Mirek Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Kubo, vem nejaky Damaska na sraz do PV.Taky jsem si jeste nezatocil DA lunetou+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Cokoliv z toho tady vznikne,nebude to pro mně žádná srdcervoucí pecka, takže taky off, 18 tedy volná. 1. Frantik s lunetou 2. maama s lunetou 3. Bedjasson s lunetou (pouze cifr bez čísel) 4. Gougy s lunetou 5. Petr_Cha černé s lunetou, bílé bez 6. Ivan_989 7. lukin_ova s lunetou 8. marecenator s lunetou 9. Moty123 s lunetou 10. Straspol s lunetou 11. cigi bez lunety 12. People s lunetou 13. Honza.manta s lunetou 14. 15. MarcelG s lunetou 16. 17. kubson s lunetou 18. 19. Radek K s lunetou 20. Gas 21. Chosef76 s lunetou 22. Lion s lunetou 23. Tittus s lunetou 24. Mirek24 s lunetou 25. brett - pouze s lunetou 1-12, jinak nic 26. patprom 27. parnístroj s lunetou 28. Cyril s lunetou 29. Karm s lunetou 30. Sedlin s lunetou 31. 32. 33. prorok - 4.nestandartní luneta - barva, 12 hodin xy. filo-boxer jedine bez lunety xx. financ (uzavírá sestavu) s lunetou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 hele teda, ještě pár minut, než jsem vysmahnul od kompu, kterej nezhebne při tomhle hrubým renderu, jsem měl, tak jsem z toho udělal koukatelnej obrázek, jen sorry za tu barvu. To byla poslední aktuální konfigurace a všiml jsem si toho až to bylo ve výpočtu. Ale stejně jde jen o představu, jak to bude vypadat s tím kroužkem. Dvanáctkovej index by na tom kroužku mohl být klasický stejný jako jsou všechny ostatní pětiminutové, nebo trojúhelník?Nebo složenej ze dvou obdélníků a mezera mezi nimi by ukazovala přesnou dvanáctku.Pak je několik variant kombinací, kdy na cifru by místo 12 byl trojúhleník a na kroužku něco, co by ho vhodně doplnilo.Pokud by na cifru byla 12, trojúhelník by se klidně mohl přestěhobat na ten kroužek a mohl by být v barvě (neonová zelená?), stejně jako vteřinka, lumi na lunetě a day/date.Už se ale v těch kombinacích, co v barvě bude a co ne, ztrácím. Zásadní ovšem je, jestli je ten kroužek proveditelnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 ee, jak dvojkovy sporty od Primu, s armovakem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 (upraveno) Neee, jak čtyřkový sporty od mpm Q :D Sedline, perfekt !!! - díky moc - ukázkový český letecký hodinky nové generace od špičkové jen o pár desítek kilometrů německé firmy. pro chvíle klidu a pohody : šipku na 12 zkus rovnostranný troj)helník, kroužek nemusí tak blízko písmenkům a damasko navrhuje neon - grün !! Už spřádejme nápady upravenej font !! jenom nevím, proč jsi vzal tuhle lunetu s tím lichoběžníkem na 12 a ne tu s tím logickým trojúhelníkem, ale budiž.... Upraveno 18. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Všechny nápady i vizualizace (poklona Sedline) super! Až na ty čísla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Ty bláááho do konce je i vidět, jak je ta vložka do lunety plochá, ona totiž působí přesně takhle. Takže pánové, hlasujte, jsem v nejdůležitější fázi, začíná se to chýlít k realitě, a je již nepochybné, že to vostudou neskončí - to mi spad kámen ze srdce :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 1. Frantik s lunetou 2. maama s lunetou3. Bedjasson s lunetou (pouze cifr bez čísel)4. Gougy s lunetou5. Petr_Cha černé s lunetou, bílé bez6. Ivan_9897. lukin_ova s lunetou8. marecenator s lunetou9. Moty123 s lunetou10. Straspol s lunetou11. cigi bez lunety12. People s lunetou13. Honza.manta s lunetou14. 15. MarcelG s lunetou16.17. kubson s lunetou18.19. Radek K s lunetou20. Gas21. Chosef76 s lunetou22. Lion s lunetou23. Tittus s lunetou24. Mirek24 s lunetou25. brett - pouze s lunetou 1-12, jinak nic26. patprom27. parnístroj s lunetou28. Cyril s lunetou29. Karm s lunetou30. Sedlin s lunetou31.32.33. prorok - 4.nestandartní luneta - barva, 12 hodin34. Ohm-Aztecxy. filo-boxer jedine bez lunetyxx. financ (uzavírá sestavu) s lunetou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 (upraveno) Ta luneta plochá neni!... kliká snad nejlíp z lunet kterýma sem točil, indexy vystihují styl Damasko, čitelný, účelový, technicky dokonalý. Otočná oběma směry, tak jak to na pilotkách bývá. 60 kliků. Mírně se svažuje ven od sklíčka na který dokonale navazuje. Tuhost je naprosto perfektní, ani moc ani málo... Za mě je luneta Damasko skvělá! Upraveno 18. října 2013 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Tak ogaři, více slov netřeba, jen koukněte :-) http://forums.watchuseek.com/f8/munichtime-2013-damasko-news-exclusively-watchuseek-read-all-about-929630.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 (upraveno) podotýkám - bez lunety jde leccos ............Jsou to prý nové modely - p. Damasko evidentně už vymyslel to, co my - nevím, jestli máme být s Marcelem a Sedlinem hrdý, nebo zklamaný :D - což se soustředit na tyto nové modely a nechat si udělat limitku na jejich bázi ??? Pochopitelně, bez lunety ( možná je to vnitřní otáčecí )..... zbytek vlastně máme. Musím taky poznamenat, že obdivuji informovanost chronoshopu .... Jestli je luneta tak mistrovsky rafinovaně plastická, že to není vidět, jen při takovémto zvětšení jak na fot od kristiana, tak se obávám, že to nepůjde jen tak přepsat po našom ......... snad nějaká ta barva. proč se Cyril ještě nezeptal p. Damaska co lze s lunetou dělat ?? Tos nás opustil ponecha osudu svému . Cyrile ??? hned se zeptej, jestli můžeme upravit ten nový model - my jsme redy !!! Upraveno 18. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 ještě jsem našel nové DA353 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 (upraveno) aha - no s těma indexama už tolik nezáří. Spíš vyšťourejte, jestli je vnitřní luneta otáčecí. Ciferník tomu nasvědčuje, ale pouzdro ne, korunka navíc taky neni ...... Kdyby ano - je to náš kompromis, pánové !! Fakt by mě teď štvalo, včera opustit pozici 18 s tím, že určitě nevznikne pecka :D Začínám bejt na sebe marcela a sedlina už hrdej - to je souzněníčko s p. Damasko, panečku !!!! Upraveno 18. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 ...a bude aj bracelet konecne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 No jasně, navíc bude i náramek - CYRILE !!!! budíček !!! email p. Damasko !! Pro lidi, co jim český den v týdnu leze krkem nemusím připomínat, jak bezvadně se ten vnitní kroužek nových DA 363 a dál .. hodí pro druhou časovou zónu !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir72 Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Ahojte vážení.Mám jeden skromňoučký dotaz - zda je ještě možné dostat se do seznamu zájemců o tuto limitku.Děkujivlada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 JASNĚ !!! Jakékoli číslo je volné, se připiš, a mrkni, o čem se hlasovalo a hlasuj, vladimíre 72. To platí pro každého !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir72 Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 pokud tedy mohu tak číslo 16 a provedení s lunetou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 (upraveno) Cigi. Trochu mě svým nadrzlým stylem jednání s..eš, ale odpovím ti. Všechny Damasko novinky jsou až do Munich Time oficielně tajný. Takže my, jakožto jejich prodejci, nemůžeme to, co jedinci, kteří někde vyguglí fotku a pochlubí se s ní. Jednou už jsme za podobný chování skoro přišli o zastoupení. Tolik k tvé hloupé připomínce o informovanosti Chronoshopu.Pokud budeš příště něco chtít, tak zkus poprosit, nebo alespoň slušně požádat. Chováš se jako křupan, který svoji neomalenost schovává za rádoby přátelský dloubance. A to po určité době nemusí být každému příjemné.Cyril. P.S. Pravděpodobně bude muset převzít koordinaci limitky někdo jiný, protože si dávám Cigiho do ignore listu a tudíž nebudu schopen reagovat na všechny příspěvky. Upraveno 18. října 2013 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 (upraveno) Myslím, že to prozatím stačí, takže prosím Cyrila, aby se p. Damaska zeptal na : 1. je v cenovém limitu, že si každý vybere standartní lunetu ( 60 nebo 12) podle svého ??2. je technicky možné a v cenovém limitu ( za kolik?? udělat si vlastní úpravu ( barva, čísla ...) vložky do lunety ??3. které barvy Damasko jsou lumi ?? Víme, že bílá ano, ale co ty ostatní ? třeba ta navrhovaná krásná neon grün?? Omlouvám se, ale nikdo na tuto prosbu nereagoval, nezbylo mi, než zavolat. Vzdávám se tedy tímto výsady koordinace, abych vás nebrzdil. Upraveno 18. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se