petr_cha Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Slo by prosim nakopirovat vzdy na zacatek hlasovani tu legendu, co ktere pismeno znamena.. na mobilu to je takhle trochu neprehledne, diky :-) Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 1. Pouzdro:1.A stříbrné1.B černé1.C kombinace - třeba korunka černá ... 2. podklad ciferníku:2.A černý2.B bílý ( lumi)2.C kombinace - bílá ( lumi) stupnice minut na černém cifru 3. indexy hodin3.A čísla3.B indexy3.C kombinace - třeba: čárka, čárka 3 čárka, čárka 6 čárka, čárka 9 čárka, čárka , šipčička People ABCHonza.manta BBCProrok BCCmarecenator BBCsect ACATittus ACAcigi ACA (alternativně CBB)ivan_989 xxB (ak to vyhra za x prosim na zaver doplnit to co ca najviac hodi ja to momentalne neviem)Bedjasson ACBChose76 ACAMirek24 CCAparnistroj CBB mozna i s bilou vlozkou lunetyRadek K ACC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 1. Pouzdro:1.A stříbrné1.B černé1.C kombinace - třeba korunka černá ... 2. podklad ciferníku:2.A černý2.B bílý ( lumi)2.C kombinace - bílá ( lumi) stupnice minut na černém cifru 3. indexy hodin3.A čísla3.B indexy3.C kombinace - třeba: čárka, čárka 3 čárka, čárka 6 čárka, čárka 9 čárka, čárka , šipčička People ABCHonza.manta BBCProrok BCCmarecenator BBCsect ACATittus ACAcigi ACA (alternativně CBB)ivan_989 xxB (ak to vyhra za x prosim na zaver doplnit to co ca najviac hodi ja to momentalne neviem)Bedjasson ACBChose76 ACAMirek24 CCAparnistroj CBB mozna i s bilou vlozkou lunetyRadek K ACCfinanc ACA, teoreticky ACC, určitě ne černý pouzdro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 1. Pouzdro:1.A stříbrné1.B černé1.C kombinace - třeba korunka černá ... 2. podklad ciferníku:2.A černý2.B bílý ( lumi)2.C kombinace - bílá ( lumi) stupnice minut na černém cifru 3. indexy hodin3.A čísla3.B indexy3.C kombinace - třeba: čárka, čárka 3 čárka, čárka 6 čárka, čárka 9 čárka, čárka , šipčička People ABCHonza.manta BBCProrok BCCmarecenator BBCsect ACATittus ACAcigi ACA (alternativně CBB)ivan_989 xxB (ak to vyhra za x prosim na zaver doplnit to co ca najviac hodi ja to momentalne neviem)Bedjasson ACBChose76 ACAMirek24 CCAparnistroj CBB mozna i s bilou vlozkou lunetyRadek K ACCfinanc ACA, teoreticky ACC, určitě ne černý pouzdroFrantik AAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 (upraveno) Jak je to s tim PVD, neprijde tim clovek vlastne o vyhody te jejich tvrzene oceli, ktera je pak schovana "nekde pod tim"? Diky za tohle hlasovani, tohle je to opravdove lamani chleba :-) Libi se mi i ten napad nahodit i trochu duvody, proc kdo vybira kterou variantu, pomaha to.. Správná poznámka - podle webu se domnívám, že je to stejná povrchová úprava, jen jednou matná šedá a jednou černá, ale pro jistotu se musíme zeptat aldy a cyrila !! Teď jde o výhradně optiku !! Nemá totiž cenu otravovat p. Damaska s něčím, co nechceme. Lámání chleba bude ještě chvíli trvat a spíš z něj mám obavu. Ono to bude takové přibližování. Například teď se musím přiblížit k tomu, jak vůbec interpretovat výsledky. Je to bezvadný, jen to musím nějak účelně vyhodnotit. Mám nyní pocit, že nejspravedlivější bude vylučovací metoda. Upraveno 15. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Urcite se na jejich PVD vyptejme. Nicmene podle toho, co jsem cetl a jak to chapu, je tvrdost kovu zakladni podminkou pro funkcnost PVD. Napriklad vrstva DLC se pry da porusit jedine tak, ze naraz zanecha dulek v kovu a tim dojde k ohnuti DLC, pricemz elasticita je minimalni, takze se lomi a odpadava. Ergo kladivko, cim tvrdsi kov, tim lepe by mela slouzit i kryci vrstva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Myslim, ze na webu jsem zahledl, ze ta luneta je pvd tak jako tak (asi ten vrsek), tak to uz pak opravdu muzem zkusit cigiho napad - celou cernou lunetu a sede ocelove telo.. tim padem je cerna i vnitrni hrana nad cifrem.. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 spousta lidí se chytá na variantu indexů hodin na cifru v podobě C - tedy čárka čárka 3 čárka čárka 6 čárka čárka 9 čárka čárka šipčička :-) Ale já si myslím, že to už jednak nebude Damasko a jednak to asi nebude moc vábné. V tomhle ohledu by fakt pomohla 3D vizualizace. Já jen tak na rychlo přidávám spatlanou 2d vizualizaci pro prvotní dojem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Dík, Marceli, taky mi to nesedí, ale nikomu to nenutím - museli bychom si asi hrát s fontem, nebo .... já teď fakt nevím, abych byl upřímný. Jak mám tohle členění cigerníku vlasně nejraději, tak tohle tedy bude výzva, když se k tomu rozhodnete. Mám skoro obavu, abychom p. Damaska neurazili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 (upraveno) a bylo tady i pár požadavků na bílý cifr Mě osobně nějak více sedí všechny verze s číslama a navíc s 12 Upraveno 15. října 2013 uživatelem MarcelG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Marceli, plně souhlasím ...kombinace indexů a čísel se může někomu líbit, ale na Damasko je to divné. Jak se dívám na Tvoje obrázky, tak mi kombinace čísel na cifru a minutové lunety prostě přijde bezkonkurenčně nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 (upraveno) Líbí se mě to, jak to udělal Marcel Myslím tu černozelenou variantu... Upraveno 15. října 2013 uživatelem Prorok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Nemůžu si pomoct, ale celej bílej cifr mi už připadá jako moje Fortis B-42. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Já jen tak na rychlo přidávám spatlanou 2d vizualizaci pro prvotní dojem DA44.12.369.jpg Tohle vypadá dobře. Šlo by to udělat i s minutovou lunetou? Případně k tomu dodělat prvních 15 minut na lunetě zeleně. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Proto to chce i bilou lunetu. Když dalmatin, tak dalmatin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 PVD pouzdro i luneta maji 2500 HV. Na ocel o tvrd. 740HV je nanesena vrstva 1500HV a na te je vrstva 2500HV. Cele je to tak udelane proto, aby nedochazelo k deformaci spodni vrstvy pri narazu, ktera je uz i tak tvrda (740 HV). Panove tohle je nejlepsi PVD vrstva co existuje.a proto si rikam, ze kdyz nekdy PVD pouzdro tak prave ted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 (upraveno) Tak co není na Damasko nejlepší, co existuje, že ........ aldo Nějak podezřele jsi nám z té limitky vycouval ..... Upraveno 15. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Sakra, s tím PVD jsi mě Aldo pěkně nahlodal, měním teda spocifikaci. Ale co fakt ne, tak bílej cifr, to je hegeš. 1. Pouzdro:1.A stříbrné1.B černé1.C kombinace - třeba korunka černá ... 2. podklad ciferníku:2.A černý2.B bílý ( lumi)2.C kombinace - bílá ( lumi) stupnice minut na černém cifru 3. indexy hodin3.A čísla3.B indexy3.C kombinace - třeba: čárka, čárka 3 čárka, čárka 6 čárka, čárka 9 čárka, čárka , šipčička People ABCHonza.manta BBCProrok BCCmarecenator BBCsect ACATittus ACAcigi ACA (alternativně CBB)ivan_989 xxB (ak to vyhra za x prosim na zaver doplnit to co ca najviac hodi ja to momentalne neviem)Bedjasson ACBChose76 ACAMirek24 BCAparnistroj CBB mozna i s bilou vlozkou lunetyRadek K ACCfinanc ACA, teoreticky ACC, určitě ne černý pouzdroFrantik AAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 (upraveno) Tak aby to mel cigi "jednodussi", tak zkusim kombinaci, ktera tu zatim neni.. AAA :-) .. ale kompletne pvd lunetu, ocelove sede pouzdro, cerny cifr a cisla... extra lumi bych nalil do hodin na lunete.. a hlavne jinej remen :-) 1. Pouzdro: 1.A stříbrné 1.B černé 1.C kombinace - třeba korunka černá ... 2. podklad ciferníku: 2.A černý 2.B bílý ( lumi) 2.C kombinace - bílá ( lumi) stupnice minut na černém cifru 3. indexy hodin 3.A čísla 3.B indexy 3.C kombinace - třeba: čárka, čárka 3 čárka, čárka 6 čárka, čárka 9 čárka, čárka , šipčička People ABC Honza.manta BBC Prorok BCC marecenator BBC sect ACA Tittus ACA cigi ACA (alternativně CBB ) ivan_989 xxB (ak to vyhra za x prosim na zaver doplnit to co ca najviac hodi ja to momentalne neviem) Bedjasson ACB Chose76 ACA Mirek24 BCA parnistroj CBB mozna i s bilou vlozkou lunety Radek K ACC financ ACA, teoreticky ACC, určitě ne černý pouzdro Frantik AAC Petr_cha AAA Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Upraveno 15. října 2013 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 úprava, poločísla nechci, na vizualizaci to vypadá divně 1. Pouzdro:1.A stříbrné1.B černé1.C kombinace - třeba korunka černá ...2. podklad ciferníku:2.A černý2.B bílý ( lumi)2.C kombinace - bílá ( lumi) stupnice minut na černém cifru3. indexy hodin3.A čísla3.B indexy3.C kombinace - třeba: čárka, čárka 3 čárka, čárka 6 čárka, čárka 9 čárka, čárka , šipčičkaPeople ABCHonza.manta BBCProrok BCCmarecenator BBCsect ACATittus ACAcigi ACA (alternativně CBB )ivan_989 xxB (ak to vyhra za x prosim na zaver doplnit to co ca najviac hodi ja to momentalne neviem)Bedjasson ACBChose76 ACAMirek24 BCAparnistroj CBB mozna i s bilou vlozkou lunetyRadek K ACCfinanc ACA, určitě ne černý pouzdroFrantik AACPetr_cha AAA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se