Přejít na obsah

Limitka Chronomag fora

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Cokoliv z toho tady vznikne,nebude to pro mně žádná srdcervoucí pecka, takže taky off, 18 tedy volná.

1. Frantik s lunetou

2. maama s lunetou

3. Bedjasson s lunetou (pouze cifr bez čísel)

4. Gougy s lunetou

5. Petr_Cha černé s lunetou, bílé bez

6. Ivan_989

7. lukin_ova s lunetou

8. marecenator s lunetou

9. Moty123 s lunetou

10. Straspol s lunetou

11. cigi bez lunety

12. People s lunetou

13. Honza.manta s lunetou

14. 

15. MarcelG s lunetou

16.

17. kubson s lunetou

18.

19. Radek K s lunetou

20. Gas

21. Chosef76 s lunetou

22. Lion s lunetou

23. Tittus s lunetou

24. Mirek24 s lunetou

25. brett - pouze s lunetou 1-12, jinak nic

26. patprom

27. parnístroj s lunetou

28. Cyril s lunetou

29. Karm s lunetou

30. Sedlin s lunetou

31.

32.

33. prorok - 4.nestandartní luneta - barva, 12 hodin

xy. filo-boxer jedine bez lunety

xx. financ (uzavírá sestavu) s lunetou

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hele teda, ještě pár minut, než jsem vysmahnul od kompu, kterej nezhebne při tomhle hrubým renderu, jsem měl, tak jsem z toho udělal koukatelnej obrázek, jen sorry za tu barvu. To byla poslední aktuální konfigurace a všiml jsem si toho až to bylo ve výpočtu.

Ale stejně jde jen o představu, jak to bude vypadat s tím kroužkem.

post-24979-0-87893400-1382027004_thumb.jpg

Dvanáctkovej index by na tom kroužku mohl být klasický stejný jako jsou všechny ostatní pětiminutové, nebo trojúhelník?

Nebo složenej ze dvou obdélníků a mezera mezi nimi by ukazovala přesnou dvanáctku.

Pak je několik variant kombinací, kdy na cifru by místo 12 byl trojúhleník a na kroužku něco, co by ho vhodně doplnilo.

Pokud by na cifru byla 12, trojúhelník by se klidně mohl přestěhobat na ten kroužek a mohl by být v barvě (neonová zelená?), stejně jako vteřinka, lumi na lunetě a day/date.

Už se ale v těch kombinacích, co v barvě bude a co ne, ztrácím.

Zásadní ovšem je, jestli je ten kroužek proveditelnej.

Odkaz ke komentáři

Neee, jak čtyřkový sporty od mpm Q :D :D

Sedline, perfekt !!! - díky moc - ukázkový český letecký hodinky nové generace od špičkové jen o pár desítek kilometrů německé firmy.

pro chvíle klidu a pohody : šipku na 12 zkus rovnostranný troj)helník, kroužek nemusí tak blízko písmenkům a damasko navrhuje neon - grün !! Už spřádejme nápady upravenej font !!

jenom nevím, proč jsi vzal tuhle lunetu s tím lichoběžníkem na 12 a ne tu s tím logickým trojúhelníkem, ale budiž....

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Ty bláááho do konce je i vidět, jak je ta vložka do lunety plochá, ona totiž působí přesně takhle.

Takže pánové, hlasujte, jsem v nejdůležitější fázi, začíná se to chýlít k realitě,  a je již nepochybné, že to vostudou neskončí - to mi spad kámen ze srdce :D :D

Odkaz ke komentáři

1. Frantik s lunetou

2. maama s lunetou
3. Bedjasson s lunetou (pouze cifr bez čísel)
4. Gougy s lunetou
5. Petr_Cha černé s lunetou, bílé bez
6. Ivan_989
7. lukin_ova s lunetou
8. marecenator s lunetou
9. Moty123 s lunetou
10. Straspol s lunetou
11. cigi bez lunety
12. People s lunetou
13. Honza.manta s lunetou
14. 
15. MarcelG s lunetou
16.
17. kubson s lunetou
18.
19. Radek K s lunetou
20. Gas
21. Chosef76 s lunetou
22. Lion s lunetou
23. Tittus s lunetou
24. Mirek24 s lunetou
25. brett - pouze s lunetou 1-12, jinak nic
26. patprom
27. parnístroj s lunetou
28. Cyril s lunetou
29. Karm s lunetou
30. Sedlin s lunetou
31.
32.
33. prorok - 4.nestandartní luneta - barva, 12 hodin
34. Ohm-Aztec
xy. filo-boxer jedine bez lunety
xx. financ (uzavírá sestavu) s lunetou
Odkaz ke komentáři

Ta luneta plochá neni!... kliká snad nejlíp z lunet kterýma sem točil, indexy vystihují styl Damasko, čitelný, účelový, technicky dokonalý. Otočná oběma směry, tak jak to na pilotkách bývá. 60 kliků. Mírně se svažuje ven od sklíčka na který dokonale navazuje.  Tuhost je naprosto perfektní, ani moc ani málo... Za mě je luneta Damasko skvělá!

post-13836-0-84256100-1382093043_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Kristian.nov
Odkaz ke komentáři

podotýkám - bez lunety jde leccos ............

Jsou to prý nové modely - p. Damasko evidentně už vymyslel to, co my - nevím, jestli máme  být s Marcelem a Sedlinem hrdý, nebo zklamaný :D :D :D -  což se soustředit na tyto nové modely a nechat si udělat limitku na jejich bázi ??? Pochopitelně, bez lunety ( možná je to vnitřní otáčecí )..... zbytek vlastně máme. Musím taky poznamenat, že obdivuji informovanost chronoshopu  ....

Jestli je luneta tak mistrovsky rafinovaně plastická, že to není vidět, jen při takovémto zvětšení jak na fot od kristiana, tak se obávám, že to nepůjde jen tak přepsat po našom ......... snad nějaká ta barva. proč se Cyril ještě nezeptal p. Damaska co lze s lunetou dělat ?? Tos nás opustil ponecha osudu svému . Cyrile ??? hned se zeptej, jestli můžeme upravit ten nový model - my jsme redy !!!

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

aha - no s těma indexama už tolik nezáří. Spíš vyšťourejte, jestli je vnitřní luneta otáčecí. Ciferník tomu nasvědčuje, ale pouzdro ne, korunka navíc taky neni ...... Kdyby ano - je to náš kompromis, pánové !!  Fakt by mě teď štvalo, včera opustit pozici 18 s tím, že určitě nevznikne pecka :D :D :D Začínám bejt na sebe marcela a sedlina už hrdej - to je souzněníčko s p. Damasko, panečku !!!! 

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Cigi. Trochu mě svým nadrzlým stylem jednání s..eš, ale odpovím ti. Všechny Damasko novinky jsou až do Munich Time oficielně tajný. Takže my, jakožto jejich prodejci, nemůžeme to, co jedinci, kteří někde vyguglí fotku a pochlubí se s ní. Jednou už jsme za podobný chování skoro přišli o zastoupení. Tolik k tvé hloupé připomínce o informovanosti Chronoshopu.

Pokud budeš příště něco chtít, tak zkus poprosit, nebo alespoň slušně požádat. Chováš se jako křupan, který svoji neomalenost schovává za rádoby přátelský dloubance. A to po určité době nemusí být každému příjemné.

Cyril.  

P.S. Pravděpodobně bude muset převzít koordinaci limitky někdo jiný, protože si dávám Cigiho do ignore listu a tudíž nebudu schopen reagovat na všechny příspěvky. 

Upraveno uživatelem Cyril
Odkaz ke komentáři

Myslím, že to prozatím stačí, takže prosím Cyrila, aby se p. Damaska zeptal na :

1. je v cenovém limitu, že si každý vybere standartní lunetu ( 60 nebo 12) podle svého ??

2. je technicky možné a v cenovém limitu ( za kolik?? udělat si vlastní úpravu ( barva, čísla ...) vložky do lunety ??

3. které barvy Damasko jsou lumi ?? Víme, že bílá ano, ale co ty ostatní ? třeba ta navrhovaná krásná neon grün??

Omlouvám se, ale nikdo na tuto prosbu nereagoval, nezbylo mi, než zavolat.

Vzdávám se tedy tímto výsady koordinace, abych vás nebrzdil. 

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...