michalval Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Movado Datron HS 360 Subsea Zenith El Primero 3019 PHC New Old Stock.Jsem první, kdo je má po více jak 40 letech na ruce. Včetně původní spony a pásku.Dost dobrý pocit. Rok výroby cca 1969-1974. Zjistím podle čísla. High beat Movement. Nádhera. Gratuluju Karle.3019 s datumovkou na dvanáctce jsem ještě neviděl
VintageLover Odesláno 2. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Díky moc Michale, vůbec to tam neruší, fakt se mi to líbí. Na zlacené chrona jsem nikdy moc nebyl, ale tyhle jsou dokonalé. Troufám si tvrdit, že jsou ještě o píď hezčí jak tyto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Nemá to chybu pěkně Gratulace Nějaký příběh Karle mají?
VintageLover Odesláno 2. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Ležely dlouho v trezoru, dotyčný je zanesl v Německu k hodináři, ale asi mu řekl raketu nebo nesmysl, tak se jich zbavil.Nekupoval jsem je v Česku.Příběh ale mají filmový. Zahrály si v seriálu Mad Men. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JaRooN Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Karle, přidávám se ke gratulacím. Je to skutečně neskutečná nádhera!!!!
Kristian.nov Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Díky moc No doprdele Karle nebejvám citlivej, ale z těch sem si ucink...
VintageLover Odesláno 2. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Já taky jak jsem je viděl, Tome. Chce to sraz.
SAS Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 VintageLover Gratuluju!!!! Nádherný kousek do sbírky. Asi je škoda nosit NOS hodinky, ale sám bych se taky neudržel a minimálně týden bych je měl na ruce.
VintageLover Odesláno 2. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Hodinky se mají nosit, co bych z toho života jinak měl, než se na ně koukat ve vitríně. To má možná taky svoje, ale muzeum bohužel nemám, takže je budu nosit, až budou po servise.
Melly Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Páni, prosím poraďte. Mám aktuálně v merku nejaká vintage chrona k rozšíření vintage sbírky. Kde to pořizujete? Ebay, chrono24, nebo prostě vyjedete za hranice? Doufám, že se neptám na moc tajnou věc. :-)
financ Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Páni, prosím poraďte. Mám aktuálně v merku nejaká vintage chrona k rozšíření vintage sbírky. Kde to pořizujete? Ebay, chrono24, nebo prostě vyjedete za hranice? Doufám, že se neptám na moc tajnou věc. :-)všude mozně, hlavně hodně opatrne.
VintageLover Odesláno 2. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Klidně i tady můžeš nakoupit od ověřeného zdroje. Sem tam se v místní inzerci něco objeví.
Melly Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 všude mozně, hlavně hodně opatrne."Všude možně" moc nepomůže, naproti tomu "hlavně hodně opatrně" trochu ano. :-) Už jsem tu pár smutných příběhů četl a rád bych se jich vyvaroval, proto se ptám, jak na to. :-)
watchkrist20 Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Úžasné hodinky. Kam pojdu na servis ?
malymarek Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Neboj Karel prodává často a v dobrém stavu
Akam Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Tipl bych p.Frýdl ;-) Karle co jim je? Netikaj?
VintageLover Odesláno 2. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Ještě se musím rozmyslet, co pustím, ale možná něco jo, ať to stíhám nosit. Servis ještě taky musím promyslet, ale svůj tip už mám, uvidíme. Dám pak info.
Melly Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Neboj Karel prodává často a v dobrém stavuPokud to bylo mě, tak Karel je tady pan VintageLover, co jsem tak pochytil? :-)
malymarek Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Karle vidím to na Tudor nějak ti nesedly
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se