Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

AKTUÁLNÍ HLASOVÁNÍ:

1. souhlasím s variantou ACA - stříbrné pouzdro, černý ciferník s bílou(lumi) reversní stupnicí minut (bude bohužel jen natištěná na ciferníku) a číselné indexy

A ano  -  6

B ne - 2

2. index na 12 k číslům hlasuji pro:

A  Damasko německý béčkový trojúhelník  -  3

B  Českou leteckou dvanáctku - reminiscence na MVS longíny a zároveň další odlišení  -  4

C  Něco jiného, co ??  ( D jako damasko, kosočtverec, logo chronomagu ......) - 1

3. ze standartních otočných lunet Damasko si vybírám: ( tohle není hlasování, ale prostý výběr, možné budou ty, které si vybere min. 10 uchazečů )

A  60 minut stříbrná  -  3

B  12 hodin stříbrná

C  60 minut PVD černá  -  4

D  12 hodin PVD černá - 1

1.Frantik

2.maama   BBA

3. 

4. 

5.Petr_cha

6. Tittus   AAC

7. Lukin_ova

8. marecenator BAD

9. Moty123 ACC - dvojitý index na 12 ála DA 44

10

11. cigi ABC (alternativně ABA)

12. People ABA

13. Honza.manta
14. Prorok

15. MarcelG

---------

---------

---------

19. Radek K

20. Gas

21. Chose76

---------

---------
---------
24. Mirek24 ABC

---------

---------

---------
27. parnistroj

---------
29. Karm

30.Sedlin AAA
---------
---------
závěrečné xx. financ

Vážení,  je mi to moc líto, ale protoře jsem si splnil pár jiných snů, budu se muset  téhle limitky vzdát. Desítka je volná.
  • Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

S postupem času mé nadšení vyprchalo a hodinkové priority se posunuly jinam. Odstupuji  a uvolňuji číslo 21. Děkuji za pochopení.

Odesláno

Přátelé, jsem na tom podobně, díky za vše, co děláte a uvolňuji své číslo 14. Ať se vám to povede.

Tom

Odesláno

mozno nejaky noname vyrobca typu Gerlach , ktory by dokazal vyrobit cokolvek, co by sme si vymysleli (origo dizajn za nizsiu cenu) by malo vacsii uspech. Na jar mozeme skusit znovu s cistymi hlavami.

Odesláno (upraveno)

Po Vánocích to možná znovu ožije, takováhle velice nákladná limitka je na celé měsíce a roky. Nicméně by bylo dobře, kdyby se podařilo sestavit tým lidí, kteří  to budou mít zájem pomalu dávat dohromady - velmi účelné totiž  je, dělat to  v malé skupině ( max. 11 lidí) v neveřejném prostoru. Ti budou moci ovlivniít výsledek. Ostatní se pak přidají, nebo taky ne. V situaci, kdy máme souhlas výrobce se základní koncepcí, angažovaného dovozce, co to bude administrovat, už vlastně záleží jen na nás.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno
  V 11. 11. 2013 v 8:36, cigi napsal:

Po Vánocích to možná znovu ožije, takováhle velice nákladná limitka je na celé měsíce a roky. Nicméně by bylo dobře, kdyby se podařilo sestavit tým lidí, kteří  to budou mít zájem pomalu dávat dohromady - velmi účelné totiž  je, dělat to  v malé skupině ( max. 11 lidí) v neveřejném prostoru. Ti budou moci ovlivniít výsledek. Ostatní se pak přidají, nebo taky ne. V situaci, kdy máme souhlas výrobce se základní koncepcí, angažovaného dovozce, co to bude administrovat, už vlastně záleží jen na nás.

A nebo fakt nechte plavat Damasko, vykašlete se na ústupky a vytvořte si něco v původním zadání čistě podle sebe podobně jako Nautilus.

Odesláno
  V 13. 11. 2013 v 4:14, azeppelin napsal:

A nebo fakt nechte plavat Damasko, vykašlete se na ústupky a vytvořte si něco v původním zadání čistě podle sebe podobně jako Nautilus.

Na to stále ještě čekám - jestli se to nějak nezvrtne tímhle směrem.

Odesláno (upraveno)

Nezvrtne.

Budou to výhradně opravdové vyspělé profesionální hodinky se značkou, zárukou, papíry od autorizovaného prodejce a vůbec vším, co k hodinkám neodmyslitelně patří. Vše ostatní je nepřijatelný ústupek. Nemusí být ovšem Damasko, když ta firma bohužel dost netáhne. Kubson i Damasko ovšem od začátku hrají otevřenou hru. 

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Formalne se nyni odhlasim.. dvoje hodinky na ceste a budget tak aktualne vycerpan...... ale ta zelena tam bude nekde vzadu hlodat.. :-) <br /><br />Sent from my Nexus 4 using Tapatalk<br /><br />

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tak jsem se po nekonečné době čekání na odpověď od Konrada odhodlal jej znovu kontaktovat. Posílal jsem mu totiž před časem dle mého soudu velmi povedené rendery s návrhy od Sedlina. A reakce žádná. Jaké však bylo mé překvapení, když mi na můj mail odpověděl toto! :eek: 

.....................da hab ich was falsch verstanden. Mitglieder Ihres Forums waren in Wien auf der Messe, und hatten zu meiner Tochter gesagt,

das die Uhr nichts wird, da sich die Forumsmitglieder nicht einig können. Darum habe ich mich nicht mehr gemeldet.

Es tut mir leid, aber ich dachte es wäre mit Ihnen abgesprochen.

Ich schau mir die Sachen nochmals an und melde mich in kürze. 

Takže přiznejte se, kdo jste na Wienna Time řekl slečně Damasko, že z toho nic nebude a že se nejsme v rámci Chronomagu schopni domluvit?

Myslím si, že k takovémuto oficiálnímu vyjádření za fórum, chyběl člověku, který to víceméně stornoval, mandát.

A když už si jej přisvojil, měl by nás na to zde v tomto vlákně předem upozornit! 

Pokud to tak nebylo, tak se ještě nabízí další možnost. Někdo z vás si na výstavě pouštěl zbytečně moc hubu na špacír, a protože neumí pořádně jazyk, mohlo dojít k nesprávnému pochopení ze strany Nadji Damasko. No, a ta tuto informaci poslala dál na otce-šéfa, který zastavil všechny další přípravy v projektu LE Damasko Chronomag.

Tak se přiznejte. Kdo z vás si hrál ve Vídni na projektového manažera??  :bangin:

Cyril.  

Odesláno
  V 8. 12. 2013 v 12:10, Cyril napsal:

Tak jsem se po nekonečné době čekání na odpověď od Konrada odhodlal jej znovu kontaktovat. Posílal jsem mu totiž před časem dle mého soudu velmi povedené rendery s návrhy od Sedlina. A reakce žádná. Jaké však bylo mé překvapení, když mi na můj mail odpověděl toto! :eek:

.....................da hab ich was falsch verstanden. Mitglieder Ihres Forums waren in Wien auf der Messe, und hatten zu meiner Tochter gesagt,

das die Uhr nichts wird, da sich die Forumsmitglieder nicht einig können. Darum habe ich mich nicht mehr gemeldet.

Takže přiznejte se, kdo jste na Wienna Time řekl slečně Damasko, že z toho nic nebude a že se nejsme v rámci Chronomagu schopni domluvit?

Myslím si, že k takovémuto oficiálnímu vyjádření za fórum, chyběl člověku, který to víceméně stornoval, mandát.

A když už si jej přisvojil, měl by nás na to zde v tomto vlákně předem upozornit! 

Pokud to tak nebylo, tak se ještě nabízí další možnost. Někdo z vás si na výstavě pouštěl zbytečně moc hubu na špacír, a protože neumí pořádně jazyk, mohlo dojít k nesprávnému pochopení ze strany Nadji Damasko. No, a ta tuto informaci poslala dál na otce-šéfa, který zastavil všechny další přípravy v projektu LE Damasko Chronomag.

Tak se přiznejte. Kdo z vás si hrál ve Vídni na projektového manažera??  :bangin:

Cyril.  

Já německy neumím, prosím alespoň hrubý překlad.

Odesláno (upraveno)
  V 8. 12. 2013 v 12:34, Honza.manta napsal:

Já německy neumím, prosím alespoň hrubý překlad.

Honzo promiň..

.da hab ich was falsch verstanden. Mitglieder Ihres Forums waren in Wien auf der Messe, und hatten zu meiner Tochter gesagt,

Překlad

.....to jsem špatně rozuměl. Členové vašeho fóra byli na výstavě ve Vídni a řekli mé dceři, že z těch hodinek nic nebude, že se členové fóra nejsou schopni shodnout. Proto jsem se už dále nehlásil. Je mi líto, ale myslel jsem, že toto bylo s vámi prohovořeno. Tedy se na to podívám a brzy se ozvu.

Tolik tedy k překladu Honzo.  

Dobrej trapas co?    

Upraveno uživatelem Cyril

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...