MarcelG Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Ogari a to jeste nevite, co me dneska napadlo. Protoze jste neznabozi a musite mit mermomoci lunetu, prichazite o DA36 se zmensenym fontem cislic, dokonale vybrousenym pouzdrem (ne piskovanym) a do vysokeho lesku vylestenou lunetu. Zmena rucek nutna. Proste luxusni pilotky od Damaska.Ale to jen tak, aby rec nestala a dalsi alternativa, kdyby nedejboze nevyslo Si. Aldo, nejsi zas tak daleko od jedné už rozpracované verze :-)uvidíme :-)Počkejme s čím příjde Kuba s Cyrilem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Aldo, nejsi zas tak daleko od jedné už rozpracované verze :-)uvidíme :-)Počkejme s čím příjde Kuba s Cyrilem :-)Jsem nažhavenej, jak vysoká pec. Plně doufám, že mi neklesne saňka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 No, kdybych byl jen trochu k...a, tak vyrovnám Buď ku..a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Měl sem dneska 46ky v ruce, ale bílý... zpracování fakt pecka...Nemůžu se dočkat...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Takze DA47. Co rikas na lunetu ?Otázka nešla na mě, ale luneta sakra dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Buď ku..a Nene, já si počkám a přidám se k vítězům. Na rozjebávání mě nepotřebujete, zvládáte to bravurně sami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Určitě nechci nikoho nerozhodnutého nikterak ovlivňovat ... Jen sem šoupnu fotku, co už tu jednou byla. Jen tak, aby řeč nestála.Jo a mimochodem a pro jistotu a kdyby to čistě náhodou, někoho zajímalo ... je to DA46 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 DA47 má lunetu dost zajímavou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Takze DA47. Co rikas na lunetu ?Jo 47čky:-) Luneta paráda... když sem s ní otočil, až sem se lek... už sem točil různejma, některý šly těžce, některý akorát a některý moc lehce... Ale tahle jde tak zvláštně nekovově... asi nejlepší slovo co mě napadá je precizně...A když sem věděl, že je tam keramický ložisko, přišlo mi, že ho cejtim a slyšim Ale tak "precizně" působí celý pouzdro, fakt paráda, napomáhá tomu i matná pískovaná barva...Jen ten řemen ve mě nezanechal moc dobrej pocit, pohodlnej a kvalitní je, ale nějak mi k tomu neseděl, ale možná to bylo bílým cifrem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Mně přijde ten ciferník přeplácanej a tak nějak se mi v tom ta elegance těch krásnejch hodinek ztrácí. Já jsem pro 44 - elegance a jednoduchost - a v jednoduchosti je síla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 A co tepřive DA44 v černý PVD:-) http://forums.watchuseek.com/f8/latest-addition-damasko-da44-black-kinda-long-write-up-lots-pics-747076-3.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 (upraveno) Upraveno 3. října 2013 uživatelem MarcelG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Joooo, to je přesně ono! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 DA44 vypadaji taky zajimave edit: a ted by to tam chtelo hodit tu zelenou... Zelenou tu nemám, ale mám výborný burčák a výborný pozdní sběr Pinot Gris z vinařství Ilias ročník 2008.Jdu si dolít ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Kurnik, tady to žije, než si člověk dolije, přibyde pět příspěvků .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 DA44 vypadaji taky zajimave edit: a ted by to tam chtelo hodit tu zelenou...bejt ty indexy plastické,dokonalost sama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 DA441.Spiderer2.Ivan_9893.Marcenator4.Bedjasson5.Honza.manta6.baza - jednoznačně!7.bacil.3578. Sedlin - asi jo, exaktně to nenapsal9. Moty12310. Kristian.nov11. seh112.gougy13. Bobisek- ale budu rád, když vyhraje DA46, protože takový zmatek v číslech bych nechtěl a ušetřím... DA461.Lukin_ova2.Chosef763.Tittus4.financ5.Frantik6.sect - ale záleží na dalších úpravách ciferníku a lunety7.zekon 73028.cigi - jednaoznačně !!9.Karm10.petr_cha11.MarcelG12.People13. Prince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 To jo. Aj Maroshek nam z toho onemocnel (kua doufam ze to tu necte ) Alinko, já to tu čtu od úplného začátku.Baví mě to. Je to to taková psychologická studie.Dost se i nasměju.Držím paluchy, ať z toho cosik vyleze.Marcel dře, jak kůň, už je z něj grafik-semiprofi. Ty si Aldo nekompromisní, jak Klaus ve vztahu k EU. Neznat Tě, tak si řeknu, že si kokot.Mě se celkem líbí ta varianta, která těsně prohrává. Bez numer.No nic, dřete, hádejte se, chvalte se a snad Vám jehovista udělá takové hodinky, co si tu "sesmolíte"... P.S.Angína přišla z jiného důvodu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Já Tě také, Strášo, nechci ovlivňovat, proč bych to dělal? Vím, že máš svůj názor ! ;-) http://www.youtube.com/watch?v=QcI4rcRj4_0#t=372 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Alinko, já to tu čtu od úplného začátku.Baví mě to. Je to to taková psychologická studie.Dost se i nasměju.Držím paluchy, ať z toho cosik vyleze.Marcel dře, jak kůň, už je z něj grafik-semiprofi. Ty si Aldo nekompromisní, jak Klaus ve vztahu k EU. Neznat Tě, tak si řeknu, že si kokot.Mě se celkem líbí ta varianta, která těsně prohrává. Bez numer.No nic, dřete, hádejte se, chvalte se a snad Vám jehovista udělá takové hodinky, co si tu "sesmolíte"... P.S.Angína přišla z jiného důvodu...Co víš Marošku,možná z toho nakonec bude kindervajíčko ,medicinu máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se