sashator Odesláno 23. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 Ty ses taky hroznej tajnustkar, ze mas zeleny ani nevim. Hele jeste tam chybi nejaky rolady, Pan Europy, nejaky Seika, Autavky, Pelagosy...OWG ze me asi v nejblizsi dobe nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 No, to ze me asi taky ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 29. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Moony jsou asi nejzvláštnější hodinky, co jsem měl. Když je člověk nemá na očích, tak jsou to automaticky první kousky, který mě napadnou při myšlenkách typu "chci něco novýho, co prodám", ale pak je vytáhnu, pár dní ponosim a ty myšlenky jsou rázem pryč. Už docela chápu zdejší matadory, který je měli klidně i desetkrát. Vůbec bych se nedivil, kdybych jednou dopadl podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 tyhle maj teda nádhernou patinu na indexech, ty neprodávej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Saso, proc je mit 10x? Koukni na sve super fotky a nikdy je neprodas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 29. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Chlapci, kdyby to bylo tak jednoduchý...však to znáte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 10x Speedy ... to znám, měl jsem je 12x ... momentálně mám dvoje Jooo a MM300 3x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 29. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 No jo, ty jsi ale blázen, mám tě nahoře v seznamu- Hlavně takhle nedopadnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 5. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 (upraveno) Pebe style a pár dalších Upraveno 5. ledna 2018 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 ty jsou krasny a ten novy prirustek nebude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 7. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Vyčkej času Pebe............. Chlubit by se pořád člověk neměl, ale v časáku mám hodinky a fotky prvně....a navíc jsme koneckonců v chlubícím vláknu...jinak článek se Vojtovi povedl, doporučuji si ho přečíst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 tyhle jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Dobre vy! Ve kterem casaku to najdu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Watch it. Saso, nemohl bys, prosim, blejsknout ty dve tri stranky, kde jsou fotky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Watch it. Saso, nemohl bys, prosim, blejsknout ty dve tri stranky, kde jsou fotky?Kluci, kupte si to... fakt. Nebo obejděte hodinářství, jestli vám nedají výtisk. Když se to vylepí veřejně, tak bych za chvíli taky nemusel mít kam ty články o Seiku psát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Jo, omlouvam se, vubec mi to nedoslo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 já ti ten časopis půjčím ale musíš ho vrátit a chovat se k němu slušně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 16. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Návrat ke kořenům- první i druhý "lepší" hodinky byly Hamiltony, tak jsem přidal další. A navíc jsem probudil toho malýho kluka v sobě- kdo z nás si nehrál na vojáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 paráda, gratuluju, jsou fakt moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2018 Paráda. Tyhle se povedly. Hromada radosti za rozumnej peníz. Co víc si přát. Fakt vypadaj dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se