sect Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Že by prostor pro úpravu? Ty čísla mně teda prekvapily, vůbec by mně nenapadlo, že nejsou s lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Potápky bez dobré lumi jsou o ničem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Potápky bez dobré lumi jsou o ničem.Honzo,oni Damaska žádné nemají specifikaci potápek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 To není o specifikaci, to je mé konstatování faktu. Když si kupují hodinky tohoto vzhledu s lunetou a odpovídající vodotěsností, tak tam prostě lumi očekávám a chci ji tam mít. Jen prezentuji svůj názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Pro názornost : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 (upraveno) DA44SpidererIvan_989MarcenatorBedjassonHonza.manta DA46Lukin_ovaChosef76TittusfinancFrantiksect - ale záleží na dalších úpravách ciferníku a lunetyzekon 7302cigi - jednaoznačně !! Upraveno 3. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 A to já se těšil na pohled, viz. níže: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 ÁHA - ta lumi je teda ostuda, alespoň máme co zlepšovat !! Na eventuální nedostatečnou lumi máme totiž s MarcelemG spolehlivý recept - budete čumět ....... ale až vyřadíme tu ničemnou DA44 z oběhu, to je podmínka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Zeleny index na 12 hodine u modelu DA46 tim padem neni luminiscencni. A to je chyba vzhledem k tomu, že nejsou luminiscencni arabske cislice. Je to az tak chyba, kdyz barevny dvanactkovy index na DA44 taky neni luminiscencni? Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Prostě indexy byly nad sebou a odečítal jsi tu stupnici, kterou jsi zrovna používal. Myslím, že nejdůležitější je, jestli luneta vůbec půjde upravovat, jestli ji dělají bůhvíjakou všemuodolnou, nemusí to být možné, nebo velmi drahé - přinuťte cyrilla nebo kubsona, ať se na to zeptají. Jinak navrhnout to jde, přinese to jisté kompromisy, ale jde to - dobrý nápad,otázka je, jak jej přjimou konzervy v plénu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 DA44SpidererIvan_989MarcenatorBedjassonHonza.mantabaza - jednoznačně! DA46Lukin_ovaChosef76TittusfinancFrantiksect - ale záleží na dalších úpravách ciferníku a lunetyzekon 7302cigi - jednaoznačně !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 (upraveno) zatím vás, hošánci, válcujeme 8:6 , takže uzavírám hlasování ........... děte si ty čárečky malovat na silnici aldo, klid, budou svítit jak baterka a do rána, když budeme chtít, jen musíme zlikvidovat červa !!!! :D Upraveno 3. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Jeste k luminiscenci, je to snehobila C1. Svíti mene,ale az do rana.Monstra mi taky svítili až do rána,Nav.B Crono taky a hodně výrazněji,nicméně mi to nijak nechybí,svíti taky.Pokud pomýšlíte nad použitím jiné lumi,nevěřím že výrobce nám s tím půjde vsrříc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 To bylo trochu fofr hlasovani, co? Chapu jeden hlas navic pro DA44 uz by nic nezmenil, ale kdyby se hlasovalo dyl, mozna by to cely dopadlo jinááč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Pokud budes chtit cislice s indexy s nejakou svitivou lumi, priprav se, ze uz nebudou tak ostre jako britva a snehobile. Potisk cislic je totiz opravdu spickove provedeny. A snehobile to uz taky nebude a kontrast cislic rucek VS ciselnik je v haji. Můj nazor.Vždyť jsem psal že mi to nevadí,čitelnost i bez exkluzivní lumi je dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 To bylo trochu fofr hlasovani, co? Chapu jeden hlas navic pro DA44 uz by nic nezmenil, ale kdyby se hlasovalo dyl, mozna by to cely dopadlo jinááč mě ta verze 46 přijde spíš jako fortisky, ale jestliže my 2 bychom chtěli 44 je to už 8/8 a není to tak válcovací, což? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 zatím vás, hošánci, válcujeme 8:6 , takže uzavírám hlasování ........... děte si ty čárečky malovat na silnici aldo, klid, budou svítit jak baterka a do rána, když budeme chtít, jen musíme zlikvidovat červa !!!! :DPokud uzavirat hlasovani pak je dobre urcit cas uzaverky predem. Dej tomu jeste chvili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Zájemci: 1.Frantik 2.sect 3.DaLo 4. Gougy 5.bandi 6.Ivan_989 7.Kristian.nov 8.marecenator 9.Honza.manta 10.seh1 11.LovecK 12.cigi 13.Moty123 14.shag 15.MarcelG 16.Peta-Biker 17.kubson 18.zekon7302 19.Alda 20.Lion 21.baza 22.jiribartl 23.Tittus 24.Mirek24 25. brett 26. patprom 27. OpenMind 28. organic 29. Karm 30. Chosef76 31. Ondrej7132. Petr_cha33. Sedlin xx. financ (uzavírá sestavu)Není Těch , co by mohlo hlasovat trochu víc? Nebo se po odpískání GMT seznam takhle smrsknul ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karm Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 No za mě nakonecDA46 (podle vizualizace se mi spíš líbilo 44, nicméně fotky na ruce rozhodly :-) ). Příště nechte hlasování aspoň 24h, takhle je spousta lidí v práci a neví co se děje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 (upraveno) Cigi ma asi neco v rukavu a zatim si to setri :-) Ja taky DA 46.. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Upraveno 3. října 2013 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se