kuncák7 Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Ten Karel ani nepusti cloveka ke slovu ... Nemáš šanci, Karel tu vysedává skoro stále a hledá, čím by zase zaplácl své pochybnosti o definitivní sbírce , o čemž nás neustále přesvědčuje.
VintageLover Odesláno 29. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Nemáš šanci, Karel tu vysedává skoro stále a hledá, čím by zase zaplácl své pochybnosti o definitivní sbírce , o čemž nás neustále přesvědčuje.Mám zase choutky udělat nějakou změnu a vyměnit Moony, zadržte mě!!!
Tikal Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Konečně! Sice to nejsou léta 80, ale pozdější. Vezmete mne kluci na milost? Já jsem kategoricky proti ,další rozšiřování už psychicky neunesu Jsou parádní
malymarek Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Konečně! Sice to nejsou léta 80, ale pozdější. Vezmete mne kluci na milost?hezký kousek, gratuluji
Pege1012 Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Kluci díky, když já se tady opravdu cítím dobře!Jinak zpočátku jsem měl obavy brát je z Itálie, z Chrona24, ale obchod byl evidentně zavedený. Od včerejška je mám na ruce a přesnost asi 2 sekundy, čili věřím i tomu, že prošly v roce 2012 servisem. A když z už tak podezřele levné ceny zlevnili ještě 100 euro, nebylo co řešit.
Vladan Synek Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Kluci díky, když já se tady opravdu cítím dobře! Ja se tady prestavam citit dobre, protoze mam o sebe strach Jako abych neudelal nejakou blbost, treba si snad dokonce nekoupil nejake nove stare hodinky Delam si samozrejme pr.el... vite jak to myslim, mezi takovyma krasnyma kouskama co tady porad nekdo pridavate, aby se jeden zachvili citil menecenny, kdyz nema treba nic s napisem heuer nebo omega
financ Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Kluci díky, když já se tady opravdu cítím dobře!Jinak zpočátku jsem měl obavy brát je z Itálie, z Chrona24, ale obchod byl evidentně zavedený. Od včerejška je mám na ruce a přesnost asi 2 sekundy, čili věřím i tomu, že prošly v roce 2012 servisem. A když z už tak podezřele levné ceny zlevnili ještě 100 euro, nebylo co řešit. To gratuluju jeste jednou, dobra volba, pekny adept na trvaleho zastupce v Tve kolekci. 2vintagelover: Karle, zkus ty Moony nekomu na mesic pujcit, nebo je jen zavri na cas do krabice a uvidis. Me se po mych kurevsky styska
malymarek Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 To gratuluju jeste jednou, dobra volba, pekny adept na trvaleho zastupce v Tve kolekci. 2vintagelover: Karle, zkus ty Moony nekomu na mesic pujcit, nebo je jen zavri na cas do krabice a uvidis. Me se po mych kurevsky styskatřeba Ti je Karel půjčí na měsíc když mu půjčíš Orlíky :-)
kuncák7 Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Mám zase choutky udělat nějakou změnu a vyměnit Moony, zadržte mě!!! Co dodat Karle? Zlámat ti ruce? To bohužel nemůžem. Zase se probuď a dejchej
financ Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 třeba Ti je Karel půjčí na měsíc když mu půjčíš Orlíky :-)Moony pujcovat nepotrebuju, ty mam svoje. Akorat jsem je pujcil kolegovi z prace. Karel Orliky pujcit nechce, on si počka na svoje :-)
malymarek Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 jsem zvědavý kdy se s těmi Orlíky vytasí:-) tady se to fakt rozjelo, pořád něco nového až se z toho točí hlava:-)
financ Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 jsem zvědavý kdy se s těmi Orlíky vytasí:-) tady se to fakt rozjelo, pořád něco nového až se z toho točí hlava:-) Taky neco kup :-) Jak znam Karla, tak do vanoc je ma doma. Bych se i vsadil.
Mirek Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Mám zase choutky udělat nějakou změnu a vyměnit Moony, zadržte mě!!!
malymarek Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Taky neco kup :-)Jak znam Karla, tak do vanoc je ma doma. Bych se i vsadil.jak jsi psal, určitě má něco v plánu, že by Rolex nebo cabrio:-)když už nemá to červený Ferrari od Eltona:-) jinak jste na mě moc vysoká liga, postupuji pouze malými kroky a kousky do jiného vlákna, jinak kdo zaváhal na aukru s těmi Nivadami Leonardo da Vinci tak udělal chybu, jsou fakt hezký
blackhead Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 zmena je zivot a je toho tolik na vyzkouseni, fondy omezene, klidne je vymen Mám zase choutky udělat nějakou změnu a vyměnit Moony, zadržte mě!!!
VintageLover Odesláno 29. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2014 To gratuluju jeste jednou, dobra volba, pekny adept na trvaleho zastupce v Tve kolekci. 2vintagelover: Karle, zkus ty Moony nekomu na mesic pujcit, nebo je jen zavri na cas do krabice a uvidis. Me se po mych kurevsky styskaKdybych je půjčil drahé polovičce, tak už je vlastně mít nebudu, takže je na chvíli jakože zavřu do jedné temné černé skříňky... třeba Ti je Karel půjčí na měsíc když mu půjčíš Orlíky :-)na měsíc ne, jedině na Měsíc.... Jsou to přece Moony. Co dodat Karle? Zlámat ti ruce? To bohužel nemůžem. Zase se probuď a dejchej Snažím se, ale bylo to tak lákavé, takové s korunkou a světlým cifrem.... Moony pujcovat nepotrebuju, ty mam svoje. Akorat jsem je pujcil kolegovi z prace.Karel Orliky pujcit nechce, on si počka na svoje :-) jsem zvědavý kdy se s těmi Orlíky vytasí:-) tady se to fakt rozjelo, pořád něco nového až se z toho točí hlava:-) Taky neco kup :-)Jak znam Karla, tak do vanoc je ma doma. Bych se i vsadil. To mi chybělo. jak jsi psal, určitě má něco v plánu, že by Rolex nebo cabrio:-)když už nemá to červený Ferrari od Eltona:-) jinak jste na mě moc vysoká liga, postupuji pouze malými kroky a kousky do jiného vlákna, jinak kdo zaváhal na aukru s těmi Nivadami Leonardo da Vinci tak udělal chybu, jsou fakt hezkýChlape, Ty mě sleduješ? Nějaký plán je...
malymarek Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Kdybych je půjčil drahé polovičce, tak už je vlastně mít nebudu, takže je na chvíli jakože zavřu do jedné temné černé skříňky... na měsíc ne, jedině na Měsíc.... Jsou to přece Moony. Snažím se, ale bylo to tak lákavé, takové s korunkou a světlým cifrem.... To mi chybělo. Chlape, Ty mě sleduješ? Nějaký plán je...tak na Tvůj plán se těším snad stejně jako Ty :-))
VintageLover Odesláno 29. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Neda se nic delat... seafood time... IMG_4540.jpgNádhera, tyhle ladičky. zmena je zivot a je toho tolik na vyzkouseni, fondy omezene, klidne je vymen Uvidím... Jsem v rozpacích... tak na Tvůj plán se těším snad stejně jako Ty :-))
VintageLover Odesláno 29. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2014 A ať tady pořád neplkám...Tak dneska jedny z éry Lauda, Scheckter, Hunt, Andretti, atd...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se