siwi Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 V 1. 10. 2013 v 16:34, Blinker napsal: Ďakujem za povzbudzujúce komenty, ktoré mi vždy zlepšia náladu. A NiG, nemám slov, takúto pochvalu si dám zarámovať . ...nejako sa mi to vymklo z pod kontroly a zrazu tu mám dve živé vlákna o tom istom, do ktorých striedavo prispievam, čo môže byť nielen otravné ale aj neprehľadné, no nedá mi nechať tu ešte jednu fotku ako bodku za recenziou Oris Aquis 037.jpg Tá bodka je ale naozaj pekná, pekná, pekná!!! Ty hodinky jsou vážně nádherný.
sibirnaya Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 jsou nadherny, supr recenze i fotky, diky moc. sam zvazuju limitku maldives, jen mam obav, ze bych je nenosil, ale rada aquis si me ziskala..
Kid_A Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 moc pekne diversky. oris mi dela radost:)
Blinker Odesláno 2. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2013 V 1. 10. 2013 v 21:35, sibirnaya napsal: jsou nadherny, supr recenze i fotky, diky moc. sam zvazuju limitku maldives, jen mam obav, ze bych je nenosil, ale rada aquis si me ziskala..Díky Sibiři, tiež som na úplnom začiatku rozmýšlal nad rôznymi modelmi aquisov. Maldives sú vydarené, takisto aj titánové čiernočierne small second sú moje obľúbené. Na tvojom mieste by som im šancu dal. Tá matná modrá luneta vyzerá k svetu Ja som však hľadal na hodinkách veľkú, centrálnu sekundovku, ktorej som sa nechcel vzdať. Možno keď to už nebude jedno z hlavných kritérií, pojdem nejakým takým smerom.
Návštěvník LukeD Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 Souhlasím s ostatními. Tahle recenze se velice příjemně četla, a to nemluvě o tom, že jsem se dozvěděl spoustu zajímavých informací. Rovněž cením výborné fotografie, na které je radost pohledět. Pokud budu v budoucnosti řešit nějaké ty potápky, značka Oris rozhodně nebude chybět mezi kandidáty.
Arthur N. Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 modrá je dobrá, parádní,nechápu jak mi tak krásný hodinky unikly:(
walter10 Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Krásné foto parádních hodinek (kombinace zde použitého modrého číselníku, keramické lunety, k tomu i lumi ve stejné barvě, působí hodně přitažlivě), mimo to fajn počtení!
Blinker Odesláno 7. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Ďakujem dodatočne všetkým za pozitívne komenty. Čas od času prihodím ešte nejakú fotku alebo koment k Aquisom do môjho chlubícího vlákna. Musím povedať, že mi fakt prirástli k srdcu
Krakonosh Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Dobře zpracovaná recenze, nádherné hodinky - ať dlouho a dobře slouží !
digiMonster Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Odesláno 31. května 2014 krásne hodinky s jedinečnym dizajnom už z dialky je vidieť o čo sa na ruke jedná tiež o nich rozmyšlam
Maxel Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 (upraveno) Moc pěkná recenze, příjemně se to četlo! Hodinky samotné jsou pro mě aktuální TOP... no však viz. můj podpis Upraveno 6. května 2015 uživatelem Maxel
Arathorn Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Odesláno 17. října 2015 Fantastické hodinky a recenzia. Ďakujem
Mar.V. Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2015 Super recenze, uvažuji o nich a jsem jim o krok blíž..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se