vladimir72 Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 (upraveno) 1. Frantik s lunetou2. maama s lunetou3. Bedjasson s lunetou (pouze cifr bez čísel)4. Gougy s lunetou5. Petr_Cha černé s lunetou, bílé bez6. Ivan_9897. lukin_ova s lunetou8. marecenator s lunetou9. Moty123 s lunetou10. Straspol s lunetou11. cigi bez lunety12. People s lunetou13. Honza.manta s lunetou14. 15. MarcelG s lunetou16. vladimir72 s lunetou17. kubson s lunetou18.19. Radek K s lunetou20. Gas21. Chosef76 s lunetou22. Lion s lunetou23. Tittus s lunetou24. Mirek24 s lunetou25. brett - pouze s lunetou 1-12, jinak nic26. patprom27. parnístroj s lunetou28. Cyril s lunetou29. Karm s lunetou30. Sedlin s lunetou31.32.33. prorok - 4.nestandartní luneta - barva, 12 hodin34. Ohm-Aztecxy. filo-boxer jedine bez lunetyxx. financ (uzavírá sestavu) s lunetou Přidal jsem svůj hlas lunetě Upraveno 19. října 2013 uživatelem vladimir72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Bez dovolení jsem si jeden obrázek půjčil. Asi by se mi to líbilo takhle: Takhle bych je z fleku vzal ;-) Bomba! Odesláno z BlackBerry Q10 via Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Prosím používat vždy poslední seznam !! 1. Frantik s lunetou2. maama s lunetou3. Bedjasson s lunetou (pouze cifr bez čísel)4. Gougy s lunetou5. Petr_Cha černé s lunetou, bílé bez6. Ivan_9897. lukin_ova s lunetou8. marecenator s lunetou9. Moty123 s lunetou10. Straspol s lunetou11. cigi bez lunety12. People s lunetou13. Honza.manta s lunetou14. Prorok s lunetou15. MarcelG s lunetou16. Vladimir72 s lunetou17. kubson s lunetou18.19. Radek K s lunetou20. Gas21. Chosef76 s lunetou22. Lion s lunetou23. Tittus s lunetou24. Mirek24 s lunetou25. brett - pouze s lunetou 1-12, jinak nic26. patprom27. parnístroj s lunetou28. Cyril s lunetou29. Karm s lunetou30. Sedlin s lunetou31.32.33. 34. Ohm-Aztecxy. filo-boxer jedine bez lunetyxx. financ (uzavírá sestavu) s lunetou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 cigi, on 14 Říj 2013 - 15:14, said:3. které barvy Damasko jsou lumi ?? Víme, že bílá ano, ale co ty ostatní ? třeba ta navrhovaná krásná neon grün??Omlouvám se, ale nikdo na tuto prosbu nereagoval, nezbylo mi, než zavolat.Myslím, že to prozatím stačí, takže prosím Cyrila, aby se p. Damaska zeptal na : 1. je v cenovém limitu, že si každý vybere standartní lunetu ( 60 nebo 12) podle svého ??2. je technicky možné a v cenovém limitu ( za kolik?? udělat si vlastní úpravu ( barva, čísla ...) vložky do lunety ?? Vzdávám se tedy tímto výsady koordinace, abych vás nebrzdil. Tak jsem si konečně zpětně pročetl stránky, které jsem před tím nestihl a musím přiznat, že tento konkrétní seznam otázek, který dává smysl, jsem vůbec neregistroval. Takže sorry . Neměl jsem svůj týden, byl jsem často mimo PC a lidi mne zlobili. A taky jsem v poslední době trochu alergickej na "Hej počkej" styl. Tady tomu tak není, tedy jsem mohl volit mírnější obranu. Z ignore listu jsem tě Cigi vyhodil. Bylo by to i přes tvý některý nezvyklý formy vyjadřování asi nespravedlivý.Ale teď k věci. Pro pana Damasko bych potřeboval alespoň nějakej vzorek, co máme na mysli tím "Vložka lunety". Jinak se nehneme z místa. Buď přesnej popis, nebo nejlépe nějakou vizualizaci.Díky Cyril. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Cigi halo.. je nedele, den klidu a miru :-) jedeme dal? Nove modely jsou parada, docela otazka, co ted? Podle FB bude vice info v pondeli.. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 (upraveno) nechte mne aspoň v sobotu popařit a v neděli vyspat, kujóni ........ Cyrile - v pohodě, , jen mne kliďo okřikuj, ale bez tvý spolupráce jsme natřený.Vložkou do lunety možná špatně ( nevím, jak je konstruovaná) myslím ten kroužek, který je vždy černý s čísly a indexy. Takže otázky, které vyvstaly, snad to teď bude jasné: 1. můžeme si v cenovém limitu vybrat standartní seriovou lunetu Damasko podle libosti každý zvlášť, nebo musí být limitka jednotná pro všechny. Damasko dělá na tento model myslím 4: 60 šedá, 12 šedá, 60 černá a 12 černá2. můžeme si v cenovém limitu upravit text na lunetě ( jiná čísla - např. minuty/hodiny, města, sestupné řazení ....) a/nebo můžeme změnit barvy lunety ( zeleně 5 - 15)3. které barvy damasko svítí ?? - to je teď nejdůležitější4. - nová - je možno v cenovém limitu provést vnitřní konický prstenec s minutovými indexy (primkaři tomu trochu nesmyslně říkají armovací kroužek) tak, jak jej maluje Sedlin - nejlépe, bude-li lumi budu muset aktualizovat hlasování, vyhodit hlasování těch, co odstoupili, aby se mohli doplnit noví - to chvíli potrvá.... Upraveno 20. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Primkaři tomu říkají armovák, protože to vypadá jak na těch našich milovaných sportech, tam je arm.sklo. Je to takovej zlozvyk, ale zase hned všichni vědí o co jde- když budeme říkat třeba rámeček nebo vnitřní luneta, bude se to plést s jinými díly. Nebo nahoďte oficiální název a já se přešaltuju na správnou terminologii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Sedim na hajzlu a prdne zarovka. "Hmm" pomyslim si a sedim dal. "Aspon ty chvilky vyuziju k pohledu na lumi na hodinkach...". Indexy a rucky vidim, ale datum ne.<br /><br />Co luminiscencni potisk day date vencu? Sel by? Chtelo by se?<br /><br />Posráno Tapatalkem z Ostružiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Sedim na hajzlu a prdne zarovka. "Hmm" pomyslim si a sedim dal. "Aspon ty chvilky vyuziju k pohledu na lumi na hodinkach...". Indexy a rucky vidim, ale datum ne.<br /><br />Co luminiscencni potisk day date vencu? Sel by? Chtelo by se?<br /><br />Posráno Tapatalkem z Ostružiny ale po půlnoci to stejně neuvidíš, nové datum nebude nasvětlené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Dotazy jsem odeslal. Protože teď mají u Damasko všichni trochu shon s přípravami na Munichtime, předpokládám, že to budeme s Konrádem opět řešit telefonicky. Nemá čas mi vypisovat.....Jak se tedy něco dozvím, dám sem info.Kdyby jste měli zase konkrétní dotazy 1. až x, tak mi prosím pošlete upozornění i do SZ, páč jsem teď hodně mimo PC a fakt to někdy nezaregistruji.Díky Cyril. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Cyrile diky. Mame čas :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 ale po půlnoci to stejně neuvidíš, nové datum nebude nasvětlené Ale až mi na hajzlu zase jebne žárovka, to uvidím! :-) Dotazy jsem odeslal. Protože teď mají u Damasko všichni trochu shon s přípravami na Munichtime, předpokládám, že to budeme s Konrádem opět řešit telefonicky. Nemá čas mi vypisovat.....Jak se tedy něco dozvím, dám sem info.Kdyby jste měli zase konkrétní dotazy 1. až x, tak mi prosím pošlete upozornění i do SZ, páč jsem teď hodně mimo PC a fakt to někdy nezaregistruji.Díky Cyril. Paráda! Dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Díky Cyrile! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 (upraveno) Díky, Cyrile, odpovědi nás posunou o hodně dál - no , vlastně očekávám spíše zpět do reality :D - lety získaná skepse ..... Upraveno 21. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 (upraveno) Průběžné výsledky AKTUÁLNÍHO HLASOVÁNÍ , snad to něco vypoví1. Pouzdro:1.A stříbrné 121.B černé 41.C kombinace - třeba korunka černá ... 22. podklad ciferníku:2.A černý 42.B bílý ( lumi) 52.C kombinace - bílá ( lumi) stupnice minut na černém cifru 103. indexy hodin3.A čísla 103.B indexy 43.C kombinace - třeba: čárka, čárka 3 čárka, čárka 6 čárka, čárka 9 čárka, čárka , šipčička 6 1.Frantik AAC2.maama A B/A A3. Bedjasson ACB4. gougy AAB5.Petr_cha AAA6. ivan_989 xxB (ak to vyhra za x prosim na zaver doplnit to co ca najviac hodi ja to momentalne neviem) 8. marecenator BBC 11. cigi CCA (alternativně CBB ) - celá černá luneta12. Peoplee ABC13. Honza.manta BBC14. Prorok BCC15. MarcelG ACA (AAA ) 19. Radek K ACC 21. Chose76 ACA23 Tittus ACA24. Mirek24 BCA 27. parnistroj CBB mozna i s bilou vlozkou lunety29. Karm ACA (alternativně BCA)30.Sedlin ?AA xx. financ ACA, určitě ne černý pouzdro Hlasujte prosím HNED podle čísel, abychom měli aktuální výsledky a ne porád o lunetě, už se mi zajídá ..... Ti, co už hlasovali mohou po konfrontaci s krásnými rendery změnit hlasování. Kdo nehlasuje, vzdává se práva ovlivnit výsledek. Konečný součet uděláme a hlasování o tomto tématu uzavřeme v pondělí, 28.10.2013 - pak se (snad) ukáže finální varianta, kterou ještě pro sychr nechám odsouhlasit. Do té doby snad Damasko odpoví na naše doplňující otázky a budeme se moci pustit do detailů. Uvažujte tedy nejen to, co se Vám líbí, ale i eventuální potenciál pro úpravy v detailech. Upraveno 21. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 AAA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 Doplněn Gas a měním na AAA Průběžné výsledky AKTUÁLNÍHO HLASOVÁNÍ , snad to něco vypoví1. Pouzdro:1.A stříbrné 121.B černé 41.C kombinace - třeba korunka černá ... 22. podklad ciferníku:2.A černý 42.B bílý ( lumi) 52.C kombinace - bílá ( lumi) stupnice minut na černém cifru 103. indexy hodin3.A čísla 103.B indexy 43.C kombinace - třeba: čárka, čárka 3 čárka, čárka 6 čárka, čárka 9 čárka, čárka , šipčička 6 1.Frantik AAC2.maama A B/A A3. Bedjasson ACB4. gougy AAB5.Petr_cha AAA6. ivan_989 xxB (ak to vyhra za x prosim na zaver doplnit to co ca najviac hodi ja to momentalne neviem) 8. marecenator BBC 11. cigi CCA (alternativně CBB ) - celá černá luneta12. Peoplee ABC13. Honza.manta BBC14. Prorok BCC15. MarcelG ACA (AAA ) 19. Radek K ACC20. Gas AAA21. Chose76 ACA23 Tittus ACA24. Mirek24 BCA 27. parnistroj CBB mozna i s bilou vlozkou lunety29. Karm ACA (alternativně BCA)30.Sedlin ?AA xx. financ AAA, určitě ne černý pouzdro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 No, očekával bych ve skrytu své buranské duše, že pilný chronomagig zvládne aktualizovat i sběrná čísla aniž bych ho k tomu výslovně vyzval ... Upozorňuju, že černý ciferník znamená bez bílého armovacího kroužku - prostě standart Damasko celočerný, svítí pouze malinkaté indexy na pěti minutách, šmitec. S bílým , tedy svítícím armovacím kroužkem je varianta 2C - to snad dá rozum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 (upraveno) No, očekával bych ve skrytu své buranské duše, že pilný chronomagig zvládne aktualizovat i sběrná čísla aniž bych ho k tomu výslovně vyzval ... Upozorňuju, že černý ciferník znamená bez bílého armovacího kroužku - prostě standart Damasko celočerný, svítí pouze malinkaté indexy na pěti minutách, šmitec. S bílým , tedy svítícím armovacím kroužkem je varianta 2C - to snad dá rozum. Takže jestli to chápu správně - nebavíme se o variantách černý, nebo bílý armovák, ale bílý armovák, nebo nic?Mě by se ten kroužek líbil černý se svítícími indexy :-) Upraveno 21. října 2013 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 (upraveno) Božžžžínku měl jsem to moderování fakt složit :D když hlasuješ pro 2.A - černý ciferník = černý ciferník, černý okraj ( bude-li možný kroužek, tak černý kroužek) - nechápu, proč pak platit ten kroužek, ledaže bych z toho fakt chtěl udělat primky , ale nešť když hlasuješ prio 2 C - kombinace = kombinace černý ciferník, bílý ( lumi) okraj ( bude-li možný kroužek, tak bílý ( lumi) kroužek), nebo i jiná kombinace. mám popsat i 2.B ???? Upraveno 21. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se