JR_2010 Odesláno 28. března Autor Nahlásit Odesláno 28. března Ondro moc děkujeme, je to čirá radost, dnes jsme se dokázali utahat navzájem a spolu jsme i vytuhli na kanapi, dalo by se říct mladej pes vedle starýho psa 1
Katchabba Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Vlákna, jako je tohle, dělaj Chronomag. Díky! 1
JR_2010 Odesláno 27. dubna Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna Hezký (a to doslova) den všem, dnes sem dám pár obrázků ze solárních lázní... ...sluníčko nabíjí nejen fotovoltaické elektrárny a solární hodinky, ale i generátor radosti... ...tady fotky z procesu dobíjení... ...tak užívejte a nabíjejte, život je krásnej. J.R. 6
FantasticFabio Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna Úžasný vlákno! Četl jsem od začátku ! Díky !
JR_2010 Odesláno 15. června Autor Nahlásit Odesláno 15. června Hezký den, dám sem jen pár fotek z minulého týdne, foceno na procházce s naším vlkem, překvapilo mě, jak to strašně letí... 4 1
JR_2010 Odesláno 6. července Autor Nahlásit Odesláno 6. července Všechny Vás zdravím, včera v podvečer jsem vzal draka vyvětrat za humna... ...a zapadající slunce zase pěkně kouzlilo, jeden paprsek, jakoby byl určen přímo pro mne... ...až jsem měl strach, jestli si o něj neškrábnu hodinky... ...obilí začíná zlátnout, je vidět, že jsme už zase ve druhé polovině roku... ...a žně jsou za rohem... ...než jsme dorazili domů, sluníčko se s námi pomalu, ale jistě začalo loučit... ...a doma to drak zamáznul hned, jak se nadlábnul... ...tak se mějte a zase někdy na viděnou... 3 5
JR_2010 Odesláno 27. července Autor Nahlásit Odesláno 27. července Dobrý den přátelé, dovolte mi podělit se s Vámi o pár snímků z plánovaného výletu za poznáním do města, které soupeří od nepaměti s naší "Matičkou stověžatou" podobně, jako spolu soupeří pražská "S", ale místní jsou mnohem chytřejší, protože nás nechávají žít v bláhovém přesvědčení, že si tady o tom, jak máme žít, rozhodujeme a přitom nám to nenápadně řídí řadu let jejich delegovaní agenti. Navzdory předsudkům, my jsme naladeni přátelsky a snažíme se chovat i ohleduplně a nenápadně, proto jsme do této metropole vyrazily tichou a nesmrdící elektrikou, jak by se dalo přeneseně říci v místním slangu, "šalinou"... Cesta plynula jak po másle, bohužel po tom, které když vyndáte zrovna z lednice, tak ho ne a ne ukrojit, natož namazat na chleba. Díky opravám hned za Prahou, a taky zrovna konající se motoakci v cílové destinaci, jsme si časově střihli půl cesty do Chorvatska. Ale co, v klidu jsme si zastavili a dali něco na zub... ...dorazili jsme v pohodě a vydali se za naším prvním cílem, který se na první dobrou tvářil, jako hezky upravenej kopec... ...no ale zdání někdy klame a člověk si ani neumí ve svých divokých snech představit, po čem se vlastně prochází. Stačí sejít pár desítek schodů do podzemí... ...a ocitnete se v jiném světě, jako projít přepážkou mezi nástupištěm 9 a 10 na nádraží King's Cross. Trochu nám to připomnělo i zrcadlové bludiště na pražském Petříně, ale ne, opravdu se těmi oblouky dalo projít, aniž by si člověk natloukl nos... ...přítomnost těchto trubek pak vnímavému čtenáři napoví, že tady budeme mít asi dočinění s nějakou vodou... ...a opravdu, všechny tyto katakomby jsou bývalým vodojemem pro jedno z našich největších měst, který byl vybudován v několika etapách od roku 1869 a sloužil nepřetržitě až do roku 1997. Od roku 2020 jej pak můžeme navštívit, aniž bychom si museli vzít skafandr... ...v posledním, nejnovějším sále můžete zažít něco, co se Vám jen tak někde nepoštěstí. Cokoli tady nahlas vyslovíte Vám vrátí perfektní ozvěna a to za, pozor!, 56 vteřin, takže když plácnete nějakou kravinu a budete jakože mlžit, že to tak nebylo, za necelou minutu Vám to přiletí zpátky s plnou parádou, jinak řečeno, tady to neokecáte, jen se do toho víc a víc zamotáte... ...cestou domů jsme potom navštívili jakýsi vzorník, kde se dá pravděpodobně vybrat podle chuti každého soudruha, blíže jsem to nezkoumal (byl jsem přísně sledován svým doprovodem), tak nevím, jestli bylo možné z tohoto katalogu někde objednat a nechat si dodat živý kus. Druhý den jsme zahájili naši expedici prostřednictvím místní MHD na vyhlášeném lokálním vodním díle... ...cestu si s námi užívali jak lidé, tak i jejich mazlíčci... ...cílem naší cesty pak byl hrad, jehož stáří je bezmála 1000 let a jeho zdi by určitě mohly vyprávět... ...kdo ví, čí ruka sázela třeba tuhle révu... ...a když hrad, tak i kadibudka musí vypadat honosně, to je přeci jasný... ...navíc, když máte při "trůnění" takový výhled... ...domů jsme dorazili v podvečer, u grilu jsme zamávali novodobým vzduchoplavcům... ...ráno se rozloučili se včelkami na zahradě... ...a mazali zase pěkně domů, do toho našeho mraveniště... Tak se mějte a zase příště. J. R. 9 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se