VintageLover Odesláno 10. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 K tomu ciferníčku je i zbytek?
straspol Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 Jak plisen na cifu starejch padesatek? Tak to chapu ale lepsi doba na trhu Prim uz nebude Já vím, já vím... asi se tak nějak rozhoupu..už njsem i pár kousků prodal...ale bolí to jak kousnout na bolavej zub
vicomt Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 VintageLover : to by bylo pěkný , ale nic víc k němu nemám . Objevil jsem pytlíček cifrů v bazaru , tak jsem si vybral tyhle a radši je vzal . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 No jo, před pár dny na aukru jsem zase vyměknul. Ale mám z nich radost, zvlášť ty modré jsou jako nové. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
guzmic Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 Pěkný kousky, na ty hnědý jsem taky myslím koukal, ale jak už jsem psal, abstinuju. :-D
VintageLover Odesláno 10. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 Ty hnědé nemají strojek v moc dobrém stavu, ale jinak gratulace, i tak nešly za moc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 Ty hnědé nemají strojek v moc dobrém stavu, ale jinak gratulace, i tak nešly za moc. Všechno funguje jak má.
straspol Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 To je hlavní Já myslím na těch hodinkách a jinak si vlastně taky nestěžuju...
guzmic Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 :-D :-D to je zase echt hodinková debata, strašáku dojeď na ten vintage sraz, tebe bych rád poznal.
straspol Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 :-D :-D to je zase echt hodinková debata, strašáku dojeď na ten vintage sraz, tebe bych rád poznal.Když to je fakt strašně daleko a já jsem v jednom kole to fakt nedám ...
guzmic Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 Jedou tam pražáci jak vlakem tak autem, když se chce všechno jde. Já budu cestovat přes hranice. :-D
straspol Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 Já bych rád, ale fakt to přes koleno nezlomím- nedokážu se utrhnout z práce, je to peklo.
malda Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2015 (upraveno) No jo, před pár dny na aukru jsem zase vyměknul. Ale mám z nich radost, zvlášť ty modré jsou jako nové.Ty gigandety jsou fakt krásné a vypadají v hodně slušném stavu. Máš štěstí, že už na aukro nechodím - teda snažím se nechodit. No, spíš chodím každý den, ale toto mi prostě uteklo:( EDIT: Kristián: To je ten samý kousek, cos už měl? Jsou krásné! Upraveno 11. listopadu 2015 uživatelem malda
Kristian.nov Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2015 EDIT: Kristián: To je ten samý kousek, cos už měl? Jsou krásné!Jojo byly u Dlubixe na prázdninách a už jsou zpátky u taťky:-)
VintageLover Odesláno 11. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2015 Šup s nima příští tyden na sraz. Co, Tome?
Kristian.nov Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2015 Tvl já se kluci neutrhnu :-/
VintageLover Odesláno 11. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2015 Co se dá dělat :/
Dzos Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2015 No jo, před pár dny na aukru jsem zase vyměknul. Ale mám z nich radost, zvlášť ty modré jsou jako nové.Pěkné, gratuluji. Jak to tak sleduji, už budeš mít asi trochu problém všechny svoje chrona vyjmenovat a spočítat .Gigandety šly před nedávnem tady na fóru,to jsou ony? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/83998-gigandet-nos-chronopoljot-chronoomega/?hl=gigandetSvrběla mě ruka, ale moje pevná vůle mě zachránila !!! No tak prdlajs, prostě došlo střelivo a kvůli přemnožení musím naopak deratizovat. Což se mi pomalu, ale úspěšně daří. PS: Nemůžu najít smajlíka pro rozpolcenou osobnost ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se