Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

čo dodať paráda, špeciálne som si to nechal až na túto chvíľu, aby som išiel domov s tým takým "priblblým úsmevom" a vnútornou radosťou z piatku ako takého...ešte raz dík

Karle nechcem nič vravieť, ale za mesiac teda v Apríli je v piatok 13teho muhehehehe :-)

Odesláno

Martine, je tam demolice Synagogy v Bratislavě (1969), dále výstavba metra Anděl, to určitě poznáš no a potom Štúrova ulice v 70. letech v Bratislavě.

Blavu jsem poznal, ale ten Andel, ja si rikal, ze je mi to sakra povedome.

Odesláno

čo dodať paráda, špeciálne som si to nechal až na túto chvíľu, aby som išiel domov s tým takým "priblblým úsmevom" a vnútornou radosťou z piatku ako takého...ešte raz dík

Karle nechcem nič vravieť, ale za mesiac teda v Apríli je v piatok 13teho muhehehehe :-)

Tak to sem radši nebudu dávat nic :D

Odesláno

Karle díky, jako vždy super pátek. Osobně mě nejvíc dostal ten Lanďák na jednom kole na okruhu....

Tak já hledám jako blbec Lanďáka (Landovského) na monokole, a on tam přitom řádí pan "Mopadži" :) Super fotka!

Odesláno

Ten Kája taky nemá chybu. :clap:

V boji za "naše" Karlovy pátky jsem Tě označil za sraba, čímž se Ti tímto omlouvám. Měl jsem jako většina z nás červené vidění:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...