kuncák7 Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 Na te fotce me prijde,ze ten tah uplne nesedi. Uz to bude vse vyroba hongkong,jestli padnes na original,tak se nedoplatisJinak,ja je mam na neorigo 22 mm kuzi,cerna s cervenym prositim a moc jim sedi
palmone1 Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 Este tu dlzis tu fotku s origo hnedym remenom z cias CSSR... Tak sem s nim .... Na te fotce me prijde,ze ten tah uplne nesedi. Uz to bude vse vyroba hongkong,jestli padnes na original,tak se nedoplatisJinak,ja je mam na neorigo 22 mm kuzi,cerna s cervenym prositim a moc jim sedi
malda Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 (upraveno) Aha, takže čínská výroba na švýcarské ceny:( To se mi snad jenom zdá... Palmone: Já bych řekl, že fotky SoccerTimerů s původním řemenem jsou na první straně. Takový řemen se dá jako NOS koupit i na Ofrei, jen aligátoří řemeny do Evropy neposílají. I Tak bych do něj nešel. Vypadá hrozně... Ty vaše jsou hezčí. EDIT: takže napravuji nepřesnost. Původní řemen na tyto hodinky má být z obyčejné kůže. Aspoň soudě podle odkazu: http://www.ofrei.com/page1260.html Upraveno 25. ledna 2015 uživatelem malda
palmone1 Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 (upraveno) Aj ja som si myslel, no Kuncak pisal, ze tie ktore sa dovazali do byvalej CSSR bolo na hnedej kozi, preto som to chcel vidiet Upraveno 25. ledna 2015 uživatelem palmone1
kuncák7 Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 Este tu dlzis tu fotku s origo hnedym remenom z cias CSSR... Tak sem s nim ....Jo vim a stydim se,ale nemam krabku a origo remen u sebe ( je v trezoru). Az prijde cas,bude tu fotka s komplet balenim :-((((
kuncák7 Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 Aj ja som si myslel, no Kuncak pisal, ze tie ktore sa dovazali do byvalej CSSR bolo na hnedej kozi, preto som to chcel vidiet Ano,navic co vim,tak kdyz sem prisla jedna z varek tehle hodinek,do noci se ve skladu Klenotu vesele original remenu prehazoval za kozenej ceskej s origo sponou ( od byvale prodavacky) ,takze se te barvy v cssr asi poradne nedopidim.
palmone1 Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2015 OK, beriem ta za slovo, inac som rad, ze sa to tu trochu ozivilo chlapci Jo vim a stydim se,ale nemam krabku a origo remen u sebe ( je v trezoru). Az prijde cas,bude tu fotka s komplet balenim :-((((
malda Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Odesláno 4. února 2015 Není to sice úplně "ňúoldstok", ale je to originál tah 1170 v nejstarším provedení. Už jen koncovky a Soccertimery budou podle mých představ:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Odesláno 4. února 2015 Malda- sakra, gratuluju. Už se těším na fotku, ten vypadá nejen zachovale ale fakt múže být "prudce nositelnej". Více v SZ
palmone1 Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Odesláno 4. února 2015 Caves maldo, a mne sa jeden vala v hodikovnici Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malda Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 A že ses nepochlubil, když jsem jej zoufale sháněl:) A koncovky máš?
malda Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Palmone: Až teď jsem si všiml, že ty máš jiný tah! 1170 je tah, který se na pouzdro upevňuje s koncovkama. Ten Tvůj je bez koncových článků a dává se přímo na pouzdro. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
palmone1 Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Zabudol som na neho, zen tah bol k Jedi omegam
malda Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 No ale pokud má ten tvůj rozteč 22 mm, tak by měl pasovat i na Soccery. Ten s koncovkama mi ale přijde hezčí. Ten bez koncovek se podle mě spíš hodí na pouzdra se skrytými stěžejkami, jako má Jedi.
palmone1 Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Ano mas pravdu, ja som dal inac jedi na mesh - priprada mi to krajsie...
kuncák7 Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Takže, abych to tu zas trochu oživil, včera na focení. Také se musím omluvit za to, že jsem tvrdil, že se tenhle typ prodával na hnědé kůži, kecal jsem- pouze jsem si to myslel a táta mě v tom utvrzoval. Včera jsem vyndal originál řemenu z trezoru, krabičku, paragon i záručák a řemen je, ať se mě to líbí nebo ne, jasně černej. Takže pardon. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 No a ještě fotečku spony. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malda Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Odesláno 3. března 2015 Vidím Martine, že ty tvoje stály úplně stejně, jako ty moje. Ale asi byly kupované jinde než ty moje. Na účtence i na záručáku máš jiné písmo a i razítko je jiné. Moje byly kupované v Klenotech na Václaváku. Jestli tvůj otec uvědoměle původní řemen sundal, aby jej nepoškodil a aby jej zachoval pro příští generace, tak mu patří respekt a poklona! PS. Koncovky 625 už jsou v Brně, zítra to začnu řešit a pokud výsledek bude stát zato, tak se rád pochlubím:)
kuncák7 Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Odesláno 4. března 2015 Vidím Martine, že ty tvoje stály úplně stejně, jako ty moje. Ale asi byly kupované jinde než ty moje. Na účtence i na záručáku máš jiné písmo a i razítko je jiné. Moje byly kupované v Klenotech na Václaváku. Jestli tvůj otec uvědoměle původní řemen sundal, aby jej nepoškodil a aby jej zachoval pro příští generace, tak mu patří respekt a poklona! PS. Koncovky 625 už jsou v Brně, zítra to začnu řešit a pokud výsledek bude stát zato, tak se rád pochlubím:)Ahoj, myslím, že kupoval v Klenotech Na Poříčí, ale že by sundal řemen uvědoměle, to si jist nejsem , měl je celou dobu na tahu ( řemen nebyl při jeho práci vůbec vhodnej ), kterej k nim šel dobře, ale pak přišel jeden kazisvět - já, kterýmu se ten tah rozpadl a místo toho, aby ho opravil, tak ho sundal, odložil a teď ho za nic na světě nemůžu najít :-((((
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se