sashator Odesláno 10. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2015 Mám je podruhý a i tak jsem z nich zase odvařenej. Prostě nejlepší divery.........ale trochu mě znepokojuje, že na sobě začínám pociťovat čím dál silnější znaky seikokotismu- mám dvoje a chci jich víc (vintage 6105, nedosažitelnou limitku landmasterů, nějaký tuňáky bych taky rád zkusil, o GS divizi radši ani nepřemýšlím), je na to nějakej lék? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 lék je jen jeden, kup si Seiko :-)úplně ti rozumím, s MM300 jsem prožil předloňský léto a mám je znovu. A dneska jsem prohledával net na 6217 a 6105 8000 (ty bych moc rád)
sashator Odesláno 10. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2015 Ty vole, my dva jsme fakt dvojka 6105 mám už hozený v poptávce a poslední tejden projíždím ebay (nevadila by mi asi ani verze 8009), no a 6217 bych chtěl ještě víc ale ty se v prodejích objevují hodně sporadicky
instant Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 dvojka ste veru dobra - sak vas aj zasobujem inac jak som ich za tie roky nijako nesetril, tak na tych fotkach vyzeraju fakt vyborne. toto Seiku vyslo, no.. Saso - este mas u mna podpis kartu s venovanim
financ Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 Ty vole, my dva jsme fakt dvojka 6105 mám už hozený v poptávce a poslední tejden projíždím ebay (nevadila by mi asi ani verze 8009), no a 6217 bych chtěl ještě víc ale ty se v prodejích objevují hodně sporadicky:-) Jsem ti to říkal. Když byly 6217 lehce přes deset, to se mi zdály drahý. Teď nejsou vůbec dvojka ste veru dobra - sak vas aj zasobujem inac jak som ich za tie roky nijako nesetril, tak na tych fotkach vyzeraju fakt vyborne. toto Seiku vyslo, no.. Saso - este mas u mna podpis kartu s venovanim Ti za to taky pěkně děkuju :-) Nula dvanáctky mě pořád dráždí. Došly MM300 a jak jsem je dal na ruku, tak jsem si říkal: ještě červená vteřinovka, tohle mohlo být zlatý a tohle taky...
Chumpus Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 On Juraj vážně udal ty otlučený sprostý Seika? 012 se pořád sehnat dají. Mít cash, tak do nich jdu. Jeden z nejlepších počinů Seika za poslední dekádu...
financ Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 On Juraj vážně udal ty otlučený sprostý Seika? 012 se pořád sehnat dají. Mít cash, tak do nich jdu. Jeden z nejlepších počinů Seika za poslední dekádu...No právě vím že se dají sehnat. A to mě stve víc, něž kdyby ne
instant Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 (upraveno) On Juraj vážně udal ty otlučený sprostý Seika? 012 se pořád sehnat dají. Mít cash, tak do nich jdu. Jeden z nejlepších počinů Seika za poslední dekádu... je to tak. Jak som uvidel 012, tak ze uz 001 nosit nebudem. No ale nebolo to len tak, oni su to nazivo trochu ine hodinky, takze nosil som ich, ale som si povedal, ze MM300 len jedny. a ze ked to na mna naaaahodou este raz pride, ze zakupim znova. ale momentalne ma vytazuju sucasne exemplare naozaj dostatocne financ: viem ze stavias, ale tak budes chlap - ozelies zlate vodovodne baterie a kupis si poriadne marinemastre, nie? ;-) Upraveno 10. května 2015 uživatelem instant
Chumpus Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 No právě vím že se dají sehnat. A to mě stve víc, něž kdyby ne Já bych radši neváhal
sashator Odesláno 10. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2015 Saso - este mas u mna podpis kartu s venovanim Počítám s tím, až mi budeš prodávat další Seika, tak mi ji dáš spolu se zakáznickou "INSTANT" kartičkou s 15% slevou :-) Jsem ti to říkal. Když byly 6217 lehce přes deset, to se mi zdály drahý. Teď nejsou vůbec Za deset bych si vzal rovnou dvoje, dneska bych i za dvacku neodolal On Juraj vážně udal ty otlučený sprostý Seika? To víš, vždycky se nějakej trouba najde...škoda, že nechce prodat ty hnusný zlatý titanovky s kopcem na cifru, to už bych chtěl ale moc
instant Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 vies ako sa robia zlavy.. najprv to tam nahodis a potom zase zlavis.. hlavne ze je zakaznik spokojny tie s kopeckom na cifre su ale drahy spas.. tak piš, barde, střádej..
villain83 Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 Moc pekny fotky,Saso.Obcas se 6105/8000(8110) mihnou,ale v peknym stavu bez AM dilu to jde vetsinou kolem25-30,to uz je dost.Hadam,ze tady na foru bude puvodnich kusu tak 5,mozna o trochu vic.Skladacek bude vsude dost.6217 jsou taky na wish listu,ale budou mrnavy a sehnat kus bez vypadanyho tritia je nadlidskej vykon.
sashator Odesláno 12. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2015 vies ako sa robia zlavy.. najprv to tam nahodis a potom zase zlavis.. hlavne ze je zakaznik spokojny tie s kopeckom na cifre su ale drahy spas.. tak piš, barde, střádej.. Při nejhorším prodám kapitalistický rolády a bude skoro na dvoje s kopečkem Moc pekny fotky,Saso.Obcas se 6105/8000(8110) mihnou,ale v peknym stavu bez AM dilu to jde vetsinou kolem25-30,to uz je dost.Hadam,ze tady na foru bude puvodnich kusu tak 5,mozna o trochu vic.Skladacek bude vsude dost.6217 jsou taky na wish listu,ale budou mrnavy a sehnat kus bez vypadanyho tritia je nadlidskej vykon.Právě že těch 30 už je na mě setsakramentsky moc, hold člověk musí být trpělivej a třeba se jednou na mě usměje štěstí jako na tebe(ale když kolem nich krouží i financ, tak budu mít asi pech ). 8110 jsou sice profláklejší, ale mě už moc neberou, daleko raději bych právě ten klasickej tvar 8000
villain83 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 (upraveno) Při nejhorším prodám kapitalistický rolády a bude skoro na dvoje s kopečkem Právě že těch 30 už je na mě setsakramentsky moc, hold člověk musí být trpělivej a třeba se jednou na mě usměje štěstí jako na tebe(ale když kolem nich krouží i financ, tak budu mít asi pech ). 8110 jsou sice profláklejší, ale mě už moc neberou, daleko raději bych právě ten klasickej tvar 8000Ja sledoval za poslednich par mesicu 3 aukce hodne zachovalych kusu,vsechny tri skoncily v tomhle cenovym rozpeti,ale nutno podotknout,ze vypadaly fakt dobre.Ale se stestim se daji i za min.Jestli je shani David,mas po prdeli:-)A ano,taky se mi to symetricky pouzdro libi vic,sedi na ruce paradne. Upraveno 12. května 2015 uživatelem villain83
financ Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 nekroužím, jen pokukuju. Kdyby náhodou :-)Bohužel kurz dolaru nepřeje nákupům a tak si zatím nechám zajít chuť
Chumpus Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Musíte nakupovat v yenech Ale bohužel, u těchto dnes kultovních modelů je to všude stejné
sashator Odesláno 22. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Jeden ranní wristshot, takhle je mám snad nejraději...no nejsou boží? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 27. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Chčije, chčije a chčije- to pak člověk nemůže dělat nic jinýho než čumět na hodinky (fotky sice už ze soboty, ale počasí víceméně pořád stejný) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A díky Ondro, snad to tam nějak půjde
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se