikát jako z aukra

ale nejsem odborník, stačilo srovnat fotografie

Odesláno

Nojo, jak rikaji kolegove centrali vterinovka a ta na scitaci mitut nejsou origo ale jinak pouzrdo i tlacitka jsou pekny, zalezi za kolik mas nabidku ...

attachicon.giffoto2a.jpg

attachicon.giffoto1a.jpg

Odesláno

Mě se líbí patina na lunetě. Ale jinak děs. Výměna sklíčka, a dvou ruček znamená ránu na sklíčko a tahle improvizace napovídá, že uvnitř nemusí být všechno OK a dílů z Poljotů tam může být víc

Odesláno (upraveno)

Jojo jak pisou kluci, ale na nove rucky by se dalo vydelat prodejem toho origo skla na moony, ne? :-) jak pise blackhead, pokud nejsou za ranec, tak by nebyly marny, zalezi na nabidce..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem JZED

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...