Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnešní foto z práce :)

Zrovna jsem měl chvilku volna a tak jsem mohl pořídit jednu mobilovku. Bohužel tam máme málo světla, tak musíte omluvit kvalitu výstupu ... fotografického :lol2:

attachicon.gifherma.jpg

Ty mě fest berou :notworthy:

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já chci taky nějaké swiss chrona  :frusty:  máte všichni takové parádní kousky to se nehodí sem ani chodit.

Odesláno

Opakovaná pochvala = dvojitá pochvala :) Beauté de Monza!!!

díky moc...právě se snažím vydražit nějaký obrazový materiál o VC Itálie 1975 :) , která stála za vznikem tohoto modelu

Odesláno

Není zač a držím palec. Na fotce se korunka halí do odlesku, ale předpokládám, že je klasicky signovaná "HEUER"...

díky moc...právě se snažím vydražit nějaký obrazový materiál o VC Itálie 1975 :) , která stála za vznikem tohoto modelu

Odesláno

Není zač a držím palec. Na fotce se korunka halí do odlesku, ale předpokládám, že je klasicky signovaná "HEUER"...

oči máš dobré..to je slabé místo tohoto kousku ...ale už se po signované korunce dívám.. :)

Odesláno

Hmm.. není...JSOU DOKONALE.. jen já blbec furt čumím po omegach :-D

preco "čumíš", je na nich nieco zle? ;)

nevahaj a ber ;)

Odesláno

Hujeři a spol samozřejmě super. O Londžínkách ani nemluvím, ty jsem tu chválil několikrát. Ale já jsem zkrátka zatížen na ty Japonce. Od včerejška mi dělají radost Ufíčka. Hodně dlouho jsem po nich toužil i když ne tolik jako po bullheadech. Ty jsem si nakonec pořídil a říkal si, že mi to stačí. Nestačilo, jak je tady asi všem jasné. Tak jsem tu neodolatelnou touhu prostě musel uhasit:  

post-9378-0-66098500-1425210296_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...