Kristian.nov Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Pisu z telefonu tak nebudu kopirovat seznam, ale ja hlasuju pro DA44 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 S tou lumi je to škoda, otevírá se prostor pro limitku DA441.Spiderer2.Ivan_9893.Marcenator4.Bedjasson5.Honza.manta6.baza - jednoznačně!7.bacil.3578. Sedlin - asi jo, exaktně to nenapsal9. Moty12310. Kristian.nov DA461.Lukin_ova2.Chosef763.Tittus4.financ5.Frantik6.sect - ale záleží na dalších úpravách ciferníku a lunety7.zekon 73028.cigi - jednaoznačně !!9.Karm10.petr_cha11.MarcelG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Však už to je výše, že lumi se musí vyřešit. Na tak "technicky dokonalé" hodinky to je fakt ostuda. Bedjo, nechci Ti kazit radost, ale zase vedle (jako obvykle). Aquanauty jsem nikdy neměl......tak to jenom abys věděl. Ty jsi zvykly z Aquanautu na tusim 15s/den...tak to jenom abys vedel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Aldo a co přesně mi u nich mělo vadit? U Sinnu čísla svítily, co používali teda nevím, nejsem zrovna technický typ, ale do rána v pohodě, stejně jako třeba Fortis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 (upraveno) aldo - prosím, znamená to, že jiná barva lumi, než bílá, nepřipadá u D v úvahu ? a čísla nesvítí. Nehodnotím to, jen se ptám kvůli práci na grafice. Co, prosím, svítí na těch DA44 ??? Kurňa, je to těsný - když nezvolíte DA46, bude rozkol, a protože já i MarcelG chceme DA46 ....... Upraveno 3. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 podle mě to svítí takhlenc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 DA44 - prosím, svítí ty jejich indexy celý, nebo jen ta horní část ??? Aldo, nech se překvapit, není to zas takový dačo, ale věc to spolehlivě vyřeší. Mám jen jedno doporučení - volte DA 46 - ve vlastním zájmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Damasko DA44 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 DA44 - prosím, svítí ty jejich indexy celý, nebo jen ta horní část ??? Aldo, nech se překvapit, není to zas takový dačo, ale věc to spolehlivě vyřeší. Mám jen jedno doporučení - volte DA 46 - ve vlastním zájmu Hele Cigi, tak to své tajemství vybal - třeba tím i změníš poměr hlasování, nebo tady neovlivňuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 (upraveno) Hmmm, dodneska jsem měl za to, že jediný letecký nesvítící hodinky jsou primky. Já hlasovat nedal, nějaký nedočkavec se chtěl sjednotit, a jak jsem předpokládal, kompletně limitku rozdělil. Když vyhraje varianta DA44, nemá ten nápad žádné uplatnění a není aktuální. Třeba se vám taky nebude líbit, není to žádný vynález, jen kompromis ....... Ještě se chci zeptat - Aldo, nesvítí náhodou ty bílé ciferníky od D. celé ?? jsou teda jak čínský vystřihovánky, ale podklad by mohl být lumi. Upraveno 3. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 DA44 - prosím, svítí ty jejich indexy celý, nebo jen ta horní část ??? Aldo, nech se překvapit, není to zas takový dačo, ale věc to spolehlivě vyřeší. Mám jen jedno doporučení - volte DA 46 - ve vlastním zájmu Ta lumi není mizerná,jak se nekteří domnívají,nejsou to Seiko a Damasko nebude kvůli nám měnit technologický postup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Já hlasovat nedal, nějaký nedočkavec se chtěl sjednotit, a jak jsem předpokládal, kompletně limitku rozdělil. Když vyhraje varianta DA44, nemá ten nápad žádné uplatnění a není aktuální. Třeba se vám taky nebude líbit, není to žádný vynález, jen kompromis .......tak neni lepsi to vyklopit? v pripade zajimaveho napadu svoji volbu zvazim a prihodim zavazi na druhou stranu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Na poslednim ostravskem srazu jsem to resil s Bakerem. Udajne uz existuje krasne bila luminiscence a je pry pouzita na novych Omegach PO. Omegy jsem videl uz drive, ale pouze v umelem svetle, takze jsem to nezaregistroval. Navic netusim, jestli se da tato lumi nanaset stejne jako C1. Pokud tomu tak je a tahle lumu je snehobila a da se bez problemu nanest na typ rucek u Damasko hodinek, je to na zvazeni. Pac Omegy sviti nadherne a dokazu si predstavit na Damasko krasne svitici petiminutove indexy, trojuhelnik na 12hodine a rucky. Aldo je to Superluminova bílá,Bgw 9,ale má tuším větší zrnitostmnanáší,nanáši se většinou na nějaký podklad to dáva tvar nikoliv samotná lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Až bude hlasování ukončeno, ( ať ho ukončí ten, kdo ho začal ), vyhlášeny výsledky, tak půjdeme normálně dál. Stejně - kdo by se rozhodoval podle svícení, že jo ?? Kolik procent podívání se na hodinky je v noci, že, jen když se to fotí pod UV pro fotowočis, ne ?? Bejt váma, rozhoduju se podle svého srdce a podle denního pohledu, tak, jako já. Přeju hodně, ale hodně dobrou volbu !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Stejně - kdo by se rozhodoval podle svícení, že jo ??No, ten efekt, když přijdeš od moře do baru je k nezaplacení (jsem pozér, mám to rád...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 (upraveno) V tom případě, DA46 je tu pro tebe, gougy. Já to zas miluju, když mám jarní lokýtek, pěkně nasvícený a vjedu do tunelu ..... k nezaplacení :D Upraveno 3. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 No ja tusil ze to nebude jen tak.ale Damasko to taky aplikuje na podklad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Cigi, jak chceš ten sendvič udělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 o tom nic nevimteď jsem na to koukal přes lupu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se