Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

M-72

Tak je to kompletní 😁

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

M-72

145.013 145.026 145.036

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

VintageLover

419930

Odesláno

Jak plisen na cifu starejch padesatek? Tak to chapu ale lepsi doba na trhu Prim uz nebude ;)

Já vím, já vím... asi se tak nějak rozhoupu..už njsem i pár kousků prodal...ale bolí to jak kousnout na bolavej zub :mummy:

Odesláno

Pěkný kousky, na ty hnědý jsem taky myslím koukal, ale jak už jsem psal, abstinuju. :-D

Odesláno

:-D :-D to je zase echt hodinková debata, strašáku dojeď na ten vintage sraz, tebe bych rád poznal.

Odesláno

Jedou tam pražáci jak vlakem tak autem, když se chce všechno jde. Já budu cestovat přes hranice. :-D

Odesláno (upraveno)

No jo, před pár dny na aukru jsem zase vyměknul. Ale mám z nich radost, zvlášť ty modré jsou jako nové.

Ty gigandety jsou fakt krásné a vypadají v hodně slušném stavu. Máš štěstí, že už na aukro nechodím - teda snažím se nechodit. No, spíš chodím každý den, ale toto mi prostě uteklo:(

EDIT: Kristián: To je ten samý kousek, cos už měl? Jsou krásné!

Upraveno uživatelem malda
Odesláno

No jo, před pár dny na aukru jsem zase vyměknul. Ale mám z nich radost, zvlášť ty modré jsou jako nové.

Pěkné, gratuluji. Jak to tak sleduji, už budeš mít asi trochu problém všechny svoje chrona vyjmenovat a spočítat :D.

Gigandety šly před nedávnem tady na fóru,to jsou ony? 

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/83998-gigandet-nos-chronopoljot-chronoomega/?hl=gigandet

Svrběla mě ruka, ale moje pevná vůle mě zachránila !!!   No tak prdlajs, prostě došlo střelivo a kvůli přemnožení musím naopak deratizovat. Což se mi pomalu, ale úspěšně daří.  PS: Nemůžu najít smajlíka pro rozpolcenou osobnost ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...