Přejít na obsah

Limitka Chronomag fora

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Prostě indexy byly nad sebou a odečítal jsi tu stupnici, kterou jsi zrovna používal.

Myslím, že nejdůležitější je, jestli luneta vůbec půjde upravovat, jestli ji dělají bůhvíjakou všemuodolnou, nemusí to být možné, nebo velmi drahé - přinuťte cyrilla nebo kubsona, ať se na to zeptají. Jinak navrhnout to jde, přinese to  jisté kompromisy, ale jde to - dobrý nápad,otázka je, jak jej přjimou konzervy v plénu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zatím vás, hošánci, válcujeme 8:6 , takže uzavírám hlasování ........... děte si ty čárečky malovat na silnici

aldo, klid, budou svítit jak baterka a do rána, když budeme chtít, jen musíme zlikvidovat červa !!!! :D :D

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Jeste k luminiscenci, je to snehobila C1. Svíti mene,ale az do rana.

Monstra mi taky svítili až do rána,Nav.B Crono taky a hodně výrazněji,nicméně mi to nijak nechybí,svíti taky.Pokud pomýšlíte nad použitím jiné lumi,nevěřím že výrobce nám s tím půjde vsrříc.

Odkaz ke komentáři

Pokud budes chtit cislice s indexy s nejakou svitivou lumi, priprav se, ze uz nebudou tak ostre jako britva a snehobile. Potisk cislic je totiz opravdu spickove provedeny. A snehobile to uz taky nebude a kontrast cislic rucek VS ciselnik je v haji. Můj nazor.

Vždyť jsem psal že mi to nevadí,čitelnost i bez exkluzivní lumi je dobrá.

Odkaz ke komentáři

To bylo trochu fofr hlasovani, co? Chapu jeden hlas navic pro DA44 uz by nic nezmenil, ale kdyby se hlasovalo dyl, mozna by to cely dopadlo jinááč

mě ta verze 46 přijde spíš jako fortisky, ale jestliže my 2 bychom chtěli 44 je to už 8/8 a není to tak válcovací, což?

Odkaz ke komentáři

zatím vás, hošánci, válcujeme 8:6 , takže uzavírám hlasování ........... děte si ty čárečky malovat na silnici

aldo, klid, budou svítit jak baterka a do rána, když budeme chtít, jen musíme zlikvidovat červa !!!! :D :D

Pokud uzavirat hlasovani pak je  dobre urcit cas uzaverky predem. Dej tomu jeste chvili

Odkaz ke komentáři

Zájemci:

1.Frantik

2.sect

3.DaLo

4. Gougy

5.bandi

6.Ivan_989

7.Kristian.nov

8.marecenator

9.Honza.manta

10.seh1

11.LovecK 

12.cigi

13.Moty123

14.shag

15.MarcelG

16.Peta-Biker

17.kubson

18.zekon7302

19.Alda

20.Lion

21.baza

22.jiribartl

23.Tittus

24.Mirek24

25. brett

26. patprom

27. OpenMind

28. organic

29. Karm

30. Chosef76

31. Ondrej71

32. Petr_cha

33. Sedlin

xx. financ (uzavírá sestavu)

Není Těch , co by mohlo hlasovat trochu víc? Nebo se po odpískání GMT seznam takhle smrsknul ? 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...