Bezous Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Pánové dotaz: Heuer Autavia Viceroy, chrono nenuluje přesně, do 30 s. s vráti a ručička je +1 s, po 30 s. se vynuluje přesně.Co s tím? Je komplikovaná oprava? Nechat to být? Teď jsem to chtěl nafotit a ručička se i po 10s. vrátila přesně, takže to není pravidlo ...Díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ponorka9 Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Tak na 3 pokus konecne s kompletnim pouzdrem, jako bonus krabka a papiry - 1979 Sent from my iPhone using TapatalkTo tys mi je vyfoukl z Chrono24? Jinak samozřejmě gratulace a lehká závist:)
Hector Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Pánové dotaz: Heuer Autavia Viceroy, chrono nenuluje přesně, do 30 s. s vráti a ručička je +1 s, po 30 s. se vynuluje přesně.Co s tím? Je komplikovaná oprava? Nechat to být? Teď jsem to chtěl nafotit a ručička se i po 10s. vrátila přesně, takže to není pravidlo ...Díky. Autavia 01.jpgkrásný, nový přirůstek? kdes sehnal?
Bezous Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Dárek od rodiny - brácha ze zahraničí.krásný, nový přirůstek? kdes sehnal?
areuratty Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Odesláno 1. února 2018 Zdravím vintážníky, já teď oblékám tyto. Předrenovační stav, ale po týdnu na ruce přemýšlím, že asi krom péče o strojek (i když za ten týden nešli ani o minutu dopředu či dozadu, čas tedy drží perfektně) dojde jen na výměnu a opravu nefunkční rotační lunety, na nové ručky a originální tah. Zbytek nechám v původním stavu. Mají jistě svůj zajímavý příběh, zaslouží si být zanechány tak trochu wabi sabi, co myslíte? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Odesláno 1. února 2018 Nové ručky budou z toho nádherně olezlého cifru řvát, neměnil bych nic
VintageLover Odesláno 1. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2018 Souhlasím s Radkem, tenhle rat style je akorát.
VintageLover Odesláno 1. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2018 Pánové dotaz: Heuer Autavia Viceroy, chrono nenuluje přesně, do 30 s. s vráti a ručička je +1 s, po 30 s. se vynuluje přesně.Co s tím? Je komplikovaná oprava? Nechat to být? Teď jsem to chtěl nafotit a ručička se i po 10s. vrátila přesně, takže to není pravidlo ...Díky. Autavia 01.jpgDej je k hodináři, ať se na to mrkne. Bude potřeba je máznout a vyměnit to, co bude potřeba, počítám, že v servisu nějak pravidelně nebyly.Jinak si myslím, že komplikovaná oprava to nebude. Jestli ručka lítá tak, jak se jí vlastně zachce, tak to může bejt jen uvolněná ručka, ale nejsem hodinář, takže se můžu plést, může tam bejt něco vyběhané ve stroji.
Bezous Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Odesláno 1. února 2018 Dej je k hodináři, ať se na to mrkne. Bude potřeba je máznout a vyměnit to, co bude potřeba, počítám, že v servisu nějak pravidelně nebyly.Jinak si myslím, že komplikovaná oprava to nebude. Jestli ručka lítá tak, jak se jí vlastně zachce, tak to může bejt jen uvolněná ručka, ale nejsem hodinář, takže se můžu plést, může tam bejt něco vyběhané ve stroji. Díky za info.
areuratty Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Odesláno 1. února 2018 Tikal + VintageLover : Ale jo kluci, to je taky fakt, mate recht, rucky menit nebudu... Nicmene chtel bych zprovoznit lunetu, doufam, ze problem bude jen v "tension ring".
Dzos Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Odesláno 1. února 2018 Nejsem znalec na seika, ale pokud se nepletu, tak luneta je z plastu a problém, proč se netočí je tím, že se opotřebuje ozubení na spodní straně.
areuratty Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Odesláno 1. února 2018 Dzos: diky za cennou radu, to by taky mohlo byt.
M3maniac Odesláno 1. února 2018 Nahlásit Odesláno 1. února 2018 Gratulace Martine, pěkný komplet. Já dnes na chvíli manuály :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Anela Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 dneska je to obzvlaste vydareny patek, diky Karle!
bobi Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 S tím by se dalo souhlasit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 2. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2018 Děkuji moc, kluci. Jinak si všimněte u videa od Petrolicious reklamy na začátku na Polarisy.
octaviakk007 Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 To je ale studijny material... Odoslané z SM-A320FL pomocou Tapatalku
ponorka9 Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 a jako jak mám teď vytvářet nějaké hodnoty? moc pěkné
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se